Mala_Mu wrote:Krokodila
ne znam tacno jos sta, nadoce to meni u toku dana
al znam da je on bio u prici
Sta ste sanjali predhodne noci?
Moderator: Krokodil Behko
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41494 times
- Been thanked: 28285 times
- Status: Offline
Re: Sta ste sanjali predhodne noci?
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Rum wrote:Mala_Mu wrote:Krokodila
ne znam tacno jos sta, nadoce to meni u toku dana
al znam da je on bio u prici
Nisam se jos sjetila
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
Da letim... na metli.. ja i jos neko .. krenuli prema mojoj skoli , svi normalno hodaju a mi 
i bas me upita jedna cura hoces mi ukrasti keks ti mozes lako pobjeci
stanem ja kraj jednog boksa, tamo rizna cokolada , jadro , napolitanke, kad vidim i neki sa bananom i taj uzmem, i samo smugnem
tek ona za mnom galami , zvat cu ti policiji , policija se stvorila haman istog trena, vidim ja njih a s metlom sam pa me ne mogu uhvatiti.. pobjegnem s jednim drugom i drugaricom iz razreda u staru kucu (gdje sam prije zivila ) reko ovdje nas nece naci, nece sipak ulaze oni.. zena i mladji muskarac .. taman sto smo mi otvorili keks i krenuli jesti , sakrijem ga ispod kreveta i siednem na njega.. ispitivala je ta zena dosta, pisala po nekoj tabli ... al je nekako uvjerimo i ode.. ja govori. njima to je fora nije jos otisla ceka da izadjemo.. tako je i bilo cim sam uzela keks vrati se.. nisam ga uspjela dobro sakriti pa je sve suskalo ,, taman da nas uhapsi napade nju onaj policajac , i otjera je... a onda i on ode.. ja ga zvala da mu se zahvalim,pruzih ruku kad me poljubi.. reko zato si pomogao
i to je kraj .. ustvari da ima jos , kad sam se vratila u kucu,tamo sjede seka i mrvica , i igraju se 
i bas me upita jedna cura hoces mi ukrasti keks ti mozes lako pobjeci
tek ona za mnom galami , zvat cu ti policiji , policija se stvorila haman istog trena, vidim ja njih a s metlom sam pa me ne mogu uhvatiti.. pobjegnem s jednim drugom i drugaricom iz razreda u staru kucu (gdje sam prije zivila ) reko ovdje nas nece naci, nece sipak ulaze oni.. zena i mladji muskarac .. taman sto smo mi otvorili keks i krenuli jesti , sakrijem ga ispod kreveta i siednem na njega.. ispitivala je ta zena dosta, pisala po nekoj tabli ... al je nekako uvjerimo i ode.. ja govori. njima to je fora nije jos otisla ceka da izadjemo.. tako je i bilo cim sam uzela keks vrati se.. nisam ga uspjela dobro sakriti pa je sve suskalo ,, taman da nas uhapsi napade nju onaj policajac , i otjera je... a onda i on ode.. ja ga zvala da mu se zahvalim,pruzih ruku kad me poljubi.. reko zato si pomogao
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19309 times
Na nekom sam katolickom slavlju, oko mene sve Hrvati. Stojimo na kuli i preko zida gledamo dole na hor koji pjeva crkvene pjesme. Prilazi mi svestenik i govori kako me prije nije vidjao a dok prica priblizava mi se sve vise i vise. Odmaknem se a on za mnom. Podignem pogled iznad njegovog ramena kad na zidu iza ogromna krvava saka. Pokazujem je svesteniku ali on je ne vidi i shvata da sam upravo imala ukazanje. Govori da ce otici na vrh kule i svim prisutnim reci da mi se ukazao isus. Kontam da mu kazem da sam muslimanka i da je to po zidu samo moja menstrualna krv
ali on je vec otisao. Odlucim da pobjegnem. Izadjem iz kule i pocnem bjezati u suprotnom pravcu od okupljenog naroda i penjem se, trcim po beskrajnim stepenicama. Polumrak je i odjednom sam gola a niz noge curi menstrualna krv
Kako bjezim gledam po okolnim kucama ima li kakvog vesa da se susi da uzmem. Tu je kraj sna.
ali on je vec otisao. Odlucim da pobjegnem. Izadjem iz kule i pocnem bjezati u suprotnom pravcu od okupljenog naroda i penjem se, trcim po beskrajnim stepenicama. Polumrak je i odjednom sam gola a niz noge curi menstrualna krv
Kako bjezim gledam po okolnim kucama ima li kakvog vesa da se susi da uzmem. Tu je kraj sna.
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Maja
- Administrator

