Moderator: Krokodil Behko
Kad je pita-srećo, kako ti obraščići imaju ovako čudan ukus? A ona odgovara-ma to sam stavljala kiselu pavlaku na lice.Zagorka wrote:Poljubi li je momak u obraz podjahkad?![]()
.......tajna koje ljepote? :nistanevidim
nek je lizne koji put,kazu da je to dobro za bubregegreeneyes wrote:Kad je pita-srećo, kako ti obraščići imaju ovako čudan ukus? A ona odgovara-ma to sam stavljala kiselu pavlaku na lice.Zagorka wrote:Poljubi li je momak u obraz podjahkad?![]()
.......tajna koje ljepote? :nistanevidim
...oni su divljaci pa im nije mnogo ni zamjeriti.......Biba wrote:Je pa ima ono neko pleme gdje prolaze inicijacije na nacin da jadni decki moraju istu gutati a ne mazati po licu..tpu...
Hannibal Lecter wrote:odgledo sam cijeli video
Tako je, a ne kaze se džaba - ludo zensko..sta nije sve u stanju zbog lkepote uradiri...a svaka zena treba samo malo istaknuti onomsto je kod nje majljepse..svaka ima nesto posebno lijepo..savrsena nijedna nije...Zagorka wrote:...oni su divljaci pa im nije mnogo ni zamjeriti.......Biba wrote:Je pa ima ono neko pleme gdje prolaze inicijacije na nacin da jadni decki moraju istu gutati a ne mazati po licu..tpu...
Uz magicnu tekucinu mogu bitiBiba wrote:Tako je, a ne kaze se džaba - ludo zensko..sta nije sve u stanju zbog lkepote uradiri...a svaka zena treba samo malo istaknuti onomsto je kod nje majljepse..svaka ima nesto posebno lijepo..savrsena nijedna nije...Zagorka wrote:...oni su divljaci pa im nije mnogo ni zamjeriti.......Biba wrote:Je pa ima ono neko pleme gdje prolaze inicijacije na nacin da jadni decki moraju istu gutati a ne mazati po licu..tpu...