Ne jebe nas niko 2%
Al, bukvalno

Moderator: VIP
Što jednostavno ne ignorišeš tu osobu ili osobe? Imaš i foe.Quds wrote: 10 Jul 2025, 22:12Ne radi se o vrijeđanju bona,jok to. Nisam ona snaša iz viceva.spacebound wrote: 10 Jul 2025, 21:57
Koliko je ono tebi godina
Izvini, al meni smijesno da se neko ko je prevalio 40u ovako vrijedja i najavljuje povlacenje jer neka osoba s kojom se ne poznaje nesto lose o njemu misli.Nešto drugo je to, jednostavno ne volim kada neko ispoljava negativnu energiju prema meni, i to ničim zasluženo, pa onda jednostavno skontam treba li mi to...pa ja.
![]()
Ja te j.....I ti mene.Uvijek te saslusam.
Ne znam sta ti mislis al znam sta ja mislim.
E moj ti Salmahudine, sta su meni sve radili..Quds wrote: 10 Jul 2025, 21:42 Ništa narode, još koji post i odjava. Jer, kako neki kažu, ja sam ovdje da tražim seks. Pošto ga ne mogu nikako naći, koji ću onda ovdje. Evo,sad vidim da sam i pukao, da sam nestabilan, haman ja nisam ni svjestan svoje nesvijesti. Nije baš da se nema gdje drugo biti osim na ovom forumu, ali ja kontam, to je sve moj narod, razumiju našu šalu...jest, baturu. Ispadoh ja veći oportunista i beskrupulozni skot nego Trump. Ode Quds na Quora-u.
Hajde, da još nešto otpratim, pa ću vas sve pozdraviti lijepo, neću vam smetati, tako mi nene Džemile.
Cuna ti mala..ElTriconi wrote: 10 Jul 2025, 21:51 Trazim i ja dje taj seks evo vec 6 godina. I nidje ga
Garant treba jedno dvaes godina trazit![]()
Ovo je napad na nas iz Tuzlanskog kantona. Sve nas je manje brate.Quds wrote: 10 Jul 2025, 21:42 Ništa narode, još koji post i odjava. Jer, kako neki kažu, ja sam ovdje da tražim seks. Pošto ga ne mogu nikako naći, koji ću onda ovdje. Evo,sad vidim da sam i pukao, da sam nestabilan, haman ja nisam ni svjestan svoje nesvijesti. Nije baš da se nema gdje drugo biti osim na ovom forumu, ali ja kontam, to je sve moj narod, razumiju našu šalu...jest, baturu. Ispadoh ja veći oportunista i beskrupulozni skot nego Trump. Ode Quds na Quora-u.
Hajde, da još nešto otpratim, pa ću vas sve pozdraviti lijepo, neću vam smetati, tako mi nene Džemile.
Matan wrote: 10 Jul 2025, 22:48
E moj ti Salmahudine, sta su meni sve radili..
od moderatora do forumasa..
jer nisam ulizica, nisam jedan iz mase..
pa imam deset forrumasa na foe..
pa opet se zezam i ne odustajem.,,
a ti, imas 50 godina i uspije te isprovocirati, neka isfrustrirana osoba-
pa sta i da trazis nesto...koga briga..
prema meni si uvijek bio fer, i za mene si ok..
zato, podrska, ostani i zezaj se..
Čuj to. Prvi put čujem za litijum u tom dijelu. Ja sam tu bar 2 puta mjesečno u Sladnoj niko to nije ni spomenuo od njihMutevelija wrote: 10 Jul 2025, 22:54Ovo je napad na nas iz Tuzlanskog kantona. Sve nas je manje brate.Quds wrote: 10 Jul 2025, 21:42 Ništa narode, još koji post i odjava. Jer, kako neki kažu, ja sam ovdje da tražim seks. Pošto ga ne mogu nikako naći, koji ću onda ovdje. Evo,sad vidim da sam i pukao, da sam nestabilan, haman ja nisam ni svjestan svoje nesvijesti. Nije baš da se nema gdje drugo biti osim na ovom forumu, ali ja kontam, to je sve moj narod, razumiju našu šalu...jest, baturu. Ispadoh ja veći oportunista i beskrupulozni skot nego Trump. Ode Quds na Quora-u.
Nego jesi li čuo da kopaju litijum dakle žele da kopaju litijum i bakar kod Sladne.
Eno bit će protesti i u Srebreniku i u Sladnok, eh šta su sve za mene pričali , neka te.
Ja neću biti tu, ali je moj komšiluk i bi išao da ću biti tu. Nedajte to bolan, ako treba i za oržje da se hvata, neka se hvata. Kakv litijum kod Sladne, pa to sjeba dvije opštine.Mutevelija wrote: 10 Jul 2025, 22:54Ovo je napad na nas iz Tuzlanskog kantona. Sve nas je manje brate.Quds wrote: 10 Jul 2025, 21:42 Ništa narode, još koji post i odjava. Jer, kako neki kažu, ja sam ovdje da tražim seks. Pošto ga ne mogu nikako naći, koji ću onda ovdje. Evo,sad vidim da sam i pukao, da sam nestabilan, haman ja nisam ni svjestan svoje nesvijesti. Nije baš da se nema gdje drugo biti osim na ovom forumu, ali ja kontam, to je sve moj narod, razumiju našu šalu...jest, baturu. Ispadoh ja veći oportunista i beskrupulozni skot nego Trump. Ode Quds na Quora-u.
Nego jesi li čuo da kopaju litijum dakle žele da kopaju litijum i bakar kod Sladne.
Eno bit će protesti i u Srebreniku i u Sladnok, eh šta su sve za mene pričali , neka te.
Haj da nemaju, bilo bi nam lakše. Ali znamo da imaju, a ne daju.
Ma udvaro se Maji, dok se nije napravila mrtva ko ona zaba..
Users browsing this forum: HAVANA and 7 guests