titicha wrote:Kako smo svi pametni kad se radi o drugoj drzavi. I znamo kako bi se trebalo glasati.
Odgovor je jasan-to su dvije najvece i najjace stranke.
Svi ostali koji bi dali glas nekom drugom,ne daju ga SDP-u
omogucavaju pobjedu...veci br mandata za karamarka,mogucnost da on sastavlja vladu.
Ovako....su jednaki a nisu pobijedili.
MOST je iznenadjenje za svih pa i za njih same.
U vasim drzavama nije tako? Bolje je? Na vlasti su sposobni i posteni?
Samo pitam

ma dje bolji...
kod nas su vucicevi poltroni, narod im dao glas kao "haj da vidimo nikad nijesu bili sami na vlasti, svi drugi ostali jesu, mozda bude bolje,aj da ne pricaju kako nikad ijesu dobili priliku..."
evo dobise je, i patetika uz lopovluk... iskoristice tu priliku i zbrisati a narode ti e j...... alaj mi je milo kad onaja zatucani toboz patriota, cetnik, vice daj da moji dodju na vlast... eto ti ih, doduse odvojeni od seselja, presvucei i modfikovani malo kao sto to i jeste odlika cetnickih picki poput draze ljotica i ostalih...
i kad vidim kako im lijepo upakuje pusagiju oko kosova, pa sve ono sto tadic nije ni pomisljao da potpise, ovi potpisuju sa parolom pobjedili mo ih samo sto oni jos ne znaju da su izgubili
neka neka... eto vam ih...
ranko je bio za kostunicu, ali on nikad nije imao ni blizu vecini... e da jeste, to bi diktator bio samo takav

doduse mnogo pametniji od slobe causeskua i bagre...
i tadica sam gotivio mnogo vise no ove danas bajate klovnove... koji su memljive kokarde zamenuli za evro i dupe merkelove...
a pomalo ucine toboz i srpstvu jel, rehabilituju bagru od koje poticu, pa ce sjutra srbija bit sluga engleski i "saveznicki" sto je i bila ideja njihovog miailovića...
sad je i opozicija razbucana... mozda je ovo momenat kad narod vidi da glasanje ne vrijedi... jer a povrsinu od bagre niko ne moze tek tako...
totalna neposlusnost gradjana, prvo u koraku ne izlaska na izbore...
u hrvatskoj je prica dje izdjandjali hdz s mutavcem i sdp s ovim debilkom su dve ajjace stranke koje ostale ugusuju...
sve to isto, sve to kroji cia...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”