...koalicija ovo dvoje....moze biti....laganini wrote:..ne mogu ovi mali odlučit..most bi moga ali oni su rekli da neće u koaliciju ni s hdz ni sdp...jebeno totalno..
samo nikad nece funkcionisat....
njima bi bilo dobro...
narod bi.....
Moderator: Krokodil Behko

...koalicija ovo dvoje....moze biti....laganini wrote:..ne mogu ovi mali odlučit..most bi moga ali oni su rekli da neće u koaliciju ni s hdz ni sdp...jebeno totalno..
nemoguća je ta varijanta....druge se križaljke sklapaju...pa tko bude bolje......slagaoPasaga wrote:...koalicija ovo dvoje....moze biti....laganini wrote:..ne mogu ovi mali odlučit..most bi moga ali oni su rekli da neće u koaliciju ni s hdz ni sdp...jebeno totalno..
samo nikad nece funkcionisat....
njima bi bilo dobro...
narod bi.....
On je barem bio sabran. Nije mu istekla osobna iskaznica i nije promasio kutiju. Most se nada dobiti jos 9 mandata. Kad malo razmislim i mogli bi. Onaj moj kolega dobro nanjusi gdje se treba uturiti,bude oj jos i u Saboru ....a bjezo iz skole...Mohr wrote:A šta je s BandidosomKako dr Lignjoslav stoji

Varaš se, ako misliš da sam navijao za neke druge.laganini wrote:..pozz za krokodila i morha

laganini ....što ovo znači?UŽIVO: HDZ 59, SDP 55, Most 19, IDS 4, HDSSB 2, Bandić 2, Čačić i Živi zid 1
; KARAMARKO 'Pobjeda! Mi ćemo graditi bolju Hrvatsku!'
MILANOVIĆ Pozvao Most na suradnju, već pregovarao s Prgometom?

Krokodil Behko wrote:Pa i ne živim baš od socijale, što ti je vjerovatno poznato, jer to kažeš provociranja radi.
Međutim, bolje je i ovako, običnim životom, nego da mi neki glupan kao karamarko bude oko mene stalno.
Nismo svi nitkovi, pa da lažemo, niti smo idioti, pa da udaramo nisko, zar ne?

sljedece izbori....mogu biti hadzije.....storm wrote:Nevjerojatno mi je, kako ih MOST sad drži za muda
Samo ne smiju sad dati nagovoriti se ni od jednih za koaliciju.....nek se oni sa kokolindom dogovore za vladu (hdzsdp), a MOST neka nastavi sa radom u saboru.....imaju odličnih 19 mandata da pokažu svoje namjere i rad.
A ulaskom u pakt sa bilo kojim od navedenog dvojca, bacili bi svoj program, orijentaciju i sve u vjetar....političko samoubojstvo.
Dakle ostati svoj, jer ovi će nedvojbeno opet ukakiti, ma koji god bili

Kad si već toliko krcat mudrošću, što ne reče da sačekamo i "ponidiljak", jer ne vidim neku razliku u glasovima između SDP i HDZ, a ako MOST želi profitirati u budućnosti, sigurne neće u koaliciju sa HDZ, jer njih već sad 19% ljudi vidi kao novi desni centar, umjesto HDZ i svaka bi ih koalicija s navedenim odvela do propasti.laganini wrote:..milost nisam trazio pa je i ne daajem..vec sam bapisa da sacekate nedilju...
Jebo te, jugonostalgičari, četnici, pederoliberali, udbaši i komunisti dobili sve gradove osim Broda, Šibenika i Zadra a i tamo je bilo tijesno. Što će Bozanić reći?
To ionako kažu svi iole realni ljudi. Ne zna se ko je gori i bira se između dva zla. Tako je i kod nas (isključno Hrvati koji glasaju strogo za tisućljetnu stranku), tako je i u Srbiji i u HR, ama svugdje.drugrankovic wrote:
zanese se u svom tripu kojim je proveo zivot u "tisucljetnjem" snu, dje je desnica u ovom slucaju hdz uvjek bolja od suprote strane koja je aravno crvena banda...
hdz na vlasti , to ti je kao kada ovjekoveceni lopov prizna, ja sam ljudi krao, lagao, ali evo obecavam sada vise ne, i gonicu lopove...
hrvatska tj njen deo i dalje posle 25 godina ima parolu na glasanju : da skinemo jugo crveu bandu...
sta dalje reci ...
ok, milanovic je debil, pa u neku ruku i da razuumes ovo... tako to najcesce i biva, kada nemas drugih izbora...