Callaclassicgirl wrote: Sile toliko si u pravu ali u cemu je problem ako se podjelimo u razlicitim diskusijama na razlicitim temama i svaki doprinos necijoj temi otvara drugacije vidike i iskustva cjeloukupne zajednice pa i forumasice su jedna zajednica sa svojim licnim interesima
..i evo ja cu bas sada iskoristiti sansu i ispisati ti pateticne odgovore sa jednog kongresa u Americi 2003 godine,gdje su se ginekolozi urolozi i seksologi sastali pa su zajednickim upitnicima dosli na rezultate (da shvatis da sam te razumila u pojmu ,,stid")
da se od 9-10 zena stidi sopstvene vagine,
#polovina je uvjerena da premalo zna o njoj ,
cetvrtina ima problem da razgovara o ovoj temi a takode cetvrtina ispitanih zena jos nijednom nije pogledala svoju sopstvenu vaginu u ogledalu .
To znaci da jedna od cetiri zene cak ni ne zna kako izgleda tamo dole
(cujj,,,tamo dole)!!!nemamo ni ovdje adekvatnu verbalnu rjec(a ima ,trebamo je samo naci)
ja sam toliko sigurna da treba to nase najzenstvenije djelove sopstvenog tjela koji nam je veom stida obavijen krsiti ,nemoguce je na danasnjici dopustiti da taj veo tabua bude jaci od nase sposobnosti kao iskusna zrela zena , ja ipak pridodajem vecu vrjednost traganja o nacinu kako pokloniti vise vremena u verbalnoj komunikaciji na temu vagina ili penis,krajnje je vrjeme da i nase vagine ubacimo u grupu za rasprave
usput i dobra klopa prigruseno svjetlo od upaljenih svjeca muzika i krevet u pozadini ,,,mmmmmmm
Evo ja pravim dobar grah sa jagnjetinom, pa malo provirih da vidim šta se događa... Dobra je to klopa....

Na sve ovo tvoje pisanje samo ću da kažem da nisi uopšte shvatila moje pisanje... Sve si pogrešno protumačila...

Vidi Call... ti intimni dijelovi našeg tijela se nalaze na skrovitom mjestu, a to je jedna poruka nama... Za širu javnost, neka tamo i ostane (skrovito)

Moj stid se ogleda u tome da ne želim niti mogu o intimnim zbivanjima obavještavati ŠIRE NARODNE MASE...

I ne vidim svrhu, a ni razlog da se vodi rasprava o nečem takvom, kao što ti to predlažeš. . Postoji jedna kočnica koju ja zovem ženstvenost i dostojanstvo

Ne ubjeđujem ni ja tebe da ti odustaneš od sexi tema, pa prema tome, nemoj se truditi da me uvučeš u rasprave o nečem gdje mi nije potrebno nikakvo tuđe znanje niti tuđe iskustvo, a to znanje, a niti iskustvo ne želim dijeliti po forumu,... ZNAM sa kim se to treba dijeliti....