Druga rasa,nacija,vjera...

Diskusije o ljubavi, vezama, prijateljima...

Moderator: spacebound

Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3807 times
Been thanked: 6986 times
Status: Online

Re: Druga rasa,nacija,vjera...

Post by Matan »

Naseef Mushroom wrote: 02 Jul 2025, 19:09 Ma nije se žensko ko žensko ogadilo već njihov način života i mentalitet
Pa, ako mislis da vise nisu robovi, u pravu si..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
Quds
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 3745 times
Been thanked: 1493 times
Status: Offline

Post by Quds »

Masamune wrote: 02 Jul 2025, 19:09
Fuddo wrote: 02 Jul 2025, 18:26 Ovdje idu na Filipine dovodu sebi zenu, a razlog je sto im je pun svega. Samo sto nesto napravi, ona preda za razvod i sve mu odnese :D.
Ima čak i neki pokret ili trend - passport bros :oo

Amerikanci koji ciljano traže žene izvan Amerike, žene ih, dovode u Ameriku ili sele kod njih.

Što se Amerikanki tiče nije ni čudo što im muškarci traže žene po Evropi, Aziji itd. Veliki broj njih su zaglibile žestoko.
Goni ih u PM...
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22411 times
Been thanked: 20477 times

Post by Masamune »

Quds wrote: 02 Jul 2025, 19:13

Amerikanci koji ciljano traže žene izvan Amerike, žene ih, dovode u Ameriku ili sele kod njih.

Što se Amerikanki tiče nije ni čudo što im muškarci traže žene po Evropi, Aziji itd. Veliki broj njih su zaglibile žestoko.
Goni ih u PM...
Šta viču na prvom dejtu... Hello I am Nicole, I am a proud feminist :D.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Matan
Sila nečista
Sila nečista

Post by Matan »

Ako mislite na one sa guzicama ko kineski. glasacki. kutijama..
Quds
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 3745 times
Been thanked: 1493 times

Post by Quds »

Masamune wrote: 02 Jul 2025, 19:15
Quds wrote: 02 Jul 2025, 19:13

Goni ih u PM...
Ja ba... Majke mi, one cure više su tamo pogubljene, ne znaju ni šta više hoće. Kod mene sin, ono što bi rekli ''bara'', apsolutno nije materijalista, snašao se, sve ide super. Ja ga ponekad zezam oko ženidbe. jer ima 24 godine. On sam kaže, ''ima još vremena, mlad sam sam još, ali nije da i ti ne vidiš gdje živimo''. Čeka da se vratimo u BiH valjda. Ali, on se je rodio tamo, u BiH proveo nekoliko godina, nisam siguran kako će reagovati, kad vidi da je Amerika došla u Bosnu prije njega. :D.
Matan
Sila nečista
Sila nečista

Post by Matan »

Nije problem, ako se ne zeni sa 24..
Problem je ako nije imao Kontakt sa zena.a do24..
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4181 times
Been thanked: 3857 times

Post by Naseef Mushroom »

Matan wrote: 02 Jul 2025, 19:12
Naseef Mushroom wrote: 02 Jul 2025, 19:09 Ma nije se žensko ko žensko ogadilo već njihov način života i mentalitet
Eh tako razmišljaju žene na zapadu pa se onda čude što muškarci idu radije tražiti neku brkatu iz nekog sela u Rumuniji nego da budu sa njom što liči na Pamelu Anderson iz 90-ih.

Niko ne govori o robovima, napisao sam šta se na to misli u prijašnjem postu ali ti čitaš samo ono šta želiš pročitati.

