Eno i moderan put se radi preko Gruda i Listice (od vaših para) da se moze lakše.
Jbo Tuzlu i Bihac.. to su papci i seljaci. Jbo Neum, tamo ide samo sirotinja..
Nikad vi pameti necete doci
Moderator: Krokodil Behko

Pametno je i vako, placamo naoruzanje din dusmana, brze ce nas satrat najmodernijim raketama i dronovima, pa jaDuminjo wrote: 05 Jul 2025, 15:06 Samo treba derat Janu i svu godišnju uštedjevinu nositi u Makarsku. A Coca Colu (Made in BiH, proizvedena u Hadzicima kod Sarajeva) treba bojkotivat'![]()
Eno i moderan put se radi preko Gruda i Listice (od vaših para) da se moze lakše.
Jbo Tuzlu i Bihac.. to su papci i seljaci. Jbo Neum, tamo ide samo sirotinja..
Nikad vi pameti necete doci

Da ti ja sad pokazem privatne slike da su cerka i sin od mog brata nosili tu zastavu iz Viteza..

Ocistice bangladesani i nepalci iza njih, dje ce se oni saginjat i vodit racuna o smecu, pajelFuddo wrote: 05 Jul 2025, 20:29 Haj sve, al kad prije onoliko smeca pobacase okolo?
https://www.index.hr/mobile/magazin/cla ... zin_prva_m
Opsta kultura je izgleda sastavni dio domoljublja, pajel

Matan wrote: 05 Jul 2025, 20:50Da ti ja sad pokazem privatne slike da su cerka i sin od mog brata nosili tu zastavu iz Viteza..
a rodjeni u Austriji i zive tu i nisu uopce nacionalisti..
fina djeca, ali zaista fina..
cudni su putevi boziji..

„Hrvati i Srbi su isti komad kravlje balege koje je točak istorije presekao po pola". To je samo jedan od brutalnih citata pisca Miroslava Krleže čiji stavovi i četiri decenije posle smrti izazivaju brojne rasprave.

Koji klinac su onda nosli tu zastavu ako nisu ustaseMatan wrote: 05 Jul 2025, 20:50Da ti ja sad pokazem privatne slike da su cerka i sin od mog brata nosili tu zastavu iz Viteza..
a rodjeni u Austriji i zive tu i nisu uopce nacionalisti..
fina djeca, ali zaista fina..
cudni su putevi boziji..
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest