Da li vam dobre knjige redovno natjeraju suze na oči?
Ili plačete samo ponekad,ako vam je knjiga baš toliko tužna ili se pronađete u njoj?
Uz koje knjige ste plakali?

Krokodil Behko wrote:Nekada sam plakao..
Uglavnom kad dam pare za knjigu a ne dopadne mi se
zato sad ..... strogo online..
to je do laksativa stringiString wrote:ja ne placem ja se userem... :stid

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

ista sam, ova me knjiga baš potreslabutterfly wrote:plakala kad sam citala Hiljdu sjajnih sunaca

Uz Hiljadu... nisam plakala, ali Lovacgejsha wrote:Kada pročitam vaše komentare onda shvatam da sam ja jedna od slabijih osoba na knjige.Ja se tako uživim sa likom knjige kao da sam ja tu prisutna,i sve proživljavam s tom osobom,bude mi žao.Nekako se zavežem sa knjigu.
Plakala sam uz Hiljadu sjajnih sunaca,uz Lovac na zmajeve,uz Ljubavnu priču,uz knjigu Teže od neba (biografija Kurta Kobejna) jer sam tada voljela Nirvanu i bilo mi je žao Kobejna..plakala sam još uz neke knjige samo sada ne mogu da se sjetim..
jednostavno mi se nakupi ,ponekad i ne zaplačem,ali jedva se suzdržim.oči mi samo zasuze.

jok et' ne znamo... ja to citala krajem osnovne skolePOSAVLJAK wrote:ne čitam takve knjige koje bi me mogle rasplakati : Arthur C Clarke, ako kontate o čemu ja.

Ja sam ti osoba koja voli nešto drugačije od svih!!Julia-Klara wrote:jok et' ne znamo... ja to citala krajem osnovne skolePOSAVLJAK wrote:ne čitam takve knjige koje bi me mogle rasplakati : Arthur C Clarke, ako kontate o čemu ja.
a jedan jako pametan ciko kaze : "TREBA SE BOJATI LJUDI KOJI ČITAJU SAMO JEDNU KNJIGU, BILA TO BIBLIJA ILI 50 NIJANSI SIVE' - narodski receno-prosaraj malo, ne budi iskljuciv, pogledaj stvari i nekim drugim ocima