Evo moja supruga i ja djelimo sve kućne poslove ali bilo je i momenata kada sam bio na godišnjem ili slobodan a ona je radila, pa ju je svaki put čekao ručak ili večera, to se za mene podrazumijeva.
Ali isto tako, ako ja radim a ti čitav dan kod kuće lakiraš nokte i ne možeš bar onu kahvu napraviti i na to još kažeš “Ma nisam ti ja robinja” e onda vodaj svog cuku i umri sama dok ti bivši imaju porodice sa raznim Tajlanđankama, Albankama i Poljakinjama.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Matan
Sila nečista
Sila nečista

Post by Matan »

Naseef Mushroom wrote: 02 Jul 2025, 19:28
Matan wrote: 02 Jul 2025, 19:12

Eh tako razmišljaju žene na zapadu pa se onda čude što muškarci idu radije tražiti neku brkatu iz nekog sela u Rumuniji nego da budu sa njom što liči na Pamelu Anderson iz 90-ih.

Niko ne govori o robovima, napisao sam šta se na to misli u prijašnjem postu ali ti čitaš samo ono šta želiš pročitati.

Evo moja supruga i ja djelimo sve kućne poslove ali bilo je i momenata kada sam bio na godišnjem ili slobodan a ona je radila, pa ju je svaki put čekao ručak ili večera, to se za mene podrazumijeva.
Ali isto tako, ako ja radim a ti čitav dan kod kuće lakiraš nokte i ne možeš bar onu kahvu napraviti i na to još kažeš “Ma nisam ti ja robinja” e onda vodaj svog cuku i umri sama dok ti bivši imaju porodice sa raznim Tajlanđankama, Albankama i Poljakinjama.
Ma i to su predrasude..
a kavu pravis sam, pritisnes dugme i ona se pravi..
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 24206 times
Been thanked: 6305 times

Post by Veca »

joj, Matane, pobogu brate! :grana
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Sioux
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1376 times
Been thanked: 1668 times

Post by Sioux »

Šta se sad ovde dešava jbt..
Pogled Joca Vujičića
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Quds wrote: 02 Jul 2025, 19:20
Masamune wrote: 02 Jul 2025, 19:15
Ja ba... Majke mi, one cure više su tamo pogubljene, ne znaju ni šta više hoće. Kod mene sin, ono što bi rekli ''bara'', apsolutno nije materijalista, snašao se, sve ide super. Ja ga ponekad zezam oko ženidbe. jer ima 24 godine. On sam kaže, ''ima još vremena, mlad sam sam još, ali nije da i ti ne vidiš gdje živimo''. Čeka da se vratimo u BiH valjda. Ali, on se je rodio tamo, u BiH proveo nekoliko godina, nisam siguran kako će reagovati, kad vidi da je Amerika došla u Bosnu prije njega. :D.
Kod mene je rodjo odustao od ženidbe tamo. Preko glave mu je Amerikanki mada je problem što je u Sacramentu pa nema puno naših tamo.

Prije 3 godine je bio u Bosni na mjesec dana prvi put tako dugo... spetljao se odmah sa nekom viče jbt ovo je tačno skroz drugi svijet. Naše su dame spram onih ludača tamo.

Et vraća se sljedeće godine skroz u Bosnu... neku Mostarku je zbario online bila je i ona tamo kod njega. Kae da sam sanjao ne bih mogao naći bolju ženu od nje. Samo što dalje od Amerikanki :D.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Matan
Sila nečista
Sila nečista

Post by Matan »

Pa normalno da neki Naser, koji i na samu spomen zapada se slagerise, da zivi sa Nijemicom..
ono nadje sebi onakvu kakav je i on..
sasvim prirodna stvar..
ali ga ipak nerviraju te Nijemice sto nisu onakve kako ih on zamislja, da bi trebale biti..
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!

Post by Veca »

haaaallo, ba, pa nit' su nase, a niti Njemice sve iste, moja snajka je Njemica, ne bih je dala ni za jednu drugu, i kad bi imala 10 kruna na glavi, neke stvari se bas bukvalno shvacaju...feminizam je ok, i sama sam feministkinja, ali, i feminizam bi trebao da ima svoju granicu.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14172 times
Been thanked: 23542 times

Post by Fuddo »

Fuddo wrote: 02 Jul 2025, 18:26 Ovdje idu na Filipine dovodu sebi zenu, a razlog je sto im je pun svega. Samo sto nesto napravi, ona preda za razvod i sve mu odnese :D.

