ma mogu li ja tebi oci saSPINERKA wrote:
ne budi lud---ovo je neponovljivo
dodji mu sa

nakako....lepse mu dodje...

Moderator: Krokodil Behko
ma mogu li ja tebi oci saSPINERKA wrote:
dodji mu sa
hahahaha spinerka je musko, jesil vido sliku?ZMAJ wrote:ma mogu li ja tebi oci saSPINERKA wrote:
dodji mu sa![]()
lazes?????> SPINERKA MUSKO??? j.... ti bosnu ako se tamo zena zove Milan, a muskarac Mileva.... odo sa foruma...jbt i nick HANIBAL LECTER je imala prepametna cura iz TUZLE... ovde na ovom forumu nista nije kako valja....a-aHannibal Lecter wrote:hahahaha spinerka je musko, jesil vido sliku?ZMAJ wrote:ma mogu li ja tebi oci saSPINERKA wrote:
dodji mu sa![]()
lazes????? SPINERKA MUSKO??? j.... ti bosnu ako se tamo zena zove Milan, a muskarac Mileva.... odo sa foruma...jbt i nick HANIBAL LECTER je imala prepametna cura iz TUZLE... ovde na ovom forumu nista nije kako valja....a-aHannibal Lecter wrote:hahahaha spinerka je musko, jesil vido sliku?ZMAJ wrote:ma mogu li ja tebi oci saSPINERKA wrote:
dodji mu sa![]()
SansaRum wrote:
ono je ona stavila stormovu sliku sa druge teme ...Hannibal Lecter wrote:Brate jucer stavio sliku, i ne da je musko nego je i neki mafijas
Ne znam tebra, sad si me zbunio... ja samo znam da je jucer stavila musku slikuAlpha wrote:ono je ona stavila stormovu sliku sa druge teme ...Hannibal Lecter wrote:Brate jucer stavio sliku, i ne da je musko nego je i neki mafijas
"stani malo ne valja ti priča"Čarobni wrote:Hajdemo malo usmjerit ovu temu, jer ovako ne ide nigdje.![]()
Zašto su u BiH toliko prisutne podjele naroda na osnovu njihovog mjesta življenja, religije, nacije?
Koje motive imaju manipulatori koji stvaraju podjele riječima "muslimani su ovakvi-onakvi", "katolici su ovakvi-onakvi", "hercegovci su takvi i takvi", "sarajlije takve i takve"?
Zar nas takva politika nije odvela u rat?
Znamo da se političari koriste tim manipulativnim metodama kako bi zavadili, pa iz toga izvukli korist, ali jesu li oni jedini? Da li to radi običan građanin da proda svoju robu, a popljuje komšijinu, da iz svađe izvuče poneki klik?
Da li su svi manipulatori? - Naravno da nisu, ali zašto se manipulatorima pridaje tolika pažnja? Zašto se njihovo mišljenje uvažava? Je li pametno sebi dozvolit da vas neko napucka protiv ljudi koje ne poznajete?
Ima li među vama onih koji će pušku držat po strani, onih koji će reći: "Stani malo, ne valja ti priča?"
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest