Izbori u Hrvatskoj

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma
Status: Offline

Re: Izbori u Hrvatskoj

Post by drugrankovic »

ti se i sanaderom ponosis i drugom sprdas?

nek je tvojoj prdeskari dobro jebo druge
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

laganini wrote:..i on sebe uvik proglasi pobijednikom ma kolko mandata ima..sicam se 2007..i ono cuveno sanaderevo u hodniku sabora zorane jesi sastavio vladu :hihi
Ma nisam ga cula al mama mi kaze da je opet dreco da je on pobjednik...zamjena teza, pa on to stalno radi...
Ne branim Sanadera ali kumovao je tu i Milanovic i onaj sudac cetnicki...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi
laganini
Spamer
Spamer
Been thanked: 1 time

Post by laganini »

..ti si glup sanadera sam spomenuo u konekstu dogadjaja..e moj druze novosadski..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

laganini wrote:....ukratko milanovic izgubio..dvadesetak zasstupnika..hdz dobi petnest pobnijedio ali nije osvojio vlast...vlast osvoio most i svaka cast njima i svima koji su glasali za trecu alternativu najgadljivi su mi oni koji izjednacuju hdz i sdp i onda dadnnu glas jednom od njih uz izlimu da biraju manje zlo...po meni je ovo povijesni trrenutak u izbornoj politici do sad.. :ok

svaka cast mostu?

to zelis reci koliko vam je dupe gace zvace od straha da ih necete privoljet u lopovsku kolaiciju? pa starim izlizanim komplimentima koji su naravno laz kako bi ih privoljeli da vam se pridruze... ali e zaboravi da su oni dali nesto sto vi nemate , a to je rijec, i tu ako poreknu, sami su sebe ugasili u startu...

no posto vi za rijec kajete i potenje kolko i za lanjski snjeg mislite da ce i drugi poputit na lopovske dilove...

drugo toliko godina imas a jos pricas gluposti to je ocito reakcija euforije da makar za dlaku na izborima budes ipred konkurenta ali za pobjedu koja zaci formiranje vlade potece jo vode...

i kad ne formirate vladu kao to i necete, podjeticu te na rijec "pobjeda"... dacic na primjer najbolje zna kako e pobjeda izvojeva i kad na izborima ima vega 8 procenata...

kakva pobjeda, ovo mirise na nove izbore, sto je realnost...

ok ne mora most u kolaiciju vec moze podrzat vladu za koju matra da je u korist naroda... aj sad cepite im se u dupe i nastavi sa komplimentima :zubi

kad e hrvatka koacno jedared va hdzovaca rijesi, e onda ce e moc reci, ima nade... do tad jai kurta da uzjase murta....
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

..bas su bili odusevljeni vladavinom sdp..mislim most..jel ti opce znas ko je bio na vlasti u hrvatskoj u zadnjem mandatu..je ide most rusit vladt pa ce u koaliciju s sdp-om ..:cudi
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

Sutra oblacim crni aljetak :hihi al necu plesati s Glavasem :plavi ma od tuge za Milance...a mozda vrag i uspije koalirati..vrag nikad ne spava..jel to njihova uzrecica... :biba...pardon, neprijatelj...
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

Joj samo da kazem-nasa snaja po prvi put nije glasovala. Prije je lagala da nece glasovati a onda parkiraju auto iza basce i odu glasovati. Poslije kaze glasobali su, bilo im usput..jah..

Danas je pred mojom mamom psovala mater Milanovicu...jer je Srbe nazvao barbarima...nije glasovala...et...
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

poljubi snaju mjesto mene...

daj mi njenu adresu da joj poslajem sluzbenu palicu da te mlatne koji put...

valjda ces je onda izotavit iz usta...
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

U HDZ-ovom stožeru, nakon što je oko 2 sata iza ponoći većina ljudi izašla iz Globusa na Velesajmu gdje su čekali rezultate, u VIP salonu ostao je Karamarko razgovarati s najbližim suradnicima.

Premda šef HDZ-a uvijek prvi odlazi sa sličnih događanja, da je situacija itekako napeta potvrđuje i to što se jutros dugo zadržao. Vjerojatno kako bi što prije smislio taktiku kako pridobiti Most.

U Bijelom salonu za VIP uzvanike uz šefa HDZ-a ostala je do rano jutros i njegova supruga Ana Šarić, ali i braća Mamić.
:plavi pravi su se našli

Iznenađenje koje je priredio Most s čak 19 osvojenih mandata zainteresiralo je i mnoge građane koji su pohrili otvoriti njihove web stranice. Međutim od ponoći su, zbog prevelikog interesa, nedostupne.

- Ispiričavamo se svima zbog pada weba. Očito neviđena navala i dalje traje. Osposobit ćemo ga čim prije – poručili su jutros oko 9 sati putem Twiterra.

U SDP-u saznajemo da je još u izbornoj noći Zoran Milanović čelniku Mosta, gradonačelniku Metkovića Boži Petrovu poslao SMS kojim mu je čestitao na izbornim rezultatima.

