Ono nije krpa, a i da obuce krpu bila bi ipak top
Ovo je tačno..
i ne mora to, u bilo kakvom slučaju, biti uvijek i najprije pitanje linije..
Može biti i pitanje cjelovite uklopljenosti..
Ono nije krpa, a i da obuce krpu bila bi ipak top
Pa rekoh, bas ima tjelo! Zato mislim da moze bolje da se nosi...
To sam mislila za tebe. Imas zavidnu figuru.
Nisam napisala da sam išla na večeru u onim haljinama. Slikam ono što nosim do grada ili na posao, pa i po kući...
Jerbo..Morgen wrote: 13 Jul 2025, 12:11To sam mislila za tebe. Imas zavidnu figuru.Sibila wrote: 13 Jul 2025, 12:08
Ona na tufnice mi je vise poput haljetka za kucu...
Vidjala sam Nice u puno boljim izdanjima.
Ali eto, malo me pogodilo kako si iskritikovala njen izbor haljina, jerbo se i meni bas svidjaju![]()
Ja sve sto nosim po gradu, nosim i po stanu..i oko stana..Nice wrote: 13 Jul 2025, 12:13Nisam napisala da sam išla na večeru u onim haljinama. Slikam ono što nosim do grada ili na posao, pa i po kući...Sibila wrote: 13 Jul 2025, 12:08
Ona na tufnice mi je vise poput haljetka za kucu...
Vidjala sam Nice u puno boljim izdanjima.
Tako sam shvatila temu
Ma, kao da se često nešto posebno oblačim. Sve normalno i uobičajeno
ZfilteroN ili kloD?
Svejedno. Iako, bez filtera je najbolje. Ja nekada vidim, žena je sigurna jako lijepa i bez svog onoga što je sebi nabacila na lice, a pogotovo još kada te filtere ubaci, pa onda liči na 70% drugih koje to isto rade. Ljepota je u tom licu, ne u šminci ili filterima. Doduše, danas i mnogo muškaraca radi koješta. Sve to liči meni na neku nesigurnost... ali, meni je većina žena lijepa. Naravno, ne bih mogao sa svakom od njih živjeti vjerovatno, jer, moraju se upoznati karakteri za to... ali pošto je ovo forum, baš volim kada neko napravi selfie bez ikakvih tih dodataka. A vidio sam nekoliko. Super stvarno.
Bože sačuvaj, samo sam se složio.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests