Dobro... Tebi se svijet i pogled svodi na tvoj pašaluk... Žalostno je da nisi svjestan nekih momenata, ali ne i iznenađujuće s obzirom na tvoj opus ovdje.drugrankovic wrote:kita kataloncicu
samo ti "strucnjace" drobi tu politiku ...
bez imalo zrna zalosti : boli me kita
ha ja, ko i njih za druge... nego, ne cudi to sto nas svjet ume tolko brinut o tudjoj nesreci onih koji su im se popisali na zivote i koji za jih mare kolko i za usrani donji ves...
dakle drugovi strucnjaci ko je kriv?
opusteno, ko ih jebe, zabijmo nosine u svoj dunjaluk...
Francuska
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Re: Višestruke pucnjave i eksplozije u centru Pariza, ima mr
Habibti, ya nour el - ain... 

- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3883 times
- Been thanked: 2921 times
- Status: Offline
Vjerovatno nisi gledao.....storm wrote:Neslužbeno Njemačka, će zatvoriti granice, pa redom Austrija i tako sve do Grčke.....idu planovi, idu....
Usput će i prijedlozi povećanja budžeta za obranu i naoružanje, u parlamentima prolaziti kao od šale.
Interesantno....u danima kad je Islamska država pred kolapsom...pucaju na svim linijama....bilo je logično očekivati zapravo nešto takvo, no ovdje se po meni i obrnuta logika sad uvelike korisiti.
Kako su fini sad u borbenim najavama Cameron, Obama i ekipica....
tebe rankoviću samo glava boli....nije to kita...ili...?
Kad no oborise Sadama...,nedugo zatim,ono stanovnistvo..narod....sa kanisterima ceka,trazi da natanka koji litar goriva,redovi ogromni....
Istovremeno kraj njih pice stotine cisterni koje vuku naftu na brodove....
Narodu vele....nema....kriza.....

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- drugrankovic
- Inventar foruma
storm wrote:Dobro... Tebi se svijet i pogled svodi na tvoj pašaluk... Žalostno je da nisi svjestan nekih momenata, ali ne i iznenađujuće s obzirom na tvoj opus ovdje.drugrankovic wrote:kita kataloncicu
samo ti "strucnjace" drobi tu politiku ...
bez imalo zrna zalosti : boli me kita
ha ja, ko i njih za druge... nego, ne cudi to sto nas svjet ume tolko brinut o tudjoj nesreci onih koji su im se popisali na zivote i koji za jih mare kolko i za usrani donji ves...
dakle drugovi strucnjaci ko je kriv?
opusteno, ko ih jebe, zabijmo nosine u svoj dunjaluk...
ajde sjasi
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Gledao sam... baš sam sa Irakom uvidio neke stvari, kako to funkcionira ( malo dječiji motiv, no kako mi je stari radio u Iraku, dosta sam pratio i čitao o toj državi...imam original neke stvari iz Kerbele i još nekih lokacija koje je posjetio....no nebitno za temu)Pasaga wrote:Vjerovatno nisi gledao.....storm wrote:Neslužbeno Njemačka, će zatvoriti granice, pa redom Austrija i tako sve do Grčke.....idu planovi, idu....
Usput će i prijedlozi povećanja budžeta za obranu i naoružanje, u parlamentima prolaziti kao od šale.
Interesantno....u danima kad je Islamska država pred kolapsom...pucaju na svim linijama....bilo je logično očekivati zapravo nešto takvo, no ovdje se po meni i obrnuta logika sad uvelike korisiti.
Kako su fini sad u borbenim najavama Cameron, Obama i ekipica....
tebe rankoviću samo glava boli....nije to kita...ili...?
Kad no oborise Sadama...,nedugo zatim,ono stanovnistvo..narod....sa kanisterima ceka,trazi da natanka koji litar goriva,redovi ogromni....
Istovremeno kraj njih pice stotine cisterni koje vuku naftu na brodove....
Narodu vele....nema....kriza.....
![]()
Rankoviću rekao si svoje i zaobiđi temu....nemoj da te zbilja uzjašim!

- drugrankovic
- Inventar foruma
prvo vredjo si moj mozak, vrni se gore...
nicim te nijesam dokacio kako ti kazes svoje misljenje tako i ostali svoje...
ne brabonjaj tim pretnjama , cak ne razumes ni sjasi...
komplekasu
nicim te nijesam dokacio kako ti kazes svoje misljenje tako i ostali svoje...
ne brabonjaj tim pretnjama , cak ne razumes ni sjasi...
komplekasu
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9545 times
- Been thanked: 11284 times
Mohr wrote:Krokodil Behko wrote:Već je najmanje 40 mrtvih, a kako se čini bit će još.
Još nije objavljeno ko su počinioci, ali prema izjavama svjedoka, to su opet islamistički fanatici. Bilo bi pošteno, da francuska policija zađe i po cijeloj Francuskoj pobije sve one za koje sumnjaju da imaju ikakve veze s ekstremnim pokretima. Ovi drugačije neće prestati.
Upravo to i jeste cilj (demokratskih režima u slobodnoj Evropi); da zavedu (permanentno) vanredno stanje i da onda zajašu raju kako i kad im se prohtije
I šta ti savjetuješ Behko, da se policije počnu ponašati ko Gestapo...
![]()
Zar vam baš nimalo ne pada u oči da se, otkako je proklamiran Rat protiv terorizma, terorizam ustostručio...?
Gestapo, naravno. U Hitlera ti nije bilo terorizma i pucnjave po kafićima, osim ako tu ne ubrajamo brojne neuspjele pokušaje atentata na istog

