Adolf Hitler
Moderator: Krokodil Behko
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4458 times
- Been thanked: 3437 times
- Status: Offline
Re: Adolf Hitler
Pa Hrvati su mu bili de facto saveznici tokom WW2 pa nikom nista. A Hrvati su isto tako Slaveni, samo su se tada svi skupa pravili naivni..Katja wrote:Lebowski wrote:Nema nikakve enigme, zločinac i poremećenih razmišljanja.. Ne znam što bi mu se tolerisalo išta što je radio, pisao, govorio samo zato što su Jevreji danas takvi kakvi jesu.Salahuddin wrote:Hico je i danas enigma... Ali pocetkom internetskog doba, od zvijeri postao je vise kao kontroverzan.
Imao je on i drugih ludih ideja a ubijao je i druge.
To za internet si dobro primjetio, čak je postao i uzor mnogima, lik za zezanciju jer je puno šala na njegov račun, onih meme slika, itd a vjerujem da je to i do površnog znanja o tome šta je radio.
To je danas popularno.![]()
Ako ti je Hitler idol onda si cool.
Na društvenim mrežama, pa i na ovoj temi, mnogo hvalospjeva Hitleru pjevuše, ni manje ni više nego - Slaveni.![]()
Koje je Hitler držao nižom ljudskom rasom.
Što reći o autorima takvih postova... ili ne reći ništa, samo zdravorazumski posumnjati u njihovu inteligenciju.
Mos mislit' jes' ih zajebo
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Dakle, evo tebe da meni sudiš, ne prema mojim stavovima koje sam i više nego jasno izrazila na ovoj i drugim temama - nego prema onome što sam po nacionalnosti.Melek wrote:Pa Hrvati su mu bili de facto saveznici tokom WW2 pa nikom nista. A Hrvati su isto tako Slaveni, samo su se tada svi skupa pravili naivni..Katja wrote:Lebowski wrote:Nema nikakve enigme, zločinac i poremećenih razmišljanja.. Ne znam što bi mu se tolerisalo išta što je radio, pisao, govorio samo zato što su Jevreji danas takvi kakvi jesu.Salahuddin wrote:Hico je i danas enigma... Ali pocetkom internetskog doba, od zvijeri postao je vise kao kontroverzan.
Imao je on i drugih ludih ideja a ubijao je i druge.
To za internet si dobro primjetio, čak je postao i uzor mnogima, lik za zezanciju jer je puno šala na njegov račun, onih meme slika, itd a vjerujem da je to i do površnog znanja o tome šta je radio.
To je danas popularno.![]()
Ako ti je Hitler idol onda si cool.
Na društvenim mrežama, pa i na ovoj temi, mnogo hvalospjeva Hitleru pjevuše, ni manje ni više nego - Slaveni.![]()
Koje je Hitler držao nižom ljudskom rasom.
Što reći o autorima takvih postova... ili ne reći ništa, samo zdravorazumski posumnjati u njihovu inteligenciju.
Mos mislit' jes' ih zajebo
Drugim riječima, uspješno brojiš krvna zrca kao pravi Hitlerov učenik.
Da, Hrvati su Slaveni,
da, neki su bili za NDH,
ne, nisu svi.
Jesi li ti svjestan da da si Hrvat, da bi nosio najveće U na kapi na čelu?
Da si Srbin da bi šetao s kokardom?
Jel ti možeš shvatiti da postoje ljudi koje je lako zadojiti mržnjom, bili oni ove li one nacionalnosti
te da postoje one koji će ostati LJUDI kakva god da ih vremena snašla?
Jel možeš shvatiti da stavovi čine čovjeka?
A i ovo me podsjeti na Izrael: sve se cesce cuju komentari "vrlih" muslimacina u stilu: Da ih je Bog d'o sve potr'o (misli se na Jevreje). sta reci nego plakati nad sudbinom hudnicom nadobudnog idiota.
A nista me ne piss off ko ljudski kretenizam.
A nista me ne piss off ko ljudski kretenizam.
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 11883 times
Koliko je meni poznato, nakon jednog od brojnih pokušaja atentata na Hitlera, Winston Churchil je odahnuo i rekao: Hvala bogu, opet je preživio. Boljeg čovjeka od njega nisu mogli imati. Šta da je general Romel, na primjer uspio i ubio Hitlera? Jedan takav vrhunski strateg, mogao je pomesti i Rusiju i Britaniju. Mašineriju je ionako imao i znamo da su Nijemci u tom ratu bili superiorniji i po tehnici i po organizaciji vojske. Ukratko, još uvijek najorganiziranija vojna sila, koju je svijet ikada vidio. Još uvijek.
Poslije SAD-a.Krokodil Behko wrote:Koliko je meni poznato, nakon jednog od brojnih pokušaja atentata na Hitlera, Winston Churchil je odahnuo i rekao: Hvala bogu, opet je preživio. Boljeg čovjeka od njega nisu mogli imati. Šta da je general Romel, na primjer uspio i ubio Hitlera? Jedan takav vrhunski strateg, mogao je pomesti i Rusiju i Britaniju. Mašineriju je ionako imao i znamo da su Nijemci u tom ratu bili superiorniji i po tehnici i po organizaciji vojske. Ukratko, još uvijek najorganiziranija vojna sila, koju je svijet ikada vidio. Još uvijek.
Taj Romele izgleda bio fin čova, oglušivao se o naredbe da se ubijaju civili, nije činio zločine, samo ratovao i vodio armiju.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

