Sirija
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3910 times
- Been thanked: 2946 times
- Status: Offline
Re: Sirija
Ako mozes stagod pomoci...pomozi...
..il ostavi ljude na miru.....
tako je uvjek bilo....
..svaka cast svakom ko je god mogao uciniti bilo sta za te ljude u ovom vrtlogu
koji zadesi taj narod.
..il ostavi ljude na miru.....
tako je uvjek bilo....
..svaka cast svakom ko je god mogao uciniti bilo sta za te ljude u ovom vrtlogu
koji zadesi taj narod.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Pasaga
- Hadžija

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
ISIL postoji i na Sinaju, većina aviokompanija ne leti preko Sinaja, jedino što se kurče bez raloga , nemaju oni čime spičiti avion na 9.000m , ko ni mi u Srbiji 1.999, ovaj nevidljivi se kurčio pa leteo niže i tako je i prošao, posle toga ni jedan nije ispod 10.000 m , a naša deviza je bila: Jebaćemo vam kevu kad siđete dole....praćkom ne rušiš avion.. U avionu je bila bomba i niko još nije preuzeo odgovornost.Krokodil Behko wrote:Taj avion nije ni došao do teritorije Sirije.
ISIL se kurči bezveze, a Putinu to odgovara, da bi nastavio napade.
Reklo bi se da odgovara i ISIL-u, pa možemo očekivati nastavak krvoprolića.
lajk...ne znam gde je ovde lajk ali ja lajkujem tvoj post ovako!Salahuddin wrote:Zaista ne znam sta da kazem kada vidim par ranijih komentara, koji su napisani sto zbog neinformisanosti, sto zbog subjektivnosti. Behko je pogodio bas u centar. Erdogan zna zasto kaze kada nesto kaze. Ovo su rijeci koje mogu dugorocno da se isplate njemu. Njemu je jasno da njihov saveznik #1, USA, nikada nece dozvoliti ni Mursijevom praunuku da bude predsjednik mjesne zajednice. Muslimanska braca ce nestati sa ovom generacijom.
Ovom prilikom, zelim da se zahvalim jednom nasem covjeku sa ovog foruma sto je konkretno ucinio nesto, da nekolicini Sirijaca bude bolje. Sve ispod toga su prazne price i mjerenja ku....
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
ja sam u it tehnoligiji katastrofa... onaj koga sam školovao mi kaže: ćale glup si za to nemam živaca da te učim... ko će koga ako ne svoj svogaHannibal Lecter wrote:Imas lajk preko tapatalka

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
Ako imas pametni telefon skini aplikaciju tapatalk. To ti je aplikacija za laksi pristup forumu, eto ima i taj lajk ispod svakog postaZMAJ wrote:ja sam u it tehnoligiji katastrofa... onaj koga sam školovao mi kaže: ćale glup si za to nemam živaca da te učim... ko će koga ako ne svoj svogaHannibal Lecter wrote:Imas lajk preko tapatalka
🐽
- Pasaga
- Hadžija

MOMCI...Hannibal Lecter wrote:Ako imas pametni telefon skini aplikaciju tapatalk. To ti je aplikacija za laksi pristup forumu, eto ima i taj lajk ispod svakog postaZMAJ wrote:ja sam u it tehnoligiji katastrofa... onaj koga sam školovao mi kaže: ćale glup si za to nemam živaca da te učim... ko će koga ako ne svoj svogaHannibal Lecter wrote:Imas lajk preko tapatalka
...PREDJITE NA DRUGU TEMU......
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
jbt već sam 100 puta napisao da mi isti na selu ispao i baš na beton paoHannibal Lecter wrote:Ako imas pametni telefon skini aplikaciju tapatalk. To ti je aplikacija za laksi pristup forumu, eto ima i taj lajk ispod svakog postaZMAJ wrote:ja sam u it tehnoligiji katastrofa... onaj koga sam školovao mi kaže: ćale glup si za to nemam živaca da te učim... ko će koga ako ne svoj svogaHannibal Lecter wrote:Imas lajk preko tapatalka
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
A jbg nisam znaoZMAJ wrote:jbt već sam 100 puta napisao da mi isti na selu ispao i baš na beton paoHannibal Lecter wrote:Ako imas pametni telefon skini aplikaciju tapatalk. To ti je aplikacija za laksi pristup forumu, eto ima i taj lajk ispod svakog postaZMAJ wrote:ja sam u it tehnoligiji katastrofa... onaj koga sam školovao mi kaže: ćale glup si za to nemam živaca da te učim... ko će koga ako ne svoj svogaHannibal Lecter wrote:Imas lajk preko tapatalka( a svukud pokošena trava) kvrcno ekran...ja popizdim, zafrljačim ga u travu, računam tamo mu ništa ne može biti, kad bez koske ubacim u kofu sa vodom
do januara nemam dobar mob jbg...
🐽
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9732 times
- Been thanked: 11469 times
Ii? Šta je tema? 
Imamo čitav pdf za mobitele i slobodno možete tamo nastaviti s tom pričom.

