Mislis anonimna,slazem se sto posto samo ih treba zivkat.Duminjo wrote: 09 Jul 2025, 15:22 Sto cesce policija dolazila, cesce i vece kazne ce im pisati.
Ako te strah komšija, mozes reci policiji da zelis ostati amonina
Ometanje javnog reda i mira
Moderator: Krokodil Behko
- Komshija
- Sitna buranija
- Has thanked: 88 times
- Been thanked: 76 times
- Status: Offline
Re: Ometanje javnog reda i mira
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2517 times
- Been thanked: 4358 times
Nije me ni najmanje strah tog krda budala koja nas maltretira najmanje vec 15 ljeta zaredom, jer ja znam da od jakog ima i jaci.Duminjo wrote: 09 Jul 2025, 15:22 Sto cesce policija dolazila, cesce i vece kazne ce im pisati.
Meni je zao sto je meni trebalo da napunim 30 da shvatim da nisam ja u ovom slucaju "Los komsija" nego budale koje nemaju obzira spram svojih komsija.
Zamolila sam policajca da ostanem anonimna isključivo radi svojih roditelja, jer ne zelim njima da neko nesto ruzno kaze.
Iskreno, ja bih voljela da znaju da sam ih ja prijavila.
I od sad SVAKI, ali SVAKI put ima da zovem policiju. 22:05? No me interesa. Krstenje, rodjendani, svadbe u sred radne sedmice? Boli me dupe.
Kupi sebi kucu na Romaniji nasred livade i brate ozezi.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40196 times
- Been thanked: 26260 times
Kod Nure vazda veselo pa ja
Nemoj se izgubiti u svijetu (dunjaluku) koji nije vječan!
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 47330 times
- Been thanked: 8469 times
Jel se more policija zvat od 9 sati? 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Quds
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 3509 times
- Been thanked: 1403 times
MoReš ali slaba fajda. Osim ako se sam ne prijavljuješ da si ubio punicu.
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1593 times
- Been thanked: 2981 times
Moglo bi se tu napakovati njima i malo nacionalne netrpeljivosti ipak je godišnjica Srebrenice blizu a puštanje Cece.Nora Ibsenova wrote: 09 Jul 2025, 20:03Nije me ni najmanje strah tog krda budala koja nas maltretira najmanje vec 15 ljeta zaredom, jer ja znam da od jakog ima i jaci.Duminjo wrote: 09 Jul 2025, 15:22 Sto cesce policija dolazila, cesce i vece kazne ce im pisati.
Meni je zao sto je meni trebalo da napunim 30 da shvatim da nisam ja u ovom slucaju "Los komsija" nego budale koje nemaju obzira spram svojih komsija.
Zamolila sam policajca da ostanem anonimna isključivo radi svojih roditelja, jer ne zelim njima da neko nesto ruzno kaze.
I od sad SVAKI, ali SVAKI put ima da zovem policiju. 22:05? No me interesa. Krstenje, rodjendani, svadbe u sred radne sedmice? Boli me dupe.
Just sayin...

Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2610 times
- Been thanked: 8022 times
Nora Ibsenova wrote: 09 Jul 2025, 20:03Nije me ni najmanje strah tog krda budala koja nas maltretira najmanje vec 15 ljeta zaredom, jer ja znam da od jakog ima i jaci.Duminjo wrote: 09 Jul 2025, 15:22 Sto cesce policija dolazila, cesce i vece kazne ce im pisati.
- Komshija
- Sitna buranija
- Has thanked: 88 times
- Been thanked: 76 times
Tako i treba,niko nema pravo niciji mir da ugrozava,shvatam proslave koje se najave na vrijeme ali na bahatost se odgovara istom mjerom,bez straha.Nora Ibsenova wrote: 09 Jul 2025, 20:03 I od sad SVAKI, ali SVAKI put ima da zovem policiju. 22:05? No me interesa. Krstenje, rodjendani, svadbe u sred radne sedmice? Boli me dupe.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2517 times
- Been thanked: 4358 times
Pa vidi, ovdje ti je sve generacijski, ima generacija mojih roditelja ovdje, doseljenika iz 50-80tih najvise iz Sandzaka i Istocne Bosne. I uglavnom su super ljudi. Par strateskih budala. Ovi su svoja sorta, jednostavno takvi, nisu zli, ne stete tudju imovinu, ali sto vole mislit da zakon jaceg vlada - to je rijetkost. Oni su druga generacija mahale, djeca doseljenika. I generacija njihove djece, ovi sto slave rodjendan. I sve to sad u par dana slavi 18ti.Komshija wrote: 09 Jul 2025, 23:47Tako i treba,niko nema pravo niciji mir da ugrozava,shvatam proslave koje se najave na vrijeme ali na bahatost se odgovara istom mjerom,bez straha.Nora Ibsenova wrote: 09 Jul 2025, 20:03 I od sad SVAKI, ali SVAKI put ima da zovem policiju. 22:05? No me interesa. Krstenje, rodjendani, svadbe u sred radne sedmice? Boli me dupe.
Imamo i mi, generacija ratnih omasaka, mi smo najgori, najvise nas alkoholicara, narkomana, kockara, propalica u ovoj generaciji

Nejse. Drugi komsija, kojem sin slavi 18ti, je to zakazao za subotu, najavio svima, posto kad je scer slavila nije bilo nikakvih budalasanja, taman da vidimo sa sincinom.
Danas mi drugarica busu rece, da je i ona, autobusku stanicu dalje, cula sa tarase muziku.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.