- Dobili smo ove izbore. Tijesno, ali smo ih dobili – rekao je naš sugovornik iz vrha SDP-a koji tvrdi kako su gotovo svi zastupnici izabrani na manjinskoj listi skloni podržati njihovu koaliciju Hrvatska raste.
Image

Imam dojam da je ipak Milanče dobio ove izbore.
Opet iz MOSTa tvrde da je vjerojatnija koalicija hdz i sdp nego njih s nekim od nabrojanih :cudi
tko će sad koga :hm
vrlo bi lako to dovesti do ponovljenih izbora, što bi bilo za MOST idealno.... još bi pobrali glasova, ako ostanu dosljedni...

hadezeovci su ionako na aparatima, gorčina je neizmjerna, kako ih čitam, a sdp već četiri godine ne zna gdje je i tako je i danas :hihi
slika govori dosta.....gle ih :D.
Habibti, ya nour el - ain... :srce
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

Sumnjam da bi most pobro jos nesto...ma oni se sada segace a vrlo lako mogu pregristi ono sto su izjavili..ko Kosorka i Cacic...I on je dreco -Jaco, Jaco, odlazi..a sad se slizo s njom....gori su svi od vragbabe...
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

drugrankovic wrote:poljubi snaju mjesto mene...

daj mi njenu adresu da joj poslajem sluzbenu palicu da te mlatne koji put...

valjda ces je onda izotavit iz usta...
Dođi pa ju poljubi...al pazi -rođak je golem... :djed

Rekla je jos da hebe Milanovica jer njezinom suprugu nimalo nije mirovinu povisio. Nije ona nikad morala raditi a tata imo mirovinu ihaha....
Njezinoj mami su nudili svjedoke da lazu pa bi i ona imala boracku...mama ipak nije htjela..

A sto se tice palice, ne treba slati...imam ja tođaka koji je palicu za nas peipremio bio..inace bio nekad glavni u policiji....veliki tracaros....ni ne smatram ga rodom....kad je hdz soso na vlaat-krstili se i u crkvu lijetali...
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

ama umori me vise sa tom kalabic snajkom...

nesto bas i sumnjam da je tolko lako u hrvatskoj laprdati prosrpski... pazi mi smo umjerenija sredina od hrvatske, gledajuci odnos prema manjini, u ns pogotovo, ali i hrvati ovdje ne torokaju ni blizu tako kako ispada da je lajava tvoja snajka... jer znas, dobili bi po picki tu price nema a sto sebi zagorcavati zivot bezveze...

ili je tvoja snajka luda, ili ti preterujes da ne kazem lazes...

zamolicu te da je bar malo izostavis iz diskusija i obratis pazjnju da nijesu svi srbi cetnici...

nema recenice dageneralizujes srbe ceticima zoves sto cinis uvjek... ja hrvate ovdje zovem hrvatima...
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

drugrankovic wrote:ama umori me vise sa tom kalabic snajkom...

nesto bas i sumnjam da je tolko lako u hrvatskoj laprdati prosrpski... pazi mi smo umjerenija sredina od hrvatske, gledajuci odnos prema manjini, u ns pogotovo, ali i hrvati ovdje ne torokaju ni blizu tako kako ispada da je lajava tvoja snajka... jer znas, dobili bi po picki tu price nema a sto sebi zagorcavati zivot bezveze...

ili je tvoja snajka luda, ili ti preterujes da ne kazem lazes...

zamolicu te da je bar malo izostavis iz diskusija i obratis pazjnju da nijesu svi srbi cetnici...

nema recenice dageneralizujes srbe ceticima zoves sto cinis uvjek... ja hrvate ovdje zovem hrvatima...
Jeste li?

Ako slučajno jeste, bi li bili da su vam hrvati ili madžari popalili pola vojvodine?

Svakako nema razloga da komplicirate manjinama, dok se u dijelovima hrvatske sa većinskim srpskim stanovništvo s vremena na vrijem još uvijek četnikuje na veliko!
Normalno da sam za prava manjina ali srbi u hrvatskoj, danas, uglavnom kusaju ono što su si skuhali i još kuhaju.
Hrvati u Vojvodini prihvaćaju Srbiju/ Vojvodinu kao svoju državu i to je ispravno..... nije mi poznato da se okupljaju u neke ćelije za odvajanje od Vojvodine i Srbije....ili?
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

madjari i hrvati, jesu li ?

ne lupaj

racija 1942 , trebam li jo nesto rec o "divnim" madjarima? znaci li ti nesto ime bajci zilinski? ili cetiri crvene ruze i jedna bjela?