O tome i govorim. Romel je učestvovao u pripremi atentata na Hitlera. Dakle, htio ga je smaknuti jer je vidio da on Njemačku vodi u propast. Tu se vjerovatno htjelo distancirati od nacizma kao ideologije i učiniti da vojska bude pošteđena toga, kao i ultimativnog cilja - vladati cijelim svijetom. Da je uspio i preuzeo komandu, više ne bi bilo strategijskih grešaka koje je pravio Hitler i rat bi se možda završio i drugačije ili bi trajao još duže.Sto se tice Romela, razne legende, price i mitovi kruze oko njegovog ucesca u operacijama, prvenstveno Africi. Kazu, "Cercil rekao ovo, onaj rekao ono...", medjutim jos nisam naisao na potvrdjene podatke da je bio toliko "omiljen" medju pobjednickim silama. Samo sam u bar dva navrata naisao na jednu te istu izjavu, koja se pripisuje Cercilu i glasi nesto u smislu, "da imamo njega na svojoj strani, rat bi puno krace trajao".
To što su jenkiji prvi napravili atomsku bombu ne mijenja stvar. I Hitlerovi naučnici su bili u fazi pravljenja iste. Trebamo li pominjati izvjesnog fon Brauna i njegove (u to doba) ubjedljivo najveće rakete ikad viđene?
Neki Nijemac, valjda, tako priča engleski... govori o tome zašto su Židovi bili nepoželjni u Njemačkoj.
[ytube][/ytube]
[ytube][/ytube]
[ytube][/ytube]
..s tim da su najelitnije jedinice činili hrvati ...Krokodil Behko wrote:Koliko je meni poznato, nakon jednog od brojnih pokušaja atentata na Hitlera, Winston Churchil je odahnuo i rekao: Hvala bogu, opet je preživio. Boljeg čovjeka od njega nisu mogli imati. Šta da je general Romel, na primjer uspio i ubio Hitlera? Jedan takav vrhunski strateg, mogao je pomesti i Rusiju i Britaniju. Mašineriju je ionako imao i znamo da su Nijemci u tom ratu bili superiorniji i po tehnici i po organizaciji vojske. Ukratko, još uvijek najorganiziranija vojna sila, koju je svijet ikada vidio. Još uvijek.
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Ma stipu ga. On to namjerno piše, trudeći se da napravi neku reviziju.Salahuddin wrote:Pa da, 13-ta SS se vodila da je hrvatska iako je u njoj bilo 2 i po Hrvata.franjo wrote:..s tim da su najelitnije jedinice činili hrvati ...Krokodil Behko wrote:Koliko je meni poznato, nakon jednog od brojnih pokušaja atentata na Hitlera, Winston Churchil je odahnuo i rekao: Hvala bogu, opet je preživio. Boljeg čovjeka od njega nisu mogli imati. Šta da je general Romel, na primjer uspio i ubio Hitlera? Jedan takav vrhunski strateg, mogao je pomesti i Rusiju i Britaniju. Mašineriju je ionako imao i znamo da su Nijemci u tom ratu bili superiorniji i po tehnici i po organizaciji vojske. Ukratko, još uvijek najorganiziranija vojna sila, koju je svijet ikada vidio. Još uvijek.nema ljudi koji manje vole rat a uspješniji su u njemu..
Zapravo, kad smo već kod te 13. SS divizije, Pavelić se svim silama trudio, da tu uvali što više katolika ali to se Hitleru nije dopalo. Eto, toliko o hrvatskim elitnim postrojbama.
Hm, ne znam puno ali pisalo se da se Njemacka bojala da ce Zidovi preuzeti bankarstvo i da je to glavni razlog...a Hitler jest zagonetka...kako je jedan obicni ulicni prodavac slika odjednom postao tako karizmatican i poveo i zaludio mase...nagadza se i da je bio u tajnom drustvu...i da je drugi mozak zapravo vodio rat...kakogod, bio je ne samo megaloman vec tesko poremecen...koliko zla ... a volio je jako svoga cuku...eto.. 
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
Nedavno citaam da je Hitler isao na predavanja Gurdjijeva...i da je imao hipnotičke okultne moci...i izuzetan osjecaj ili instinkt za opasnost...a Gurdjijev se bavio svime i svacim...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- drugrankovic
- Inventar foruma