Pa i u Siriji imaju probleme sa mobilnim ...samo smo proširili temu...kako onim Sirijcima sjeba bomba mob tako i ja moj sam sjebo...u čemu je razlika? Sirijac bez moba, ja bez moba ....????Krokodil Behko wrote:Ii? Šta je tema?
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Iako se bore sa oružanim grupama koje ne posjeduju sopstvenu ratnu avijaciju,niti raketne sisteme za obaranje aviona i Rusi i Amerikanci poslali su oružje koji služi za borbu sa neprijateljskim letjelicama.
Pitanje je samo dana kada će početi svjetski rat,jer do greške će sigurno doći.
Pitanje je samo dana kada će početi svjetski rat,jer do greške će sigurno doći.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
Je li se Izrael izravno uključio u sukobe.... meta nek bi bile pošiljke oružja za Hezbollah?!Syria says Israeli airstrikes hit near Damascus airport
According to unconfirmed reports by opposition groups, target was a weapons shipment intended for Hezbollah
By TIMES OF ISRAEL STAFF
November 11, 2015, 9:19 pm
An Israeli F-16 during an exercise on November 25, 2013. (Ofer Zidon/Flash90)
Israel has reportedly carried out an airstrike near the airport in the Syrian capital Damascus, according to Israel’s Channel 2 TV, which cited Syrian media reports.
The reports are unconfirmed at this time but according to Syrian opposition groups, the target was a weapons shipments likely intended for Lebanese terror group Hezbollah, Israeli Channel 10 said.
Habibti, ya nour el - ain... 
Zanimljive reakcije.....na ovu jadnu Siriju odlučio se svatko kome se "digne " malo posrati svojim letjelicama....
biće užasa ako su doista napadnute ruske ili iranske mete ( skladišta oružja)
biće užasa ako su doista napadnute ruske ili iranske mete ( skladišta oružja)
- Pasaga
- Hadžija

Svjet se bas zajebava.....
...Ruje su lude ko struja.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
Nadati se da će se izolirati incident....jer bi ovo mogao biti i okidač za sukob neslućenih razmjeraPasaga wrote:Svjet se bas zajebava.....
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Neka već jednom počne,ubi se išćekujući.storm wrote:Nadati se da će se izolirati incident....jer bi ovo mogao biti i okidač za sukob neslućenih razmjeraPasaga wrote:Svjet se bas zajebava.....
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- Mohr
- Inventar foruma

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 21 times
Oni koji su podržavali ustanak iz 2011. zamišljali su da će diktator biti brzo pobeđen, kao što se to desilo u Tunisu, Egiptu i Libiji. Moj prijatelj Sirijac koji je sada u izgnanstvu rekao mi je da je američki ambasador Robert Ford, neposredno pre nego što se u oktobru 2011. povukao iz Damaska, pokušao da ga pridobije da učestvuje u vladi koja će, uveravao ga je, ubrzo zameniti Asadovu. Kada je francuski ambasador u Siriji Erik Ševalije napustio Damask u martu 2012, nepunih godinu dana od početka rata, rekao je prijateljima da će se vratiti “za dva meseca”, kada umesto Asadove bude uspostavljena nova vlada...
http://pescanik.net/sirija-zemlja-mrtvih/
http://pescanik.net/sirija-zemlja-mrtvih/