vamonos!

Moderator: VIP
Još kad ti dovede nevjestu...jedva čekam...Maja wrote: 06 Jul 2025, 09:44 Nedjelja. Brat kuci. Ja navikla na jutarnji mir, sve po istilahu. Pravim kafu kad cujem on sAlazi. Odmah mi se, da izvinete usro u cejf.
Prelijevam nes vrucom vodom iz kuhala dok on huce i kuka kako mu je majica sva mokra od znoja. Kad rece ja cu ugasit klimu znojan sam, ko da mi neko samar opali.
Probala sjest vani, prevruce, vratih se u kuci. Doticni je vec u banji, prska se hladnom vodom, kaslje, slini a ja hocu dzigarice da povratim. I da se udam, da svako jutro slusam onakve zvukove, da mi se svako jutro usiiire u kahvu. Evo jasta cu.
Sceri ja ustajem u 4 ujutro, ne bi se ujutro puno sretaliMaja wrote: 06 Jul 2025, 09:44 Nedjelja. Brat kuci. Ja navikla na jutarnji mir, sve po istilahu. Pravim kafu kad cujem on sAlazi. Odmah mi se, da izvinete usro u cejf.
Prelijevam nes vrucom vodom iz kuhala dok on huce i kuka kako mu je majica sva mokra od znoja. Kad rece ja cu ugasit klimu znojan sam, ko da mi neko samar opali.
Probala sjest vani, prevruce, vratih se u kuci. Doticni je vec u banji, prska se hladnom vodom, kaslje, slini a ja hocu dzigarice da povratim. I da se udam, da svako jutro slusam onakve zvukove, da mi se svako jutro usiiire u kahvu. Evo jasta cu.
A, pa neradni je dan, tad i treba spavati koliko ti volja. Ha ja. Kažu, ''šteta dugo spavati, ode život''. Otiće će on tebi mnogo brže ako budeš uvijek hronično nenaspavan. Sve krene od slabog imunog sistema.
Users browsing this forum: Matan and 9 guests