Ma nek se jebu sa posjedima i američkim sranjima kao da će ih u grob odnijeti.ElTriconi wrote: 30 Jun 2025, 12:16Neki nece nikad naucit da ne treba ulazit u tudje posjede i kuce/objekte bez dopustenja. Dreknes se prvo, ako se javi pitas morel se unic ako ne javi ne ulazis. Rahatniji si kad se drzis nekih principaMaja wrote: 30 Jun 2025, 10:54 Sinoc do 3 pravila tortu i samo legla, sve ostalo u neredu i jutros usle 2 osobe u radnju dok sam ja bila u kuci. Eto...mislili smo da si ovdje. Valjda se prvo pokuca a ne ko sivonja udjes. Jos uvijek zakljucam al sinoc zaboravim![]()
![]()
Upadne djetetu od 5-6 godina lopta u avliju što se dešava nekad u naseljima šta treba da se dijete poselami sa loptom, a možda i sa životom? Mene je tako sa 8-9 godina lik izudarao bukvalno i još me gađao onim kockama od kojih se put zna praviti. Proletilo tik kraj glave jedva sam uspio da mu nekako pobjegnem... došao kući u modricama, krvav, imao traume godinu dana od toga...
Otac mu otišao sa sjekirom tamo da ga rascopa na licu mjesta. On se zaključao u kuću nije smio izaći... sve viko mi smo porodica šehida tam vam, Allah ovo ono, posjed ovo ono... otac njemu samo reko vidjećeš ti Allaha čim izađeš preživiš rat da mi neko dijete ubije zbog usrane lopte. Na kraju je policija intervenisala i to je bilo to, pa smo se i presilili ubrzo.