Ometanje javnog reda i mira

Društvene teme iz naše zemlje.

Moderator: Krokodil Behko

Komshija
Sitna buranija
Sitna buranija
Has thanked: 88 times
Been thanked: 76 times
Status: Offline

Re: Ometanje javnog reda i mira

Post by Komshija » 09 Jul 2025, 15:43

Duminjo wrote: 09 Jul 2025, 15:22 Sto cesce policija dolazila, cesce i vece kazne ce im pisati.

Ako te strah komšija, mozes reci policiji da zelis ostati amonina
Mislis anonimna,slazem se sto posto samo ih treba zivkat.

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2517 times
Been thanked: 4358 times

Post by Nora Ibsenova » 09 Jul 2025, 20:03

Duminjo wrote: 09 Jul 2025, 15:22 Sto cesce policija dolazila, cesce i vece kazne ce im pisati.

Nije me ni najmanje strah tog krda budala koja nas maltretira najmanje vec 15 ljeta zaredom, jer ja znam da od jakog ima i jaci.

Meni je zao sto je meni trebalo da napunim 30 da shvatim da nisam ja u ovom slucaju "Los komsija" nego budale koje nemaju obzira spram svojih komsija.

Zamolila sam policajca da ostanem anonimna isključivo radi svojih roditelja, jer ne zelim njima da neko nesto ruzno kaze.

Iskreno, ja bih voljela da znaju da sam ih ja prijavila.

I od sad SVAKI, ali SVAKI put ima da zovem policiju. 22:05? No me interesa. Krstenje, rodjendani, svadbe u sred radne sedmice? Boli me dupe.

Kupi sebi kucu na Romaniji nasred livade i brate ozezi.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40196 times
Been thanked: 26260 times

Post by Rum » 09 Jul 2025, 20:06

Kod Nure vazda veselo pa ja
Nemoj se izgubiti u svijetu (dunjaluku) koji nije vječan!

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 47330 times
Been thanked: 8469 times

Post by ElTriconi » 09 Jul 2025, 20:11

Jel se more policija zvat od 9 sati? 🤔
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊

Quds
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 3509 times
Been thanked: 1403 times

Post by Quds » 09 Jul 2025, 21:05

ElTriconi wrote: 09 Jul 2025, 20:11 Jel se more policija zvat od 9 sati? 🤔
MoReš ali slaba fajda. Osim ako se sam ne prijavljuješ da si ubio punicu.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1593 times
Been thanked: 2981 times

Post by Mutevelija » 09 Jul 2025, 21:51

Nora Ibsenova wrote: 09 Jul 2025, 20:03

Nije me ni najmanje strah tog krda budala koja nas maltretira najmanje vec 15 ljeta zaredom, jer ja znam da od jakog ima i jaci.

Meni je zao sto je meni trebalo da napunim 30 da shvatim da nisam ja u ovom slucaju "Los komsija" nego budale koje nemaju obzira spram svojih komsija.

Zamolila sam policajca da ostanem anonimna isključivo radi svojih roditelja, jer ne zelim njima da neko nesto ruzno kaze.

I od sad SVAKI, ali SVAKI put ima da zovem policiju. 22:05? No me interesa. Krstenje, rodjendani, svadbe u sred radne sedmice? Boli me dupe.

Moglo bi se tu napakovati njima i malo nacionalne netrpeljivosti ipak je godišnjica Srebrenice blizu a puštanje Cece.
Just sayin... :hm
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2610 times
Been thanked: 8022 times

Post by Duminjo » 09 Jul 2025, 22:17

Nora Ibsenova wrote: 09 Jul 2025, 20:03

Komshija
Sitna buranija
Sitna buranija
Has thanked: 88 times
Been thanked: 76 times

Post by Komshija » 09 Jul 2025, 23:47

Nora Ibsenova wrote: 09 Jul 2025, 20:03 I od sad SVAKI, ali SVAKI put ima da zovem policiju. 22:05? No me interesa. Krstenje, rodjendani, svadbe u sred radne sedmice? Boli me dupe.
Tako i treba,niko nema pravo niciji mir da ugrozava,shvatam proslave koje se najave na vrijeme ali na bahatost se odgovara istom mjerom,bez straha.

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2517 times
Been thanked: 4358 times

Post by Nora Ibsenova » 10 Jul 2025, 01:27

Komshija wrote: 09 Jul 2025, 23:47
Nora Ibsenova wrote: 09 Jul 2025, 20:03 I od sad SVAKI, ali SVAKI put ima da zovem policiju. 22:05? No me interesa. Krstenje, rodjendani, svadbe u sred radne sedmice? Boli me dupe.
Tako i treba,niko nema pravo niciji mir da ugrozava,shvatam proslave koje se najave na vrijeme ali na bahatost se odgovara istom mjerom,bez straha.
Pa vidi, ovdje ti je sve generacijski, ima generacija mojih roditelja ovdje, doseljenika iz 50-80tih najvise iz Sandzaka i Istocne Bosne. I uglavnom su super ljudi. Par strateskih budala. Ovi su svoja sorta, jednostavno takvi, nisu zli, ne stete tudju imovinu, ali sto vole mislit da zakon jaceg vlada - to je rijetkost. Oni su druga generacija mahale, djeca doseljenika. I generacija njihove djece, ovi sto slave rodjendan. I sve to sad u par dana slavi 18ti.

Imamo i mi, generacija ratnih omasaka, mi smo najgori, najvise nas alkoholicara, narkomana, kockara, propalica u ovoj generaciji :D.

Nejse. Drugi komsija, kojem sin slavi 18ti, je to zakazao za subotu, najavio svima, posto kad je scer slavila nije bilo nikakvih budalasanja, taman da vidimo sa sincinom.

Danas mi drugarica busu rece, da je i ona, autobusku stanicu dalje, cula sa tarase muziku.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

Post Reply

Return to “BiH”