- carobnjak N
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
ide ti menstrualna krv niz noge?
ovo će čak i Ruma ohladiti na jedno vrijeme
ovo će čak i Ruma ohladiti na jedno vrijeme
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
carobnjak N---gladan, nervozan ,...ceka kada ce vrijeme da se zagrijava za rucak..
- Maja
- Administrator

Valjda zbog ovih događaja u Parizu sanjam da sam pošla u grad (Mostar) kad puno policije, zaustavljen promet u čitavoj Titovoj ulici. Pitam nekog bradonju šta se dešava, kaže on danas sahrana velikom vehabijskom vođi.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 6402 times
- Been thanked: 5827 times
Moj tata vozi susjedu i njenog momka u bolnicu,
da se porodi. I neke pare sam sanjala.
No, pitah danas mamu njenu, veli 16og joj rok.
da se porodi. I neke pare sam sanjala.
No, pitah danas mamu njenu, veli 16og joj rok.
Svako sebe laze kako mu odgovara.
Ruzan san. Sanjala sam da dolazim kuci i nađem baku. U snu nisam znala da je ona mrtva. Ona mi je rekla da je moja mama umrla i da su ju sahranili a meni nisu htjeli reci da se ne brinem. Odnekud su se pojavili i moj otac i moj brat..
Eto sve naopako...
Eto sve naopako...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
Sanjala janjetinu.. pekli ispred stare kuce u Skenderu,, tu bila i Rahmeti majka..
Sjedili okupljeni, svi zajedno, taman bilo gotovo meni tata govori hoces malo copati, ustanem ja odem do janjeta, da uzmem , probudi me alarm
Sjedili okupljeni, svi zajedno, taman bilo gotovo meni tata govori hoces malo copati, ustanem ja odem do janjeta, da uzmem , probudi me alarm
Mislis mamigreeneyes wrote:Produžila si im život.
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Aham, Sa'će da poživi bar 150-et.Biba wrote:Mislis mamigreeneyes wrote:Produžila si im život.more bit..dobro je ona
Samo sabura
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Konsultant
- Legenda foruma

- Been thanked: 1 time
Sinoc kao i prethodne dvije noci sanjam jednu poznanicu i to bas ruzno. Danas dobih jako ruzne vijesti o njoj, nadam se da nije istina, ne mogu da vjerujem jos, mozda cu povjerovati ako se sama licno uvjerim... a dotad kosmar na javi
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
Sanjam krenula s svojima do starog stana .. Dosli ispred zgrade, gledamo na peti sprat , kad vec se neko uselio, i vidim stavio dvije zastave BiH
govorim tati fura se na nas..
Posmatrali smo dugo ispred i onda se ohrabrimo uci, kad sretnemo celu, glavnog u zgradi.. kaze falili ste nam, hocete da vam pokazemo stan iznutra.. ja reko hocu , ako nema nikog..
Usli u lift, i govorim mu , u onoj zgradi losiji nego ovde .. a i jeste tako
osmotrili dobro ima li koga ,pojavi se jedna komsinica, ja joj zamazem oci kao da trazimo stan za iznajmljivanje ,povjeruje i ode..
I udjemo u nas bivsii.. pregledali sve , mene nostalgija opici
kad ide zena ,bakica sto sad zivi tu .. celo slaze da smo dosli cistiti , ja uzmem kantice i govorim njoj moras nabaviti neko sredstvo jace da bih mogla fino
sama ostala , oni vec pobjegli al uspjela se izvuci..
na stepenicama primjetim i kante njihove ostavili, i reko da bacim u smecce da ne bude sumnjivo, zatrpim se i trk niz stepenice
Posmatrali smo dugo ispred i onda se ohrabrimo uci, kad sretnemo celu, glavnog u zgradi.. kaze falili ste nam, hocete da vam pokazemo stan iznutra.. ja reko hocu , ako nema nikog..
Usli u lift, i govorim mu , u onoj zgradi losiji nego ovde .. a i jeste tako
osmotrili dobro ima li koga ,pojavi se jedna komsinica, ja joj zamazem oci kao da trazimo stan za iznajmljivanje ,povjeruje i ode..
I udjemo u nas bivsii.. pregledali sve , mene nostalgija opici
kad ide zena ,bakica sto sad zivi tu .. celo slaze da smo dosli cistiti , ja uzmem kantice i govorim njoj moras nabaviti neko sredstvo jace da bih mogla fino
sama ostala , oni vec pobjegli al uspjela se izvuci..
na stepenicama primjetim i kante njihove ostavili, i reko da bacim u smecce da ne bude sumnjivo, zatrpim se i trk niz stepenice