A meni svakako uvijek hladno.
Hvala.

vidio sam kod tebe mraz se uhvatio uvelikouvijek_kontra wrote:Kod mene stigla zima, gotovo.
A meni svakako uvijek hladno.
Hvala.

Pa sta drecis...ti kontru gledaj i mlade cure a ne babesupersonic wrote:to bibka

De pa ja sam nadobivala pohvala..to mladim treba...ha je...sam da ne pocnem striptiz zbog prijatelja...supersonic wrote:pa samo sam bacio komentar rlx

Zagorka wrote:5.lavlje : zviiiz

to tebe samo nostalgija dere,da si tu frknula biLavlje_srce wrote:Zagorka wrote:5.lavlje : zviiiz
![]()
Kad mi zviznu meni pravo godra, znam da su Balkanci odma'.A Arapi nestA trkeljaju, ko bi to desifrov'o.
![]()

Ma nema muska bez Balkanjerosa.Zagorka wrote:to tebe samo nostalgija dere,da si tu frknula bi![]()
i talijani hoce dobacit tkdj
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Jos neko sa plasticnim kukom?vila wrote:Sad ce reth pohvalit i tvoj plasticni kuknavika wrote:Ja u decembru punim 39Lanci wrote:rethna wrote:Lanci i navika savrsenu liniju imaju,mada sam za naviku od prije znao
Zeleni ima dobar tepih...![]()
Hvalatu smo mi i godina ja mislim
a ne znam koliko je tebi.
I imam troje djece u kuci - muza kojem je 44, kcerku kojoj je 18 i sina koji ima 13 god
Btw. hvala na komplimentima:)
Za carobnog, izgleda carobno, ali posto on carobno i razmislja proso bi i bez ovog carobnog izgleda. Koliko ja ovo puta napisa rijec carobno
ps. muskarci, vi koji postavljate slike na kojim se moze naslutiti velicina necega, imajte na umu da to nije presudno kod vise od 90% zena.
Starija si od mene
ooo
Ps.ovo je samo sala,,,reth voli gospodeu najboljim godinama

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)