cuo sam danas, a ko nije... preko prijatelja koji ima rodjaka iy bg koji je u tom nekom kolu vodecih cigana, cujem svasta...
gledajuci ove slike mila majko...
citam vase komentare i vidim nesto poput "popusili" i slicno... odmeravate ko je jaci bio...
pendrek, bajbokana 2-3 godie, pa udri dok ne zaboravi ko je, i poovo pocne zivot ko reprogramiran...
ubod ? krvi... ok nije prvi put rece neko ali dokle bre sunce im i ustasko i cetnicko?!?!?!?
u pitaju je susret grckok i hrvatskog kluba ? ili hrvastka srbija?
zbog cijenice da koalicija cigana , atina beograd su braca, uefa je potvrdila da na tribinama ne bude navijaca...
dakle, ko je tero hrvate u atinu? vole klub jel? ma manite se, no debili koji ce se kao kurcit mi posli cetnicima u atinu i pored zabrane...
a ovi cigani? znao sam sta sledi, upozorio ovdje odma kako sam saznao zreb... ne idite u atinu
cast izuzetcima kod jednih i drugih navijaca al da se rzaumjemo diamo i zvjezda su gledajuci taj soviizam toboz pravi srpski i hrvatski klub ili ti procetnicki i proustaski koji se time ponose...
dje cete se sa ovima kaciti? ne hvalim ja cigane, daleko bilo, alii vecina tih koji su tamo otisli su deo mafije, organizovane, koje i politicari koriste u svoje svrhe.... super su purgeri prosli neko bi reko...
ja sam razocaran, besan, i poosan sam sto ne navijam za taj toboz "najsrpskiji" klub... i modu samo da kazem da je to za likvidaciju
covjek uboden ... toliki uzas na aerodromu i ulicama...
hrvati srbi...
cak i u grckoj...
ego juce je hit ispo onaj debil koji je okacio a tviter, ili dje kako pokazuje otet diamov dres...
to je ajvanima ponos... ok bilo je to i u moje doba, ali pesicenje cist fajt, ok neke picke su osile lace bejzbolke, no uglavnom tabanje pa ko kome...
i da, sto se tice krajem osamdesetih posjecivao sam derbije velike cetvorke u bg, pa i kad igraju zvjezda i hajduk zvjedza dinamo... i pamtim da je torcida uvjek bila brojnija i kurcevitija od purgera...
ovo je uzas, a hrvatsko srpsko orgijanje je dobilo jos jednu epizodu , ovaj put van regiona...
sve bi to ranko pokido, da jedva pretekne...
i veliko mi je juastvo docekati saku ovih idiota iz zagreba koji su posli da se kurce, pa posle pricaju po kuloarima i uucima, mi isli u atiu puu cetnika i njihove brace...
to sto su im uciili rade picke, a to su cigai jos jednom dokazali... komsinice sa marakane...
kako im dinamo ne zakinu bar bod, ili da ih je cak i pobjedio usred atine... ovi to ne bi podnjeli...
uzas, debilizam i sve najgore mogu rec ...
pic.ke ciganjske eto sta...
ps
dje je sad sud u strazburu, da pokrene postupak protiv ucesnika, zbog sukoba na nacioalnoj osnovi, te potpirivaja i sirenja sovinizma...
ako nekog osude za govor mrzje, sta je ovo? sukob avijaca rece neko, ma sjutra malo... cista nacionala hajka i mrznja...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”