Za dobrog si đubriva, samo da nisi malo prekiseo zbog vatrene vode

Moderator: VIP
Pa zar još neko priča o titaniku, to mie u rangu jesi gledao top gun, kum ili onaj di seron siri noge, Dfak ni ne sican se nazivaZizi wrote: 19 Jul 2025, 23:46 Ibreti mi se prijateljica kako nisam nikad gledala film Titanik. Ne mogu da joj objasnim da me ni trunku ne zanima.![]()
Ma slala mi neki video gdje Kate Winslet objašnjava neku scenu gdje se kao na nekom rastanku ljubi s Leom. Pa kao jao vidi to, a ja veze nemam.Zanki wrote: 20 Jul 2025, 00:09Pa zar još neko priča o titaniku, to mie u rangu jesi gledao top gun, kum ili onaj di seron siri noge, Dfak ni ne sican se nazivaZizi wrote: 19 Jul 2025, 23:46 Ibreti mi se prijateljica kako nisam nikad gledala film Titanik. Ne mogu da joj objasnim da me ni trunku ne zanima.![]()
![]()
![]()
![]()
Joj iden zguglat ma zblokirala san, ne sican se sadrzaja bas bas ono i scena iz svih tih filmova, mogu sve to ladno gleat ka prvi puta i gustat ponovo to zelin rec, dosta pratim filmsku scenu al nista mi nie bitno jer stalno ima nesto zanimljivije kuzis.Quds wrote: 20 Jul 2025, 00:22 Zanki, sumnjivo mi je to što ne znaš ni ime filma sa Šeron iri noge, ali, u rangu Top Gun ti je.![]()
"Niske strasti"Zanki wrote: 20 Jul 2025, 00:30Joj iden zguglat ma zblokirala san, ne sican se sadrzaja bas bas ono i scena iz svih tih filmova, mogu sve to ladno gleat ka prvi puta i gustat ponovo to zelin rec, dosta pratim filmsku scenu al nista mi nie bitno jer stalno ima nesto zanimljivije kuzis.Quds wrote: 20 Jul 2025, 00:22 Zanki, sumnjivo mi je to što ne znaš ni ime filma sa Šeron iri noge, ali, u rangu Top Gun ti je.![]()
Dok glazba eee![]()
Upravo čitam.Zanki wrote: 20 Jul 2025, 00:30Joj iden zguglat ma zblokirala san, ne sican se sadrzaja bas bas ono i scena iz svih tih filmova, mogu sve to ladno gleat ka prvi puta i gustat ponovo to zelin rec, dosta pratim filmsku scenu al nista mi nie bitno jer stalno ima nesto zanimljivije kuzis.Quds wrote: 20 Jul 2025, 00:22 Zanki, sumnjivo mi je to što ne znaš ni ime filma sa Šeron iri noge, ali, u rangu Top Gun ti je.![]()
Dok glazba eee![]()
Zvuci napaljujuce, molin te neka bude ovi engleskiQuds wrote: 20 Jul 2025, 00:41"Niske strasti"Zanki wrote: 20 Jul 2025, 00:30
Joj iden zguglat ma zblokirala san, ne sican se sadrzaja bas bas ono i scena iz svih tih filmova, mogu sve to ladno gleat ka prvi puta i gustat ponovo to zelin rec, dosta pratim filmsku scenu al nista mi nie bitno jer stalno ima nesto zanimljivije kuzis.
Dok glazba eee![]()
Jel ovo knjiga za plazu?Mister No wrote: 20 Jul 2025, 00:41Upravo čitam.Zanki wrote: 20 Jul 2025, 00:30
Joj iden zguglat ma zblokirala san, ne sican se sadrzaja bas bas ono i scena iz svih tih filmova, mogu sve to ladno gleat ka prvi puta i gustat ponovo to zelin rec, dosta pratim filmsku scenu al nista mi nie bitno jer stalno ima nesto zanimljivije kuzis.
Dok glazba eee![]()
Screenshot_20250720_003901_Gallery.jpg
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests