I slana karamela bobeeee

I haljina mi je taman posiroka, komotna za ljeta

Moderator: VIP
Ovo nikad nece biti drzava ,nikadNora Ibsenova wrote: 15 Jul 2025, 17:35 Naravno da jesu
I jos sam za zadovoljstvo sto sam sama dosla po paket platila cenera
Ovu drzavu treba srusit do temelja
Nije nama niko kriv sto nismo djeca politicara, pa ja. Suti i vici elhamRum wrote: 15 Jul 2025, 18:13Ovo nikad nece biti drzava ,nikadNora Ibsenova wrote: 15 Jul 2025, 17:35 Naravno da jesu
I jos sam za zadovoljstvo sto sam sama dosla po paket platila cenera
Ovu drzavu treba srusit do temelja
Ne pitaj ne znam koja posta je gora il ova ovdje il bosanska ...tonu zivaca su mi ukrali...al stiglo je sve hvala bogu
iz njemacke dhl-u treba nekad i sedmica do beca, znaci austrijanci su problem
Pa sta je unutra, odgovori na pitanje iz naslova teme
Svaka im castuvijek_kontra wrote: 15 Jul 2025, 21:22 Prije par sati najmladji brat mi dade 50€. Rekoh sta ti je, kaze nista, da imas. Prije sat vremena stariji od blizanaca dolazi sa setnje, krece prema meni, pruza ruku zatvorenu, rekoh sta je, da nije neka buba. Kaze daj ruku, ja ruku, on spusti 50€. Ja se nasalih, zar i ti, sine Brute. Pita sto jel ti i Z. dao? Smeje se.
I uvijek tako, jedan mi nesto pise da mi isprica, drugi mi za sat vremena prica istu stvar. Salju iste videe, pricaju iste stosove. Blizanci.
Nisam htjela uzet pare naravno, ni od jednog ni od drugog, al se naljutise odma. Kazu to je tebi i gotovo, kupi sebi nesto.
Sta reci.![]()
![]()
Joj danas mi je malo falilo da flipnem
Vidjela sam, citam redomNora Ibsenova wrote: 15 Jul 2025, 22:08
Pa odgovorila sam
Mescini tebi dojadilo citanje, jal vocaroo, jal slika
Eo vizuelno
Slatkisa je bilo vise al smo ih odmah spucali pola
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests