Navijačke tribine

Kutak za sportski trenutak
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Navijačke tribine

Post by storm »

dobre.vibracije wrote:
drugrankovic wrote: partizan je druga prica... to je institucija, jugoslovenski klub... tako i njegovi navijaci...

:valja
Image
Image

da ne cackam sad previse po netu, zanima me jesu li ikad uocena jugoslavnska obiljezja na partizanovom stadionu ili kod njegovih navijaca (postratna vremena naravno)?

isto tako, navijacke sukobe (i ne samo sukobe) gledas iskljucivo kroz politicku prizmu, a to je pogresno.
Po defaultu skoro sve navijačke skupine tj jezgre imaju ekstremne političke stavove... I nije uvijek desno da ne bude zabune... Na pamet mi padaju navijači Livorna koji su skroz ljevičari i njihov susret sa lazialima je uvijek vatromet, jer potonji su čisti fašisti... Naravno pričam o udarnim ekipama... Ne treba generalizirati čak ni medju navijačima...
Bilo je pokušaja i u hrvatskoj... White angels od NK zagreb briju neke lijeve spike ali njih 30 i ne smatram grupom.
Još što se engleske tiče, FA i klubovi su nerazumnim cijenama, maknuli esenciju navijača s tribine, što se premier lige tiče... Cijena ulaznice od 60-100£, pa uzmi da klub igra cca 5 tekmi mjesečno, od toga su 2-3 gostovanja di treba još i za put lova i ode pola plaće.
Ali se zato brije u prvoj drugoj i nižim ligama sve u 16 :ooo
Dakle nisu englezi slomili huliganizam... Samo su ga makli da Abramović, šeici, braća Glazer i korporacije koje bljuju masnu lovu u premier ligu, to ne gledaju.
I tak... Puno drobite o stvarima koje ne kužite :rol
Habibti, ya nour el - ain... :srce
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

huliganizam, svakako sam protiv ali odavno je kiceraj fudbala...

u ovom duelu dinama i olimpijakosa dje hrvatska i grcka nemaju nikakvih sporova posebnih i nekih istorijski navijackih mrznji jaso je da je tu u pitanju i srpsko hrvatski odnos...

hrabro i ludo od zagrepcana...

neki su umalo platili zivotima, i verujem da im preostaje skrivanje po atini... neke informacije su odande, da ni navijaci paoa nemaju mira, pogotovo geto 13 , katolicki deo grupe navijaca panatinaikosa kod kojih purgeri traze utociste...

napred grcka policijo, ne stedi sluzbenu opremu :zubi
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

..ja se sicam kad smo igrali s paokom napravili fini dernek na stadionu.. :hihi
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

laganini wrote:..ja se sicam kad smo igrali s paokom napravili fini dernek na stadionu.. :hihi

e to su braca grobara :D.

sram vas bilo :zubi

nego kad to bese 1969?

:haha
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

drugrankovic wrote:huliganizam, svakako sam protiv ali odavno je kiceraj fudbala...

u ovom duelu dinama i olimpijakosa dje hrvatska i grcka nemaju nikakvih sporova posebnih i nekih istorijski navijackih mrznji jaso je da je tu u pitanju i srpsko hrvatski odnos...

neki su umalo platili zivotima, i verujem da im preostaje skrivanje po atini... neke informacije su odande, da ni navijaci paoa nemaju mira, pogotovo geto 13 , katolicki deo grupe navijaca panatinaikosa kod kojih purgeri traze utociste...

Oni što su zapaljeni u taksiju su bili crnogorci :oo
Inače danas pohapšeno većina bbb... Cca 80 od 100 i nešto a i delije užurbano pune ćelije... Tako da ništa od ove galame.
A i inače, nije što sam ex, to će ti večina navijača potvrditi, bbb su po tom pitanju otići na zajebani teren, top u svijetu.
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

drugrankovic wrote:
laganini wrote:..ja se sicam kad smo igrali s paokom napravili fini dernek na stadionu.. :hihi

e to su braca grobara :D.

sram vas bilo :zubi

nego kad to bese 1969?

:haha
..prijetri cetri godine mozda pet...nije paok..aek..
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

storm wrote:
drugrankovic wrote:huliganizam, svakako sam protiv ali odavno je kiceraj fudbala...

..najlakse se sakrit iza skuta policije :help
Oni što su zapaljeni u taksiju su bili crnogorci :oo
Inače danas pohapšeno većina bbb... Cca 80 od 100 i nešto a i delije užurbano pune ćelije... Tako da ništa od ove galame.
A i inače, nije što sam ex, to će ti večina navijača potvrditi, bbb su po tom pitanju otići na zajebani teren, top u svijetu.
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Ne skrivaju se bbb pod skute... To si zamijenio s nekim :zubi

Mene ovo nervira... Nikad se nije koaliralo s nekim grupama :jok
Dodješ u grad pa kako prodješ... Sad nešto ovo ono :rol
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

..to su ti koalicije :haha a rugamo se politicarima..
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

laganini wrote:..to su ti koalicije :haha a rugamo se politicarima..
To prezirem... U moje vrijeme :jok
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

..kad nevidim torcidu na nekom terenu za mene su mrtvi..hzv..caos decki nula bodova..
dobre.vibracije
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by dobre.vibracije »

storm wrote:
Po defaultu skoro sve navijačke skupine tj jezgre imaju ekstremne političke stavove... I nije uvijek desno da ne bude zabune... Na pamet mi padaju navijači Livorna koji su skroz ljevičari i njihov susret sa lazialima je uvijek vatromet, jer potonji su čisti fašisti... Naravno pričam o udarnim ekipama... Ne treba generalizirati čak ni medju navijačima...
Bilo je pokušaja i u hrvatskoj... White angels od NK zagreb briju neke lijeve spike ali njih 30 i ne smatram grupom.
Još što se engleske tiče, FA i klubovi su nerazumnim cijenama, maknuli esenciju navijača s tribine, što se premier lige tiče... Cijena ulaznice od 60-100£, pa uzmi da klub igra cca 5 tekmi mjesečno, od toga su 2-3 gostovanja di treba još i za put lova i ode pola plaće.
Ali se zato brije u prvoj drugoj i nižim ligama sve u 16 :ooo
Dakle nisu englezi slomili huliganizam... Samo su ga makli da Abramović, šeici, braća Glazer i korporacije koje bljuju masnu lovu u premier ligu, to ne gledaju.
I tak... Puno drobite o stvarima koje ne kužite :rol
da, da, ali rankovic zaboravlja da su i sukobi dio navijacke supkulture. zato ne mozes na sukobe gledat samo politicki, vec i na vid dokazivanja. druga je stvar sto u sukobima izmedju hrvatskih i srpskih navijaca ima dosta politickih razloga, ali nikako u smislu da su navijacke skupine dirigirane od strane neke politicke stranke (za srpske navijace ne znam s obzirom na visoku stopu ozbiljnog kriminala na tribini), a cini mi se da je to cak negdje i spomenuto pa sam se zato i osvrno.
Danas sam tu, a sutra daleko..
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Kod srba je izrazita povezanost kriminala, navijača, policije i politike....na prostoru ex yu van srbije imaš samo jedno ubojstvo među navijačima ( Vedran rip ) dok se njima tamo i ne zna točan broj...
Naravno da su to uvijek nacionalno nabijeni sukobi, ali iste imaju i nijemci i englezi još dan danas :cudi
Na toliku masu ljudi, uvijek mora biti određen broj budala i to je tako.
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Obračun na aerodromu u grčkoj

67 croats vs 53 serbs
Fight between Bad Blue Boys and Delije at the airport in Greece.

*Fight started around 13h,15 injured(according to Greek media,they're Croats),one is in serious condition,received knife attack.Severe injuries with knife and heads split open.

*According to rumours,67 Croats vs. 53 Serbs.

Image

Image

Image

Image

Image

Image
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Uglavnom bbb teški pušing....razmontirale ih delije
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

..pala hrvatska krv...bbb nas opet izblamirali :hm ok odnos snaga tri na jedan a gospe ti koda bi srbi inace krenuli.. :place
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Bojsi tesko popusili. Sve i jedan ima ozljede noza. Dok su na podu lezali jos su i boli nozem...
25 bojsa bili na aerodrumu. 10 cigana ih namamilo i odvelo na taj most a bojsi ih prate. Poslje s obe strane delije, naoruzani sa svime. Bojsi nista, jer su na aerodrumu bili...
Šta ja pričam o nasilju danas :cudi

nekad bi se to pošamaralo, koji knockdown....danas se bode dok leže na podu.
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

cuo sam danas, a ko nije... preko prijatelja koji ima rodjaka iy bg koji je u tom nekom kolu vodecih cigana, cujem svasta...

gledajuci ove slike mila majko... :grana

citam vase komentare i vidim nesto poput "popusili" i slicno... odmeravate ko je jaci bio... :grana

pendrek, bajbokana 2-3 godie, pa udri dok ne zaboravi ko je, i poovo pocne zivot ko reprogramiran...

ubod ? krvi... ok nije prvi put rece neko ali dokle bre sunce im i ustasko i cetnicko?!?!?!?

u pitaju je susret grckok i hrvatskog kluba ? ili hrvastka srbija?

zbog cijenice da koalicija cigana , atina beograd su braca, uefa je potvrdila da na tribinama ne bude navijaca...

dakle, ko je tero hrvate u atinu? vole klub jel? ma manite se, no debili koji ce se kao kurcit mi posli cetnicima u atinu i pored zabrane...

a ovi cigani? znao sam sta sledi, upozorio ovdje odma kako sam saznao zreb... ne idite u atinu :djed

cast izuzetcima kod jednih i drugih navijaca al da se rzaumjemo diamo i zvjezda su gledajuci taj soviizam toboz pravi srpski i hrvatski klub ili ti procetnicki i proustaski koji se time ponose...

dje cete se sa ovima kaciti? ne hvalim ja cigane, daleko bilo, alii vecina tih koji su tamo otisli su deo mafije, organizovane, koje i politicari koriste u svoje svrhe.... super su purgeri prosli neko bi reko...

ja sam razocaran, besan, i poosan sam sto ne navijam za taj toboz "najsrpskiji" klub... i modu samo da kazem da je to za likvidaciju :djed

covjek uboden ... toliki uzas na aerodromu i ulicama...

hrvati srbi...

cak i u grckoj...

ego juce je hit ispo onaj debil koji je okacio a tviter, ili dje kako pokazuje otet diamov dres...
to je ajvanima ponos... ok bilo je to i u moje doba, ali pesicenje cist fajt, ok neke picke su osile lace bejzbolke, no uglavnom tabanje pa ko kome...

i da, sto se tice krajem osamdesetih posjecivao sam derbije velike cetvorke u bg, pa i kad igraju zvjezda i hajduk zvjedza dinamo... i pamtim da je torcida uvjek bila brojnija i kurcevitija od purgera...

ovo je uzas, a hrvatsko srpsko orgijanje je dobilo jos jednu epizodu , ovaj put van regiona...

sve bi to ranko pokido, da jedva pretekne...

i veliko mi je juastvo docekati saku ovih idiota iz zagreba koji su posli da se kurce, pa posle pricaju po kuloarima i uucima, mi isli u atiu puu cetnika i njihove brace...

to sto su im uciili rade picke, a to su cigai jos jednom dokazali... komsinice sa marakane...

kako im dinamo ne zakinu bar bod, ili da ih je cak i pobjedio usred atine... ovi to ne bi podnjeli...

uzas, debilizam i sve najgore mogu rec ...

pic.ke ciganjske eto sta...

ps

dje je sad sud u strazburu, da pokrene postupak protiv ucesnika, zbog sukoba na nacioalnoj osnovi, te potpirivaja i sirenja sovinizma...
ako nekog osude za govor mrzje, sta je ovo? sukob avijaca rece neko, ma sjutra malo... cista nacionala hajka i mrznja...
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

..što ti možeš srat :place
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

laganini wrote:..pala hrvatska krv...bbb nas opet izblamirali :hm ok odnos snaga tri na jedan a gospe ti koda bi srbi inace krenuli.. :place

sto godina imas a jos si budala...
Post Reply

Return to “Fudbal”