Inače? Kaj ti predlažeš? Da Evropljani hodaju okolo ki glineni golubovi?
Pretpostavljam da sad slijedi ona priča o imperijalizmu kod Jenkija i sl?
Moraš imati u vidu, da Jenkiji nikad ništa u bilo kojoj muslimanskoj zemlji nisu učinili, a da za to nisu imali podršku bar nekoliko drugih muslimanskih zemalja, a od KSA obavezno. Taj imperijalizam, bnrato moj, moraš podijeliti na ravne časti.
Sve dok šejtan gospodari svetim hramom u Mekki, nema berićeta za muslimane.
Toliko su zla počinili, da se omišljam da pređem u šiite ili alevite, što dalje od bagre.
Istina, nisam baš ovladao ni sunitskim islamom

- Mohr
- Inventar foruma
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 20 times
Nije ga bilo, zato što se uvelike provodio državni terorKrokodil Behko wrote:Mohr wrote:Krokodil Behko wrote:Već je najmanje 40 mrtvih, a kako se čini bit će još.
Još nije objavljeno ko su počinioci, ali prema izjavama svjedoka, to su opet islamistički fanatici. Bilo bi pošteno, da francuska policija zađe i po cijeloj Francuskoj pobije sve one za koje sumnjaju da imaju ikakve veze s ekstremnim pokretima. Ovi drugačije neće prestati.
Upravo to i jeste cilj (demokratskih režima u slobodnoj Evropi); da zavedu (permanentno) vanredno stanje i da onda zajašu raju kako i kad im se prohtije
![]()
Zar vam baš nimalo ne pada u oči da se, otkako je proklamiran Rat protiv terorizma, terorizam ustostručio...?
Gestapo, naravno. U Hitlera ti nije bilo terorizma i pucnjave po kafićima, osim ako tu ne ubrajamo brojne neuspjele pokušaje atentata na istog

- Mohr
- Inventar foruma
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 20 times
Mislim da bi adekvatnije pitanje bilo kako to da su Evropljani postali glineni golubovi, kraj tako silne državne mašinerijeKrokodil Behko wrote:Mohr wrote:Krokodil Behko wrote:Već je najmanje 40 mrtvih, a kako se čini bit će još.
![]()
Inače? Kaj ti predlažeš? Da Evropljani hodaju okolo ki glineni golubovi?

- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Uvodi Gestapo u svojoj kuci.Krokodil Behko wrote:Gestapo, naravno.
Opa, Evropljani su visa rasa? Na osnovu cega tacno? Dok lijes licemjerne suze, pusti jednu i za 12,517 ubijene sirijske djece u zadnje 4 godine. Ili za onu sto neki dan potonuse. Nema Hevropa brodova da ih prebaci na sigurno, jel'da.Inače? Kaj ti predlažeš? Da Evropljani hodaju okolo ki glineni golubovi?
A gle broja iz Iraka - 1,033,000 deaths as a result of the conflict.
Eto, kad prestanes plakati javi se. Da nam uvedes Gestapo.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9545 times
- Been thanked: 11284 times
Lavlje_srce wrote:Uvodi Gestapo u svojoj kuci.Krokodil Behko wrote:Gestapo, naravno.
Opa, Evropljani su visa rasa? Na osnovu cega tacno? Dok lijes licemjerne suze, pusti jednu i za 12,517 ubijene sirijske djece u zadnje 4 godine. Ili za onu sto neki dan potonuse. Nema Hevropa brodova da ih prebaci na sigurno, jel'da.Inače? Kaj ti predlažeš? Da Evropljani hodaju okolo ki glineni golubovi?
A gle broja iz Iraka - 1,033,000 deaths as a result of the conflict.
Eto, kad prestanes plakati javi se. Da nam uvedes Gestapo.

- Lavlje_srce
- Alienka
Naravoucenije: Teroristi ne smiju ubijati ljude, to smiju samo saveznicke snage. Ako ste se rodili u Bangladesu, Africi ili na Bliskom istoku, slijedeci put malo razmislite prije nego sto se rodite.
Behko mi ovo sapnuo u pauzi prijenosa.

Behko mi ovo sapnuo u pauzi prijenosa.

Memento Mori
- Vjetar
- Forum [Bot]
- Been thanked: 24 times
Strašno je ovo što se dešava, stvarno mi je žao ovih ljudi koji su sinoć ubijeni u ovom divljanju. Ovi ljudi su nevine žrtve i kao takvi su jednaki kao i nevini koji ginu u Siriji. Žaliti jedne, a ne žaliti druge je neljudski.
Koliko god vlade iskoristile ove napade da naprave ovakvo ili onakvo stanje, da uvedu represiju, da zatvore granice, itd, zbog ovih idiota koji su pucali, nije toliko teško ni razumjeti poteze vlade. Postoji stariji uzrok svemu ovome, politike prema Iraku, Siriji, Palestina... Ali, idioti organizatori napada od sinoć su jednako zaslužni za sav ovaj haos u kojem se cijeli svijet nalazi.
P. S. @Lavlje_srce: Ti zaista ne žališ smrt nevinih ljudi, jer neko drugi nije žalio smrt nekih drugih nevinih ljudi? Razmisli malo.
Koliko god vlade iskoristile ove napade da naprave ovakvo ili onakvo stanje, da uvedu represiju, da zatvore granice, itd, zbog ovih idiota koji su pucali, nije toliko teško ni razumjeti poteze vlade. Postoji stariji uzrok svemu ovome, politike prema Iraku, Siriji, Palestina... Ali, idioti organizatori napada od sinoć su jednako zaslužni za sav ovaj haos u kojem se cijeli svijet nalazi.
P. S. @Lavlje_srce: Ti zaista ne žališ smrt nevinih ljudi, jer neko drugi nije žalio smrt nekih drugih nevinih ljudi? Razmisli malo.
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
opet ubijanjau u ime bogova. Dokle više ? Taj bog postade prava riječ za genocide i terorizam.
- Lavlje_srce
- Alienka
Kazu ljudi da kada zlo predje granicu podnosljivog, oguglas. I za sebe i za druge, pricali mi neki Bosanci sto prodjose golgote. I treci Njutnov zakon ima tu nekakve veze. Nema mira, srece i slobode ako nije za sve ljude. Ne samo za ljude 'prve kategorije'.Oblak wrote:P. S. @Lavlje_srce: Ti zaista ne žališ smrt nevinih ljudi, jer neko drugi nije žalio smrt nekih drugih nevinih ljudi? Razmisli malo.
Dobio zadovoljstinu? Ili ces me malo razvlaciti? Samo imam nesto siru perspektivu, mada moja humanost nije upitna i vrijedi podjednako za Francuze kao i Eritrejce.
Memento Mori
Ne treba brkati uzroke i posljedice, a skloni smo tome.
@oblak... Možeš li sa sigurnošću tvrditi tko je organizator?
Treba li biti previše pametan, da se zbroje stvari i dobije rezultat?
Npr treba ti samo jedan obavještajac i jedan kreten sa strane terorista, da pokrene ovakav masakr... Ostalo odrade zaluđeni.
Naravno da su sve žrtve za žaljenje... Samo me prosvijetli zašto bi jedne trebali više žaliti.
Utoliko je žalosnije da se ne preza ni prema uvjetno rečeno svojim ljudima.
S obje strane.
Fino su, tko god, usmjerili, stadu tok misli...
Sad smo ubermensch
@oblak... Možeš li sa sigurnošću tvrditi tko je organizator?
Treba li biti previše pametan, da se zbroje stvari i dobije rezultat?
Npr treba ti samo jedan obavještajac i jedan kreten sa strane terorista, da pokrene ovakav masakr... Ostalo odrade zaluđeni.
Naravno da su sve žrtve za žaljenje... Samo me prosvijetli zašto bi jedne trebali više žaliti.
Utoliko je žalosnije da se ne preza ni prema uvjetno rečeno svojim ljudima.
S obje strane.
Fino su, tko god, usmjerili, stadu tok misli...
Sad smo ubermensch

Šta je ovo, otkud ovoliko vehabija ovdje? 

Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14350 times
- Been thanked: 9941 times
- Status: Online
Lebowski wrote:Šta je ovo, otkud ovoliko vehabija ovdje?

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14350 times
- Been thanked: 9941 times
- Status: Online
Pariz - nemam rijeci, a sta i da kazem osim strasno
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Lavlje_srce
- Alienka
WTF!?Lebowski wrote:Šta je ovo, otkud ovoliko vehabija ovdje?

Za neupucene - iznadcitirano se podrazumijeva.Julia-Klara wrote:Pariz - nemam rijeci, a sta i da kazem osim strasno

Memento Mori
Sta li su Velike sile splanile. Samo da se na nama kola ne slome...puno je tu faktora koji mogu ugrozit nasu stabilnost; izbjeglice u prvom redu (ako sad ovi zatvore granice).