Muškarci pitaju muškarci odgovaraju
Moderator: Krokodil Behko
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3977 times
- Been thanked: 7355 times
- Status: Offline
Re: Muškarci pitaju muškarci odgovaraju
Moram reagovati,,
umro bi kad ne bi..oprostite..
sve sto ti ne uhvatis, uhvatice neko drugi..
do tebe je hoces li biti ti ili neko drugi..
nema tu razmisljanja..
uhvati, odmah za guz, mores za svaki slucaj, i izmedju nogu, jer tada sigurno nec otici..
nema tu razmisljanja..
uhvati, odmah za guz, mores za svaki slucaj, i izmedju nogu, jer tada sigurno nec otici..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2921 times
- Been thanked: 24212 times
Ne znam morao bih je upoznati.Ima svakakvih zena
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2791 times
- Been thanked: 8796 times
Kaze da voli adrenalin..HAVANA wrote: 06 Jul 2025, 21:52Ne znam morao bih je upoznati.Ima svakakvih zenaDuminjo wrote: 06 Jul 2025, 21:31
Šta ti mislis jel Fudo u pravu za ovo zaguz ufatiti ili je Salahudin u pravu za cvijece i ruze?
Nesto mi ovo zaguz malo sumnjivo![]()
Kako god ja znam da ces ti to zakomplikovat maksimalno.Al nek bar neko stipa dok fuddo sere u mocvari a ja sastavljam ormare…
Reko "isti sam ti taki"
- HAVANA
- Penzioner

Ama kako ces bolan pric zeni i uhvatit je za guz?Dje to ima,ne navracaj ga vidis da hoce da dijeli postelju i racune sa seficom.Nek je fata kad podijele,onda more.Matan wrote: 06 Jul 2025, 21:51 Moram reagovati,,
nema tu razmisljanja..
- Quds
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 3835 times
- Been thanked: 1547 times
- Matan
- Sila nečista

Iz iskustva, dje sam god kalkulisao, popusio sam..HAVANA wrote: 06 Jul 2025, 21:54Ama kako ces bolan pric zeni i uhvatit je za guz?Dje to ima,ne navracaj ga vidis da hoce da dijeli postelju i racune sa seficom.Nek je fata kad podijele,onda more.Matan wrote: 06 Jul 2025, 21:51 Moram reagovati,,
nema tu razmisljanja..
- HAVANA
- Penzioner

Super.Odvedi je i skocite s dubrovackog mosta s onom kanafom.58 metara.Tvoja je.
- HAVANA
- Penzioner

Situacija se usloznjava.Morace i skakat.
- HAVANA
- Penzioner

Najbolje ti njoj reci hajmo se koke nasmrkat,da ne skacemo bezeze
- HAVANA
- Penzioner

- Quds
- Aktivni forumaš

- Duminjo
- Urednik foruma

- Duminjo
- Urednik foruma

Situacija je takva da je ona dala otkaz i sada sam ja nešto trebo da joj kazem, u smislu zao mi je sto ides i tako.
Medjutim, ja sam uso kod nje u kancelariju, zatvorio vrata, zakljuco
i izgrlili se fino bez rijeci i onda joj reko da ona ne zasluzuje onako nešto usput da joj se kaze vec treba fino uzeti vremena, sjesti i ispricati se. Ona se slozila i tu je to nešto u zraku za tu eventualnu "kafu". I po izlasku opet ustala i dobro se izgrlili.
Tu je rekla razlog otkaza koji je malo privatniji i te privatne takve stvari se ne pricaju svakome.
Sljedece jutro kad sam došo na poso, proso pored njene kancelarije, ona bila sama i ja udjem i samo je poljubim u obraz dok je sjedila i produzio dalje svojim poslom. Cini mi se da joj je bilo drago.
Više je nisam vidio.
Samo da joj ne padnem u onu frendzonu, da ne bude drag si mi, fin si i to al jaranski
Medjutim, ja sam uso kod nje u kancelariju, zatvorio vrata, zakljuco
Tu je rekla razlog otkaza koji je malo privatniji i te privatne takve stvari se ne pricaju svakome.
Sljedece jutro kad sam došo na poso, proso pored njene kancelarije, ona bila sama i ja udjem i samo je poljubim u obraz dok je sjedila i produzio dalje svojim poslom. Cini mi se da joj je bilo drago.
Više je nisam vidio.
Samo da joj ne padnem u onu frendzonu, da ne bude drag si mi, fin si i to al jaranski
- Quds
- Aktivni forumaš

Ovo je bistro da bistrije biti ne može, ali, ti upravo one što vole mutiti vodu pitaš za takve ozbiljne savjete. Ali, ako poslusaš mene, dođeš mi piće po mom izboru. Ako poslušaš ove din-dušmane, platićeš dovoljno na sebe, kad budeš pio, a svaka te pjesma na šeficu bude podsjećala.
- Quds
- Aktivni forumaš

Kakva frendzona i krz. Dobar si ti već. Sad uradi još ono što ti ja rekoh, i pitaj je da izađete. Eto.Duminjo wrote: 06 Jul 2025, 22:38
Samo da joj ne padnem u onu frendzonu, da ne bude drag si mi, fin si i to al jaranski![]()
- Duminjo
- Urednik foruma

Ma ja bih nju zaguz ufatio zbog ove opasnosti od frend Zone. Da joj metnem do znanja.. ako se budem zajebavo sa tim romantizmom, bezveze cemo bit jaraniQuds wrote: 06 Jul 2025, 22:39Ovo je bistro da bistrije biti ne može, ali, ti upravo one što vole mutiti vodu pitaš za takve ozbiljne savjete. Ali, ako poslusaš mene, dođeš mi piće po mom izboru. Ako poslušaš ove din-dušmane, platićeš dovoljno na sebe, kad budeš pio, a svaka te pjesma na šeficu bude podsjećala.![]()
- Quds
- Aktivni forumaš

Ne vjerujem da je ona glupa. I ne kažem ja sad da će možda njoj smetati akoje uhvatiš. Nemam pojma. Ali, postoji mogućnost da tida do znanja da nije ku.a,pa te to jebne viče nego što si mislio. Ja bih ti slagaokad bih ti rekao, ''eh, koliko sam ja žena samo imao''. Ali, da sam htio, i mogao sam. I nijednu nisam morao hvatati za guzicu.Duminjo wrote: 06 Jul 2025, 22:42Ma ja bih nju zaguz ufatio zbog ove opasnosti od frend Zone. Da joj metnem do znanja.. ako se budem zajebavo sa tim romantizmom, bezveze cemo bit jaraniQuds wrote: 06 Jul 2025, 22:39
Ovo je bistro da bistrije biti ne može, ali, ti upravo one što vole mutiti vodu pitaš za takve ozbiljne savjete. Ali, ako poslusaš mene, dođeš mi piće po mom izboru. Ako poslušaš ove din-dušmane, platićeš dovoljno na sebe, kad budeš pio, a svaka te pjesma na šeficu bude podsjećala.![]()
![]()
Kažem ti, uradi tako, ali sve to moraš brzo i platićeš mi piće. Dajem ostavku na forum i peMzije se odričem, ako omane.
- Duminjo
- Urednik foruma

Onda cu za sisuQuds wrote: 06 Jul 2025, 22:48Ne vjerujem da je ona glupa. I ne kažem ja sad da će možda njoj smetati akoje uhvatiš. Nemam pojma. Ali, postoji mogućnost da tida do znanja da nije ku.a,pa te to jebne viče nego što si mislio. Ja bih ti slagaokad bih ti rekao, ''eh, koliko sam ja žena samo imao''. Ali, da sam htio, i mogao sam. I nijednu nisam morao hvatati za guzicu.Duminjo wrote: 06 Jul 2025, 22:42
Ma ja bih nju zaguz ufatio zbog ove opasnosti od frend Zone. Da joj metnem do znanja.. ako se budem zajebavo sa tim romantizmom, bezveze cemo bit jarani![]()
Kažem ti, uradi tako, ali sve to moraš brzo i platićeš mi piće. Dajem ostavku na forum i peMzije se odričem, ako omane.![]()
- Quds
- Aktivni forumaš

Fudo će biti ponosan na tebe.Duminjo wrote: 06 Jul 2025, 22:50Onda cu za sisuQuds wrote: 06 Jul 2025, 22:48
Ne vjerujem da je ona glupa. I ne kažem ja sad da će možda njoj smetati akoje uhvatiš. Nemam pojma. Ali, postoji mogućnost da tida do znanja da nije ku.a,pa te to jebne viče nego što si mislio. Ja bih ti slagaokad bih ti rekao, ''eh, koliko sam ja žena samo imao''. Ali, da sam htio, i mogao sam. I nijednu nisam morao hvatati za guzicu.
Kažem ti, uradi tako, ali sve to moraš brzo i platićeš mi piće. Dajem ostavku na forum i peMzije se odričem, ako omane.![]()
- Matan
- Sila nečista

Ti si lud..Quds wrote: 06 Jul 2025, 22:48Ne vjerujem da je ona glupa. I ne kažem ja sad da će možda njoj smetati akoje uhvatiš. Nemam pojma. Ali, postoji mogućnost da tida do znanja da nije ku.a,pa te to jebne viče nego što si mislio. Ja bih ti slagaokad bih ti rekao, ''eh, koliko sam ja žena samo imao''. Ali, da sam htio, i mogao sam. I nijednu nisam morao hvatati za guzicu.Duminjo wrote: 06 Jul 2025, 22:42
Ma ja bih nju zaguz ufatio zbog ove opasnosti od frend Zone. Da joj metnem do znanja.. ako se budem zajebavo sa tim romantizmom, bezveze cemo bit jarani![]()
pitaj svaku zenu dali voli da je neko uvati za guz ili voli da je neko tusi pricom..