Zagoreno nije, ja tako volim
Ne mogu bijele hrane ocima vidjet

ako je meso kupovala u turcina kasapina i naradila da se meso sjeca a ne melje, pa dodala saransaka i jaje kao koagalator onda je ovo kima a ako je mljeveno meso iz granapa onda su ovo sarajvski mesni kolacici. ruza naslikanana na tanjiru je podvala samo da bi zametnula kavgu o djulbastijama (kulbasti).

E, ovakve pite i bureke begenisem. Mrvu ulja, da podmasti tevsiju i mora biti po vrhu malko zagorenaLedena wrote: 13 Jul 2025, 18:02 Burek i tikvenjaca, bila je i treca tepsija

Ko o cemu, Morgen o socnostiMorgen wrote: 13 Jul 2025, 17:39Ufff odlicno, ja bih samo malo manje sira, nisam bas ljubitelj
Al je sigurno super socno![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Čuval wrote: 13 Jul 2025, 18:22ako je meso kupovala u turcina kasapina i naradila da se meso sjeca a ne melje, pa dodala saransaka i jaje kao koagalator onda je ovo kima a ako je mljeveno meso iz granapa onda su ovo sarajvski mesni kolacici. ruza naslikanana na tanjiru je podvala samo da bi zametnula kavgu o djulbastijama (kulbasti).immuno wrote: 13 Jul 2025, 10:46
Upravo tako ..nisam htjela praviti nikakav sos i jos dodatno ih peci u rerni...
![]()

Prekinulo me nestospacebound wrote: 13 Jul 2025, 18:36Ko o cemu, Morgen o socnostiMorgen wrote: 13 Jul 2025, 17:39
Ufff odlicno, ja bih samo malo manje sira, nisam bas ljubitelj
Al je sigurno super socno![]()
Dokle si s dijetom![]()

Reci da si labilna, bona

Ne priznajem

Pita po mom ćejfuLedena wrote: 13 Jul 2025, 18:02 Burek i tikvenjaca, bila je i treca tepsija

Prvo paprike proprzis , dodas luk , pomaknem u stranu luk i paprike i poredam patlidjan ( kolutove potopim u slanu vodu , ocjedim ) . Patlidjan nakon par minuta okrenem , dodam paradajz , persun, bijeli luk ,vlasac , so i pustim sve nekih desetak minuta da krcka ...od svega meni patlidjan i saft extra ...zdravo , brzo kud ces bolje

Users browsing this forum: uvijek_kontra and 0 guests