Literatura...
Uzmi doktora zivaga
Uzmi doktora zivaga
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Historičari priznali istinu: Hitler nije pucao sebi u glavu

DNK analiza fragmenta lobanje koju je sproveo Univerzitet u Konektikatu je šokirala naučnike, te mnogi stručnjaci sada raspravljaju o tome da li je Hitler ustvari uspio da pobjegne iz Njemačke kao što mnoge teorije zavjere sugerišu.
Prema riječima arheologa i stručnjaka za kosti sa Univerziteta u Konektikatu, Nika Belantonija, od samog početka je bilo jasno da nešto nije kako treba. „Kost se činila veoma tankom za jednu mušku kost“, rekao je on.
„Takođe, šavovi lobanje su odgovarali osobi koja ima ispod 40 godina“. Hitler je u aprilu 1945. godine napunio 56 godina.
Belantoni je posjetio Moskvu kako bi ispitao predmete iz bunkera u kojem su Hitler i Eva Braun navodno počinili samoubistvo, a koji se nalaze u državnoj arhivi Rusije.
On je uzeo briseve i uzorke DNK. „Imao sam pred sobom fotografije koje su Sovjeti napravili 1945. godine i znao sam da je ono što stoji ispred mene original“, prenose Nezavisne.
On je odnio uzorke u Konektikat, gde se u centru univerziteta za primijenjenu genetiku Linda Strausbau posvetila ispitivanju uzoraka.
„Korištene su rutinske tehnike i testovi koji se koriste u laboratoriji za istraživanje zločina“, rekla je ona.
Ona je dobila veoma malu količinu DNK, te je iskoristila proces molekularnog kopiranja kako bi obezbijedila dovoljno materijala za analizu.
(Vijesti.ba)
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41552 times
- Been thanked: 28333 times
- Status: Online
Re: Historičari priznali istinu: Hitler nije pucao sebi u gl
Pobjego lik faca

Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
- Mohr
- Inventar foruma

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 21 times
To je stara priča, još na licu mjesta je jedan sovjetski vojni liječnik pukovnik odma' (prema veličini i obliku ušne školjke, snimljene iz profila te još nekih detalja) ustanovio da se ne radi o Fuhreru (im'o je nekoliko dvojnika) a Džugašvili je rek'o gdje bi ga trebalo potražit...
Inače, ako se malo dublje zarovi, naći će se da nijedan od SS čuvara bunkera (pored brojnih nelogičnosti i besmislica, poput one da je jedan od čuvara nešto vidio kroz "prozor"!!!
) koje su saveznički istražitelji ispitivali, nisu bili evidentirani u zvaničnim SS spiskovima, te je FBI ili pak CIA već '46. naložila novu istragu. Btw, znamo gdje je Wiesenthal pronalazio plastično operisane visokopozicionirane nacističke dužnosnike 
Inače, ako se malo dublje zarovi, naći će se da nijedan od SS čuvara bunkera (pored brojnih nelogičnosti i besmislica, poput one da je jedan od čuvara nešto vidio kroz "prozor"!!!
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Knjiga Sivi Vuk se bavi tim pitanjem 
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Jedan od Hitlerovih dvojnika upucanih u glavu, za ovu se fotografiju dugo vremena vjerovalo kako pokazuje mrtvog Hitlera u bunkeru u Berlinu.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom