tisi najbolji dokaz NE postoji vjecna ljubav !

haniballse, BIVSI mi drž jrn brte

Moderator: spacebound
dadojović wrote: 28 Mar 2020, 23:33
Voljeti "vječno" neku osobu ne znači, nužno i provesti čitav život s njom, kao što ne znači ni da nam je ta osoba jedina u životu. Samo nam je više, od drugih, prirasla srcu. Niti koje nas vežu čvršće su i dugotrajnije a povezalo nas je ono nešto što se neda ni opisati ni razumjeti. Rijetko je, ali i moguće.
Postoji ljubav u ideal. Kad upoznas dobro osobu ako je blizu ideala ljubav ce i dalje trajatJulia-Klara wrote: 10 Jul 2025, 14:07
Mislim da postoji neko ko ostavi vise traga na srcu i dusi od ostalih, ali ne znaci da je to vjecna ljubav.
Moj konacan odgovor "NE"
Krokodil Behko wrote: 05 Aug 2013, 00:11 Eventualno da se izjasnim u procentima. Postoje neki kod kojih to može trajati cijeli život ali mislim da su oni u manjini. Odnosno, nije nemoguće ali je manja vjerovatnoća. Ako neko ne ispunjava obaveze, ne izvršava zadatke. ne čini da život bude lakši, podnošljiviji, ne misli na partnera, samim tim ruši sve postignuto. Malo-pomalo i sve nestane. Eto na taj način nestaje strast. Plašt ljubavi, sav sjajan i sav od hemije, bude potrgan sa sasvim običnim i svakodnevnim stvarima. Na kraju bude razočarenje. OK, u većini slučajeva potraje to i dalje. Djeca, rodbine, poslovi, prijatelji, mahala, prokleta navika, sve to čini da se ostane skupa.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests