Ma jok. Ja se samo distanciramironman wrote: 12 Mar 2025, 10:39 Pa reko sam ofkors . Nismo zivotinje sunce mu poljubim.
Naravno da je moguce bit prijatelj.
Masa horni danas pa se hoce svadjat![]()

Moderators: spacebound, Duminjo
Ma jok. Ja se samo distanciramironman wrote: 12 Mar 2025, 10:39 Pa reko sam ofkors . Nismo zivotinje sunce mu poljubim.
Naravno da je moguce bit prijatelj.
Masa horni danas pa se hoce svadjat![]()
Je li ti Fudo ikad bio prijatelj?Sibila wrote: 13 Jul 2025, 00:38 Ja rijetko da sam imala prijatelja a da nismo zavrsili u krevetu...
Imala san i imam...ma na priste jedne ruke nabrojat..![]()
I za njih sam se pitala: kako bi bilo u krevetu..
Koteljubi_kadnisamtu wrote: 13 Jul 2025, 05:00 Kako da ne, ja sam imao masu prijateljica i s njima nesto imao, onako prijateljski. Nisam lud da se vežem![]()
Koteljubi_kadnisamtu wrote: 13 Jul 2025, 05:00 Kako da ne, ja sam imao masu prijateljica i s njima nesto imao, onako prijateljski. Nisam lud da se vežem![]()
Majke ti, jesi li to promijenio spol?Koteljubi_kadnisamtu wrote: 13 Jul 2025, 05:00 Kako da ne, ja sam imao masu prijateljica i s njima nesto imao, onako prijateljski. Nisam lud da se vežem![]()
Ccccc hoce bolanTokmak wrote: 13 Jul 2025, 10:13Majke ti, jesi li to promijenio spol?Koteljubi_kadnisamtu wrote: 13 Jul 2025, 05:00 Kako da ne, ja sam imao masu prijateljica i s njima nesto imao, onako prijateljski. Nisam lud da se vežem![]()
Zmači neće.ti više smetati ako te budem zvao "koteguzikadnisamtu"...![]()
Pijuko im hemoroide.Krokodil Behko wrote: 13 Jul 2025, 10:12Koteljubi_kadnisamtu wrote: 13 Jul 2025, 05:00 Kako da ne, ja sam imao masu prijateljica i s njima nesto imao, onako prijateljski. Nisam lud da se vežem![]()
Jesil ih ljubio u dupe?
Pijukanje ti je nešto slično sisanju, isisavanju usnama, ćapćanju i tako to.
Ja ba, što bi Fudo rek'o, rođo peri me, oni misle da to znači neko opasno fetišOvaNje.Laser wrote: 13 Jul 2025, 14:48Pijukanje ti je nešto slično sisanju, isisavanju usnama, ćapćanju i tako to.
Npr, bombona se može pijukat, ma može svašta nešta.
Ili npr dojenče kad doji, ono pijuče pa se ućapća ako pretjera.
Jel sad jasno?
Ma nema to nikakve veze sa tobom, samo aam pokušo pojasnit značenje glagola pijukati.Quds wrote: 13 Jul 2025, 14:50Ja ba, što bi Fudo rek'o, rođo peri me, oni misle da to znači neko opasno fetišOvaNje.Laser wrote: 13 Jul 2025, 14:48
Pijukanje ti je nešto slično sisanju, isisavanju usnama, ćapćanju i tako to.
Npr, bombona se može pijukat, ma može svašta nešta.
Ili npr dojenče kad doji, ono pijuče pa se ućapća ako pretjera.
Jel sad jasno?![]()
Evo i ja gĺaso ko i ti.Zanki wrote: 13 Jul 2025, 10:07 Taman da napišem nikako
Kad vidin glasovala za nek pukne
Ajme ajmeee
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests