Veca wrote: 11 Jul 2025, 00:49 a stvarno, nekad napises fine postove, a ponekad nista niscim, nako, kontam

Citavo jutro se smejem s bratom, onda dodjem ovdje i nastavlja se.

Moderator: VIP
Veca wrote: 11 Jul 2025, 00:49 a stvarno, nekad napises fine postove, a ponekad nista niscim, nako, kontam
uvijek_kontra wrote: 11 Jul 2025, 11:01Veca wrote: 11 Jul 2025, 00:49 a stvarno, nekad napises fine postove, a ponekad nista niscim, nako, kontam![]()
![]()
Citavo jutro se smejem s bratom, onda dodjem ovdje i nastavlja se.A najjace sto se Veca uopste ne trudi i znam da je ozbilja.
![]()
Veca wrote: 11 Jul 2025, 12:16
meni je tebe svemir poslao, (ima vas jos, prepoznat ce se)da mi kaze da nisam sama,usamljena, na ovoj zemlji i forumu, da smo povezani sa nevidljivim nitima, moja skorpija najveceg srca i razumijevanja, moja velika ljubav, da ne kakim vise, znas
samo jos ovo, kad si sa voljenim osobama, nikad ne mjeri vrijeme minutama, satima, to vrijeme je neozmjerivo, sve zagrli oko seve![]()
![]()
Može, bispolQuds wrote: 12 Jul 2025, 22:59A, što ti mijenjaš polove u pisanju, to ne može biti rezultat bipolar...ha?![]()
I meni se to desavalo kad sam koristio kompjuter, sad na mobitelu tesko da iz prve uprem gdje sam zamisliouvijek_kontra wrote: 05 Aug 2025, 21:49 ..greskom oznacim sve "kao procitano".
Mogu se sad komotno izbrisat i zablokirat ovdje.![]()
Ma strasnooo.ElTriconi wrote: 05 Aug 2025, 21:50
I meni se to desavalo kad sam koristio kompjuter, sad na mobitelu tesko da iz prve uprem gdje sam zamislio![]()
Meni je mobitel omrzo a ne mogu kompjuter nosit sa sobomuvijek_kontra wrote: 05 Aug 2025, 22:05Ma strasnooo.ElTriconi wrote: 05 Aug 2025, 21:50
I meni se to desavalo kad sam koristio kompjuter, sad na mobitelu tesko da iz prve uprem gdje sam zamislio![]()
Ja laptop koristim samo za posao ili kad prevodim. Inace samo mobitel.
Kolko vas ima aaaaaaauvijek_kontra wrote: 24 Jul 2025, 01:07 ..zatrpase mi braca inbox na insta reelsima.
Da zivim tri zivota ne bi mogla sve pregledati i oni to znaju i opet mi salju i onda jos pitaju, jesil vidjela, sta sam ti poslao? Pa sta nisi, bog ti pamet dao, ne mogu se iskopat iz njih. A najgore kad me to pitaju, a ja bi sad morala od tih milijon reelsa TACNO znati, na kojeg se misli.
Evo, evo, upravo dok pisem. Samo se salje i salje i salje. Jedan pa drugi pa opet.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests