I ko nosi pantalone u kuciČarobni wrote:Što bi se reklo: "Mora se znat ko kosi, a ko vodu nosi."
TROSJED
Moderator: VIP
Re: Evo zbog čega Bosanke i Hercegovke završavaju u zatvoru
Question everything.
Čudni su putevi Gospodnji......
Nitko od nas nije siguran kako bi postupio u kakvojmsituaciji dok nam se ona ne dogodi. Imam sojam da je xura iz Behkovog posta psihopatska licnost koja se ne kaje....
Nasi zatvori su pretrpani i mislim da dosta njih bude pomilovano nakon dvije trecine odsluzene kazne....
Ne sjecam se dobro, Ana M.... je mislim isto pustena ranije....
Cinjenica je ipak da muskarci puno cesce ubijaju supruge...
Nitko od nas nije siguran kako bi postupio u kakvojmsituaciji dok nam se ona ne dogodi. Imam sojam da je xura iz Behkovog posta psihopatska licnost koja se ne kaje....
Nasi zatvori su pretrpani i mislim da dosta njih bude pomilovano nakon dvije trecine odsluzene kazne....
Ne sjecam se dobro, Ana M.... je mislim isto pustena ranije....
Cinjenica je ipak da muskarci puno cesce ubijaju supruge...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7924 times
- Been thanked: 18737 times
- Status: Offline
Malo ih je kao Sanja i Turkovićka. Vjerovatno su većina njih u zatvoru zbog ubistva muža koji ih je zlostavljao.
- Vjetar
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 24 times
Je li i većinu ubica u muškim zatvorima neko zlostavljao, pa se i oni branili i ubijali? Seksizam MajoMaja wrote:Malo ih je kao Sanja i Turkovićka. Vjerovatno su većina njih u zatvoru zbog ubistva muža koji ih je zlostavljao.
- Maja
- Administrator

Ma daj. Žena 45 a koliko je muškaraca? Nemaju ih više gdje zatvarati. Većina žena se upušta u kriminal kad je na neki način prisiljena. Ne opravdavam ih ali mislim da je to istina pa ti to nazovi kako hoćeš. Naravno da ima i bolesnica koje svoje bebe bacaju u poljski WC i šta sve ne ali ti su primjeri rijetki.
- Vjetar
- Forum [Bot]
Znači, većina je nezasluženo u zatvoru, većina od njih 45? Dok su hiljade muškaraca tamo svi po zasluzi?Maja wrote:Ma daj. Žena 45 a koliko je muškaraca? Nemaju ih više gdje zatvarati. Većina žena se upušta u kriminal kad je na neki način prisiljena. Ne opravdavam ih ali mislim da je to istina pa ti to nazovi kako hoćeš. Naravno da ima i bolesnica koje svoje bebe bacaju u poljski WC i šta sve ne ali ti su primjeri rijetki.
I danas puno vise zena trpi obiteljsko nasilje. Poznavalamsam kolegicu koja jemstalno lijepo pricala o svommsuprugu a svimsmomznali da je idiot. On je imao visoku funkciju u policiji. Prijetio ke cak i pistoljem ljidima koji su ljutili njegocu ljubavncu...
Bio je on kod mene na uviđaju...idiot...
Mnoge zene i sada nemaju kamo otici i trpe...
Nitko ovdje nije izjavio da su zene bez krivnje u zatvoru....ali zlo jednom dodija....lako ke onome tko zlo nije imao..
Ja sam se magledala kako otac tuce mater a on je bio kriv.....divim joj sesto je ostala s njim....zarekla sammse da mene nitko mlatiti nece....
Nitko ovdje nije izjavio da su zene bez krivnje u zatvoru....ali zlo jednom dodija....lako ke onome tko zlo nije imao..
Ja sam se magledala kako otac tuce mater a on je bio kriv.....divim joj sesto je ostala s njim....zarekla sammse da mene nitko mlatiti nece....
- Maja
- Administrator

Oblak wrote:Znači, većina je nezasluženo u zatvoru, većina od njih 45? Dok su hiljade muškaraca tamo svi po zasluzi?Maja wrote:Ma daj. Žena 45 a koliko je muškaraca? Nemaju ih više gdje zatvarati. Većina žena se upušta u kriminal kad je na neki način prisiljena. Ne opravdavam ih ali mislim da je to istina pa ti to nazovi kako hoćeš. Naravno da ima i bolesnica koje svoje bebe bacaju u poljski WC i šta sve ne ali ti su primjeri rijetki.To si zaključila na osnovu... čega? Jer su žene? Majo, Majo...
De nastavi zaključivati kako ti odgovara
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
hahahaha ne uspijeva oblaku da se zajebava s majom
🐽
- Vjetar
- Forum [Bot]
Biba wrote:I danas puno vise zena trpi obiteljsko nasilje. Poznavalamsam kolegicu koja jemstalno lijepo pricala o svommsuprugu a svimsmomznali da je idiot. On je imao visoku funkciju u policiji. Prijetio ke cak i pistoljem ljidima koji su ljutili njegocu ljubavncu...
Oblače, ja ne kontam gdje ti vidiš problem. Te žene su osuđene i služe kaznu. Bila sam ma suđenju ubojici. Imamsbakavih sudaca. Jednoga jakomdobro poznajem. Oženjen je mojom kolegicom i studirale smo zajedno. Na sudu sam izjavila da ništa nisam čula a sve sam čula.
Mrtvome se ne sudi i nisam htjela prepričavati njegove gadosti. Njegov sin me pokušao poslije ubiti. Odustala sam od tužbe. Završio bi nekoliko godina u zatvoru. Ne znam jesam li dobro postupila. On truje našu omladinu ali ja nisam za to madležna. Čeka suđenje. On nas naziva ustašama kao drugrankovic. Neka mi se rankec samo jos jednom obrati...Taj je balavac po kucama skidao križeve s Isusom i bacao za vrijeme rata...a o tati da ne pričam....
Mrtvome se ne sudi i nisam htjela prepričavati njegove gadosti. Njegov sin me pokušao poslije ubiti. Odustala sam od tužbe. Završio bi nekoliko godina u zatvoru. Ne znam jesam li dobro postupila. On truje našu omladinu ali ja nisam za to madležna. Čeka suđenje. On nas naziva ustašama kao drugrankovic. Neka mi se rankec samo jos jednom obrati...Taj je balavac po kucama skidao križeve s Isusom i bacao za vrijeme rata...a o tati da ne pričam....
- Čarobni
- Inventar foruma

- Been thanked: 13 times
Možda i muškarci leže zbog ubistva ljubavnicinog muža, ili ženinog ljubavnika, nikad se ne zna.
Ubojstvo je ubojstvo, bez obzira na spol.... zato su tu olakotne okolnosti, za visinu kazna.....mada je to sve voda ovdje.Čarobni wrote:Možda i muškarci leže zbog ubistva ljubavnicinog muža, ili ženinog ljubavnika, nikad se ne zna.
Uz dobru priču i još boljeg odvjetnika za manje od 5 godina si vani
USA ima to bolje. Sjedi majstore i dobro razmisli a možda i doživotno
Habibti, ya nour el - ain... 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9750 times
- Been thanked: 11485 times
Turkovićka nije u zatvoru, a pogotovo ne zbog ubistva, ako milsiš na izvjesnu Šejlu.Maja wrote:Malo ih je kao Sanja i Turkovićka. Vjerovatno su većina njih u zatvoru zbog ubistva muža koji ih je zlostavljao.
Dobije netko i 15 jer je ubio šefa koji mu me isplacuje placu...storm wrote:Ubojstvo je ubojstvo, bez obzira na spol.... zato su tu olakotne okolnosti, za visinu kazna.....mada je to sve voda ovdje.Čarobni wrote:Možda i muškarci leže zbog ubistva ljubavnicinog muža, ili ženinog ljubavnika, nikad se ne zna.
Ja bi do sad zaradio 1500 godina da sam ubio za svaku nepravdu...Biba wrote:Dobije netko i 15 jer je ubio šefa koji mu me isplacuje placu...storm wrote:Ubojstvo je ubojstvo, bez obzira na spol.... zato su tu olakotne okolnosti, za visinu kazna.....mada je to sve voda ovdje.Čarobni wrote:Možda i muškarci leže zbog ubistva ljubavnicinog muža, ili ženinog ljubavnika, nikad se ne zna.
Habibti, ya nour el - ain... 
Ne mora samarom moze i šerpomJulia-Klara wrote:pljeskati po guzovima u naletu strasti nije isto sto i zveknut zenu samarom jer nije skuhala rucak, ili je stala sa komsijom pred ogradom
Slobodno nek se seli komsiji pa prica koliko hoce...i nju i komsiju
Question everything.
Sve sto dolazi sa prokletog zapada napokon je tu uveliko i na nasim prostorima.Prosto receno zaraza.vila wrote:Zapravo grozim se zadrtih feministicarethna wrote:Dosta mi je da se borim sam,sad okupljam sljedbenike
Ma znam da jesi i neces biti jedina,vjeruj
Pod moderna se misli na sve ove koje ce se sokirati ovim sto je navika napisala a ja potvrdio( i mohr,da ga ne izostavim jer mi se malo tesko naviknuti da ima jos neko tu)
A daj tu modernost malo objasni?
šta sve čovjek...pardon moderna žena neće pročitati
Zene se vode onom svojom "imam svoju platu,mogu zivjeti i sama,neces mi ti govoriiti sta da radim",i opet moram ovo uraditi
Da dodam da ja malo vise naginjem vjeri a vjera i danasnja modernost se ostro kose jedno s drugim.
Question everything.
Mozda komsija kupi gotovu hranu i muzu i zeniMohr wrote:Molim te lijepo, očijukat s komšijom na kapiji a čo'jku ručka ne napravit![]()
Question everything.