ZNACI LI TI?

tolko o tom "kushanju"

a tvoji sunarodnjaci, i njihovi zulumi po sremu?

racija 1942, dobro je da su ikako i opstali... a plus sto svaki hrvat ovdje i dalje radi u drzavnu firmu, i dalje ima stan svoj...

pazi ja razumem da medju nama bude nesporazuma... ali da brkas u vojvodiu pole ZLA iz januara 1942, je bezobrazluk zato nemoj...

madjari to i ne pominju jasno im, njemci odselise uz dogovor da ih e gone posle... jedino ko dira je hrvat... da ovdje u vojvodini, hrvat... samo jemu smjeta, samo njemu nikad dosta klanja nad srbinom kanjda... ostali posle te racije ne govore nista...

i znam nista ti ne znaci bajci zilinski ...

pa posle se pitate kad dodje ovcara, ili zasto hrvata nema tamo i tamo... pitajte tudjmana i matu bobana

etnicki ste cisti, i opet vam neki kurac smjeta...

i drugo, ne prihvataju iskreno, vjeruj mi, no niko ih ne dira pa su tu dje su...

a da bas laju ko ova njena snajka? pa dobili bi po guici zar ne?

ja rekoh da biba preteruje i laze a ti opet na mene skocio... pa njena snajka da tolko laje odavno bi zavrsila isprebijana...

kad sledeci put vojvodinu pomenes prethodno dobro prouci bajci zilinskog i vidjeces kako ranko i koga matra u pojam covjeka...

da ne govorim o cetiri ruze i jednoj bjeloj...

ps

u nekim djelovima hrvatke se cetnikuje na veliko?

jedini djelic je deo vukovarske regije dje u oni toboz kolko tolko u tom djelu neka vecina... dakle nemoj u mnozini govoriti...
Last edited by drugrankovic on 10 Nov 2015, 08:42, edited 1 time in total.
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

j.... ti sunac i tvojim 40im eto.....over&out eto

zato i je tako jer ste još u 40im....pozdrav :mah

kao drugo meni nitko ne smeta, samo sa strane gledam situaciju u hr, s kojom realno nemam ništa.

I nisam uopće generalizirao srbe u hrvatskoj, većina sasvim odlično funkcionira u društvu.....normalni jel.
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

za generalizaciju sam direktno i jasno rekao bibi ne tebi

a sto ti iz zbunja odma ikocis drecuci to nije prvi put prikane... na to sam navikao

za vojvodinu si se sam potegao u smislu kako bi oni prosli da su cinili zlocine? pa nisu li??? a njihovi potomci su i dalje ovdje zive rade...

a sto je tvoja memorija licemerna i sto se srpsko stradanje zaboravavlja zabole me... i za ovcaru i za sve potojali su pocetci tj uzroci, jedan od uzroka mi je i prijateljski vezan... njegova porodica doduse, on je odveden po povratku s posla iz vukovara... kao njih nekoliko stotina u prolece i leto 1991 i posle pronadjen u dunavu, i priznanjima zlocinaca koji eto ne behu likvidirani u ovcari (na moju veliku zalost) vec raymenjei po pricipu svi za sve, dje smo mi dobijali babe i djedove a hrvatska strana vojno posobne krvnike i zlikovce... koji u tamo postali domoljubi , jebeni postovani veterani jel...

to je cista cijenica , sa dokazima, plus nju su (suprugu i djecu) primili i jos neke dokazane josipovic i tadic licno josipovic je izrazio duboko zaljenje onom prilikom susreta u vukovaru... ali poslije toga nista, i dalje zlikovci setaju hrvatskom...

samo ti masi i idi, ali onda i ne ulazi u raspravu dje neko nekom kaze da mane vise njenu selendretinu i snajku koja ipada jebote maltretira citavo hrvatko jadno pucanstvo u tom elu i ima vece privilegije i od pape... :lud

i plus to biba nikada nije, NIKADA nazvala srbe srbima vec kad god pocne pricu etiketira ih sa cetnici...

no to je jednostavno primjer obicnog hrvatskog gradjanina pod pro ustaskom propagadom dje su svi srbi cetnici...

nista se vi u globalu ne mejate ne samo od 1941 vec 1914... pavelic onda, pavelic i danas, dodushe upakovan, samo sto je etiketa prema srbima i dalje ista... biba je odlican primjer... od snajke ce cir dobit u najmanju ruku, ako ne i srcani udar od te netrpeljivosti prema njoj, jer mi ovdje na forumu o toj "cetnikusi" doznadosmo sve i maltene je svakodnevno prisutna ovdje na forumu kao primjer srspkog tj cetnickog naroda...

ebalo je vise i selo i snajka i njen diler
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14634 times
Been thanked: 10133 times

Post by Julia-Klara »

:rol
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

ok jasno mi

:pusa
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

Rankec, nas sve moj jugonostalgicni rođak naziva fašistima i to dođe meni pred kuću. Ja nikada nisam nikome psovala majku a kamo li četničku. Međutim meni jesu ustašku. Ta ista snaja se pravi luda da je na grobu svoga tate urlala šta ju ostavi među ustašama....i vazda je dolazila meni tralalikati da je Milošević njezin predsjednik..pa eno joj ga ..hbo je on ..
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

necemo vise trolati... ovdje je jasno da ti veoma direktno sve srbe nazivas sa cetnici, sto nije prvi put... i da nam je vise pun ocin te tvoje prepirke sa snajkom jer vidim da ti i te kako igra obrva ko singerica masina pri pomisli na snajku...

dosta vise s njom
Post Reply

Return to “EX YU”