Dodjes kuci, kofer ispred vrata, natrpala ti majica malo i dvoje farmerke. Ima i ceduljica na kojoj pise, ne volim te vise, nisam sretna. A ne znas ni sta ni kako.
Pozvonis na vrata da pitas stajoj je, iz zbuna iskoci brkati serif s koltom 45 upernim u tebe i vice, leave now!
Imas restraining order :D.
Dozvolite da se obratimo
ironman
sirius
sirius
Has thanked: 26007 times
Been thanked: 26619 times

Post by ironman »

ali detalji oni mali u Fudinim pricama,mali ali sve objasne..
brkati serif sa koltom 45 :D.
dream of spring...
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4181 times
Been thanked: 3857 times

Post by Naseef Mushroom »

Matan wrote: 02 Jul 2025, 19:38 Pa normalno da neki Naser, koji i na samu spomen zapada se slagerise, da zivi sa Nijemicom..
sasvim prirodna stvar..
ali ga ipak nerviraju te Nijemice sto nisu onakve kako ih on zamislja, da bi trebale biti..
Hajd što mene, ali što i Hansa i Helmuta nerviraju :D.

Vodaju cuku, ne razmišljaju o ozbiljnim vezama do pedesete, želi do četrdesete seksualno eksperimentisati i pronaći sebe, natalitet 0, i onda kada Mustafa dobije petero djece ili Hans nađe neku Ming Jo Ling i dijete po izgledu više vuče na mater, onda veli “A jest se stranaca nakotilo po Njemačkoj, nego hoćemo li večeras opet na dildo izložbu?”.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
ironman
sirius
sirius
Has thanked: 26007 times
Been thanked: 26619 times

Post by ironman »

sexualno experimentisati do cetrdesete :D. sunce ti poljubim..nije ovo da se smijem Nazifovom postu,kontam poentu nego taj dio..
Slika srednjovjecnog nijemca u vijecnici na vjencanju sa brkatom njemicom nakon sto su oboje do cetrdesete seksualno eksperimentisali :D.
i onda prva bracna noc...
on obucen u onu zastitnu opremu od nuklearne eksplozije a ona naravno u ronilackom odijelu...big bang...ili sieg bang jel :D.
dream of spring...
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Fuddo wrote: 02 Jul 2025, 20:10

Dodjes kuci, kofer ispred vrata, natrpala ti majica malo i dvoje farmerke. Ima i ceduljica na kojoj pise, ne volim te vise, nisam sretna. A ne znas ni sta ni kako.
Pozvonis na vrata da pitas stajoj je, iz zbuna iskoci brkati serif s koltom 45 upernim u tebe i vice, leave now!
Imas restraining order :D.
rodjo ono kod vas je stvarno ludilo :D.
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!

Post by Veca »

Naseef Mushroom wrote: 02 Jul 2025, 20:36
Matan wrote: 02 Jul 2025, 19:38 Pa normalno da neki Naser, koji i na samu spomen zapada se slagerise, da zivi sa Nijemicom..
sasvim prirodna stvar..

Vodaju cuku, ne razmišljaju o ozbiljnim vezama do pedesete, želi do četrdesete seksualno eksperimentisati i pronaći sebe, natalitet 0, i onda kada Mustafa dobije petero djece ili Hans nađe neku Ming Jo Ling i dijete po izgledu više vuče na mater, onda veli “A jest se stranaca nakotilo po Njemačkoj, nego hoćemo li večeras opet na dildo izložbu?”.

bjezi ba covjece :D.
Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma
Has thanked: 30759 times
Been thanked: 28410 times

Post by Morgen »

Naseef Mushroom wrote: 02 Jul 2025, 20:36
sasvim prirodna stvar..

Jel ti zivis u nemackoj i otkad? Totalno naopako sta pricas
Post Reply

Return to “Ljubav & Prijateljstvo”