Baraž EURO 2016
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23589 times
- Been thanked: 6199 times
- Status: Online
Re: Baraž EURO 2016
alloooooooooooooooooo,cekam link 

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23589 times
- Been thanked: 6199 times
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9622 times
- Been thanked: 11365 times
- Status: Offline
Pa ova Irska je obična kanta. Pravo je čudo da nisu popušili gol, plus što su naši petljali i griješili u dodavanju, jer bi bilo još prilika. I ne recite kako Irci nisu u punom sastavu, jer ovakav tim ne može biti bolji ni kad jeste potpun.
Pojma nemaju.....samo ih spašava zatvoreni gard...zasad....znaju oni ako se otvore da će primiti tri komada.Krokodil Behko wrote:Pa ova Irska je obična kanta. Pravo je čudo da nisu popušili gol, plus što su naši petljali i griješili u dodavanju, jer bi bilo još prilika. I ne recite kako Irci nisu u punom sastavu, jer ovakav tim ne može biti bolji ni kad jeste potpun.
Habibti, ya nour el - ain... 

- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Bazdarevic po svemu vidjenom fulao taktiku. Igra s dva napadaca pa veznog reda maltene i nemamo, Dzeko s pola terena pa cak i s nase polovine vuce loptu ka protivnickom golu, a naprijed Ibisevic nula.
Samo sabura
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3895 times
- Been thanked: 2929 times
STAJJJJEEEE OOOVVVOOO.....
...kako se nasi nisu uspjeli malo sredit....TRICA JE MOGLA....VEC...

...kako se nasi nisu uspjeli malo sredit....TRICA JE MOGLA....VEC...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- greeneyes
- Hadžija
- Pasaga
- Hadžija
Ni jedan Bosanski link ne fercera ovdje....
...Koji cigani u p. m. ......
...Koji cigani u p. m. ......
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
greeneyes wrote:Bazdarevic po svemu vidjenom fulao taktiku. Igra s dva napadaca pa veznog reda maltene i nemamo, Dzeko s pola terena pa cak i s nase polovine vuce loptu ka protivnickom golu, a naprijed Ibisevic nula.
Trebaju se linije približiti.....džeko dobro

- greeneyes
- Hadžija
Ma Dzeko je bogotac, vise je ucinio u vezi, boljih paseva odigrao i vise trci no vezni igraci. No morat ce ih Bazdarevic malo ustrojiti na pauzi. 

Samo sabura
- Pasaga
- Hadžija
1:1
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Ono tačno, da si Irci išta prikazali pa hajde de, nego uzeše aktivan rezultat na osnovu ničega. Np, ima revanš i valjda neće biti jebena magla i tamo. Uopće ne mislim da su ovi Irci opasni, pa nek im se i vrati u tim tih 5 igrača, jer ostalih 6 su taraba.
- Pasaga
- Hadžija
Krokodil Behko wrote:Ono tačno, da si Irci išta prikazali pa hajde de, nego uzeše aktivan rezultat na osnovu ničega. Np, ima revanš i valjda neće biti jebena magla i tamo. Uopće ne mislim da su ovi Irci opasni, pa nek im se i vrati u tim tih 5 igrača, jer ostalih 6 su taraba.

..nemogu da vjerujem da nasi nisu mogli sredit redove i pocet ih razvlacit....sitni vez.....
nije da su irci taraba....vec ...nista...nula....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Pa to je njihova igra. Šta si mislio ? Postići im 3 gola ?Krokodil Behko wrote:Ono tačno, da si Irci išta prikazali pa hajde de, nego uzeše aktivan rezultat na osnovu ničega. Np, ima revanš i valjda neće biti jebena magla i tamo. Uopće ne mislim da su ovi Irci opasni, pa nek im se i vrati u tim tih 5 igrača, jer ostalih 6 su taraba.

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Podrinjac wrote:Pa to je njihova igra. Šta si mislio ? Postići im 3 gola ?Krokodil Behko wrote:Ono tačno, da si Irci išta prikazali pa hajde de, nego uzeše aktivan rezultat na osnovu ničega. Np, ima revanš i valjda neće biti jebena magla i tamo. Uopće ne mislim da su ovi Irci opasni, pa nek im se i vrati u tim tih 5 igrača, jer ostalih 6 su taraba.
Tri komada? Ako se ne varam, imali smo bar 5 prilika, zar ne?
Ti mali, ni ne razumiješ tu igru, što je očito.
Koja njihova igra? Na čemu si ti?
Toliko su bili loši, da nisu imali nikakvu svoju igru.

Bez pobjednika na Bilinom polju
Magla pokvarila meč u Zenici: Dublin odlučuje putnika na EP
Piše: M. Šljivak
Fudbalske reprezentacije BiH i Irske remizirale su (1:1) u prvom susretu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo.
Susret na Bilinom polju nije donio naročito lijep fudbal, a i magla koja se spustila na Zenicu je dosta otežala fudbalerima da prikažu bolji fudbal. Prvo poluvrijeme donosi bolju igru naše reprezentacije. Imali smo više loptu u svom posjedu, stvorili smo nekoliko solidnih prilika pred golom golmana Irske Randolpha, ali se na odmor otišlo bez izrazitih prilika i bez golova.
U nastavku je meč pokvarila gusta magla. Ipak, na terenu je bilo mnogo više pokušaja, pa su tako i Irci na otvaranju drugog dijela stvorili dvije dobre šanse. Uzvratio je na drugoj strani Lulić. Našao se sam pred golom Irske, ali je Randolph odlično odbranio. Pokušavala je naša selekcija da dođe do pobjedničkog gola.
Irci su se međutim dobro branili, a u posljednjih 10 minuta prava ludnica na terenu. Irci su u 82. minuti zaledili Bilino polje. Brady je iskoristio grešku Šunjića, te je matirao Begovića za prednost od 1:0. Međutim, samo četiri minute kasnije naša selekcije dolazi do izjednačenja. Edin Džeko se našao na pravom mjestu te je postavio konačnih 1:1.
Baraž za EP: BiH - Irska 1:1 (Džeko 86' / Brady 82')
BiH: Begović, Spahić, Šunjić, Mujdža, Zukanović, Cocalić, Lulić, Pjanić, Višća, Ibišević, Džeko.
Irska: Randolph, Coleman, Keogh, Clark, Ward, Whelan, McCarthy, Brady, Hoolahan, Hendrick, Murphy

Irci su preloši.... ni krivi ni dužni nose remi na uzvrat......ali tamo će malo drukčije sve stajati... kako sam ovdje prognozirao x tako je gore čista dvica 

- Pasaga
- Hadžija
PODRINJAC...kad ljudi pricaju.....Podrinjac wrote:Pa to je njihova igra. Šta si mislio ? Postići im 3 gola ?Krokodil Behko wrote:Ono tačno, da si Irci išta prikazali pa hajde de, nego uzeše aktivan rezultat na osnovu ničega. Np, ima revanš i valjda neće biti jebena magla i tamo. Uopće ne mislim da su ovi Irci opasni, pa nek im se i vrati u tim tih 5 igrača, jer ostalih 6 su taraba.
....slusaj.....ubrljo si...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce