Pa i ja samo znam sta je pametnije i patim u tisini.greeneyes wrote:Nisam toliko inteligentan da bih mogao dati odgovor na to pitanje.

Moderator: Krokodil Behko
Pa i ja samo znam sta je pametnije i patim u tisini.greeneyes wrote:Nisam toliko inteligentan da bih mogao dati odgovor na to pitanje.
Bakiru nije teško.MORENA wrote:tezak je zivot i glupim ljudima, i lepim i ruznim, i dobrim, i zlim
svima je tesko u p.m.
Da, ona se žrtvovala i voljela i njega i djecu a on im okrenuo leđa, handro rođakinju, pokupio radove prethodnika, napravio autorska prava sebi i ostao slavan...njoj ni za grob nitko nije mario...koje čovječanstvo i čovječnost...Heidi wrote:Ona je trpila njegove bubice, prosipala ruzine latice po stazama nauke, da bi on lakse krocio i zrtvovala se za covjecanstvo.
Joj Veco, pa ja vec ko zna koji put hocu reci da je bila glupava, zbog ljubavi je bila glupava...a koje ljubaviVeca wrote:...i ti meni Bibo 'oces reci da je ona bila inteligentna?! ...jah..ja
- ako su bili odrasli -nije ni pozeljno davati.Biba wrote:Joj Veco, pa ja vec ko zna koji put hocu reci da je bila glupava, zbog ljubavi je bila glupava...a koje ljubaviVeca wrote:...i ti meni Bibo 'oces reci da je ona bila inteligentna?! ...jah..ja...sta ga nije odmah šutnila sunac joj poljubim.....možda nije imala sredstava za život, a kolko sam citala - Einstein je za sinove na kapaljku novca davao..idiot...đubre..ma ma đubre je korisno...
greeneyes wrote:Bakiru nije teško.MORENA wrote:tezak je zivot i glupim ljudima, i lepim i ruznim, i dobrim, i zlim
svima je tesko u p.m.
E hbga Spinerka, kad je Mileva napustila napokon supruga djeca nisu bila baš odrasla, a jedan sin je bio teško bolestan - šizofreničar...SPINERKA wrote:- ako su bili odrasli -nije ni pozeljno davati.Biba wrote:Joj Veco, pa ja vec ko zna koji put hocu reci da je bila glupava, zbog ljubavi je bila glupava...a koje ljubaviVeca wrote:...i ti meni Bibo 'oces reci da je ona bila inteligentna?! ...jah..ja...sta ga nije odmah šutnila sunac joj poljubim.....možda nije imala sredstava za život, a kolko sam citala - Einstein je za sinove na kapaljku novca davao..idiot...đubre..ma ma đubre je korisno...
Mohr wrote:Uff, jakog ti spina![]()