Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Skin wrote: 29 Feb 2024, 07:35
ma ja sam super i za sve sam cisti talenat. sve mi ide od ruke. sta god dohvatim u zlato pretvaram. cega se ja nisam dohvatila to nije ni uspjelo itd.
i moram to sama da vam kazem jer kako biste znali inace.
Ne moze biti! Mora biti nesto sto ti ne ide
Pregonila si !
inspiracija su ljudi koji se sami sebi dive bez trunke ironije.
a antitalenat sam za ... za ravnodusnost npr.
Antitalenat sam za imati odgovore na pitanja unaprijed..za stav kojim bih odao dojam da sam spreman na sve..
Antitalenat sam da predvidim nesto unaprijed i onda reagujem shodno..
I kao uvijek krivca za to ne vidim u sebi jer ssm valjda slijep..nego jednostavno cijeli zivot..u kojemu poput neke duge kompozicije voza dolazi jedno za drugim a ja docekujem..nespreman haman..
Aiopet tu sam,jos uvijek
Neam pojma...
Za crtanje. Bilo čega. Iz likovnog uvijek dobijao bolje ocjene na osnovu ostalih. Stvarno mi nije jasno, jer, bilo ih je mnogo koji su mi pokušavali pomoći, od familije koja je bila dobra u tome, prijatelja, do jednog profesora likovnog. Ne ide, i gotovo. Ne znam drvo nacrtati.
crtanje naravno..kao da je to tajna neka,ne znam srce nacrtat da ne izgleda spooky ali isto tako sam antitalent za ispricat vic nekome ko mi je bitan..ono kad hocu da vic uspije,,ja se smijem dok pricam i pokvarim..a vako u drustvu..nikakav problem..jer svi se smiju ko ludi bilo ne bilo smijesno..