pa nije on kriv što ispunjava uslove, jel'

Moderator: VIP
navika wrote:Niki je lunjo vani do ponoci, a jutros je zvao da ide van prije pet. Mislim se da nije nasao girlfriend
Paprike nsam obrala, a sinoc je bilo tako hladno, bojim se da je bilo mraza.
Covjek se nikad ne sjeca ugasit alarm, pa i kad ne trebamo ranit tu je njegov alarm. Jedan cu ga dan zvrknit kroz prozor. Prije tog cu probati stvavit note na vrata
Kisa je padala skoro cijelu heftu, i vjetar je duvo, moram grabit dvoriste.
I jos da dodam da zbilja vjerujem da vas ovo nista ne
zanima, al eto
Koga, čo'jekanavika wrote:Niki je lunjo vani do ponoci, a jutros je zvao da ide van prije pet. Mislim se da nije nasao girlfriend
Paprike nsam obrala, a sinoc je bilo tako hladno, bojim se da je bilo mraza.
Covjek se nikad ne sjeca ugasit alarm, pa i kad ne trebamo ranit tu je njegov alarm. Jedan cu ga dan zvrknit kroz prozor. Prije tog cu probati stvavit note na vrata
Kisa je padala skoro cijelu heftu, i vjetar je duvo, moram grabit dvoriste.
I jos da dodam da zbilja vjerujem da vas ovo nista ne zanima, al eto
navika wrote:Ina, izasla sam i sjetim se da sam ti zaboravila reci da sam te pozelila
Dobar avatarzloćko_tokmak wrote:naučio prilagoditi sliku dopuštenoj veličini avatara na forumu...![]()
koji sam ja majstor...
Mala_Mu wrote:Dobar avatarzloćko_tokmak wrote:naučio prilagoditi sliku dopuštenoj veličini avatara na forumu...![]()
koji sam ja majstor...
I mene bas nasaoZMAJ wrote:Mala_Mu wrote:Dobar avatarzloćko_tokmak wrote:naučio prilagoditi sliku dopuštenoj veličini avatara na forumu...![]()
koji sam ja majstor...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mala...dosadni oni na politici, pa da okrenem pricu bilo gde tebe u obraz desetak puta....ne ljuti se pliiiizzzz
Pa nisu mi ni leda ni behka tu...Mala_Mu wrote:ZMAJ wrote:I mene bas nasaozloćko_tokmak wrote:naučio prilagoditi sliku dopuštenoj veličini avatara na forumu...![]()
Mala...dosadni oni na politici, pa da okrenem pricu bilo gde tebe u obraz desetak puta....ne ljuti se pliiiizzzz
Zezam se,kakva crna ljutnja![]()
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests