Republikanac wrote: 02 Jun 2011, 01:23 jeste svi poletili u PM ko da je to najvaznija stvar na svijetu

Bogzna jesi ti i ziv al citiracu..
Ma izmisljaju. Ono mi znalo nesto sa tlinaest. De bale obrisi.
Moderators: spacebound, Duminjo
Republikanac wrote: 02 Jun 2011, 01:23 jeste svi poletili u PM ko da je to najvaznija stvar na svijetu
Ma znali smo mi, ali nismo imali uciteljicu..Shadow wrote: 13 Jul 2025, 06:35Republikanac wrote: 02 Jun 2011, 01:23 jeste svi poletili u PM ko da je to najvaznija stvar na svijetu![]()
Bogzna jesi ti i ziv al citiracu..
Ma izmisljaju. Ono mi znalo nesto sa tlinaest. De bale obrisi.
Zagorka wrote: 20 Mar 2014, 16:30vala ti se niko ni ne zahvaliLuna. wrote:ja sa danasnjim iskustvom i godinama ne vidim nikakvu prednost u tome da se ima citav zivot sex samo sa jednom osobom.. naprotiv... po meni bi svaka zena trebala imat vise sexualnih partnera u zivotu.
ja sad znam da sam ih imala premalo....
nadam se da moja kcerka nece tako![]()
Posto brt
Buraz nije valjda?Matan wrote: 13 Jul 2025, 13:18 Da sam imao sto, definitivno bi prije..
e, jbg, lakse je u velikom gradu, nego na selu..
znam decke, od 60, koji vjerovatno nisu nikad ni imali sex..
splet okolnosti, nesigurnost, i mala sredina..
puno ih je ostalo, koji nisu se oformili..
Kako si uspio hakirati zeni profil..Koteljubi_kadnisamtu wrote: 13 Jul 2025, 17:50Buraz nije valjda?Matan wrote: 13 Jul 2025, 13:18 Da sam imao sto, definitivno bi prije..
e, jbg, lakse je u velikom gradu, nego na selu..
znam decke, od 60, koji vjerovatno nisu nikad ni imali sex..
splet okolnosti, nesigurnost, i mala sredina..
puno ih je ostalo, koji nisu se oformili..Daj detalje
Hoćete li nam se predstaviti, Vaša Visosti?Koteljubi_kadnisamtu wrote: 13 Jul 2025, 17:55 zene odnosno djevojke uglavnom prvi seks imaju zbog toga da udovolje svojim momcima, a ne zbog sebe
Znam da moja jeste ovo uradila i stvarno je bila nespremna i dijete
al ja sam bio napaljen i nije me bilo briga
Sad bi to drugacije uradio
Ja sam Kralj Gluposti, ali i jako ozbiljnih stvariQuds wrote: 13 Jul 2025, 19:18Hoćete li nam se predstaviti, Vaša Visosti?Koteljubi_kadnisamtu wrote: 13 Jul 2025, 17:55 zene odnosno djevojke uglavnom prvi seks imaju zbog toga da udovolje svojim momcima, a ne zbog sebe
Znam da moja jeste ovo uradila i stvarno je bila nespremna i dijete
al ja sam bio napaljen i nije me bilo briga
Sad bi to drugacije uradio
E sto si kraljevao, kraljevao si
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests