"Branili smo Vukovar, a ne Bykobap"

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma
Status: Offline

Re: "Branili smo Vukovar, a ne Bykobap"

Post by drugrankovic »

najvecem?

300 ustsa?

samo hrvat moze zaboravit jaseovac i najvece fasiste a ovim prostorima

tako da je ono orgijanje nad srbima u junu julu i avgustu 1991 tek nebitno za njih...

ovo su ti dokazani primjeri nesretnici sa sve dokazima koji su bili ubijani kao psi u svojim kucama u ljeto 1991 ili ispred kuce, po povratku s s posla... pa i u toku rata... sve dokazano, ali normalno je da ti za to ne hajes...

pocnete ubijati ko pse klati a posle kad dobijete po picki onda kmecanje...

u ovcari su stradali krvnici koji su pobili stotie srba dok jos ije ni poceo otvoren sukob....

i sve sto umes rec je kmecanje s ovcarom...

tako je bilo i u posavini, prvo upadoste, jos u martu 1992 a potom kad dobiste po prknu onda glumatanje, jadni hrvatski branitelji pred ogromnim neprijateljom kme kme kme...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
vila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 446 times
Been thanked: 806 times

Post by vila »

@ranko
Trazis pijatet za srpske zrtve a upravo srbija otezava trazenje nestalih i krije podatke
A spisak nestalih nije iskljucivo sa zrtvama hrvatske nacionalnosti,nego je to spisak svih nestalih
I nemoj o ovcari ,,,260 ljudi odvedeno iz bolnice ,jos uvjek se oko 60 njih vode kao nestali
Plus toga ,prvo pricas o 20 pobijenih srba pa onda o 120
Ja necu reci da takvih slucajeva nije bilo ali cu reci i to da je prva zrtva dim ovinskog rata josip jovic u rano proljece 91
laganini
Spamer
Spamer
Been thanked: 1 time

Post by laganini »

..pogotovo su bili ugrozeni u kninu sto su ih tamo hrvati tlacili...koji krdtenni zanimljivo svi se i danas kriju pod krinkom yugoslavestva prokleto bilo svako zrno te utvare ...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
vila
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by vila »

Kako me nerviras !
Koji klinac je jna imala traziti u vukovaru uopce?
Od koga ste nas oslobadali?
Hrvatska se referendumom izjasnila o neovisnosti,postotak proguglaj
Od koga ste nas branili?
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

nemoj gorska

oko vukovara nemamo sta pricati dao sam samo primjer dokazanih stvari koji bjehu dok su hrvatski zlikovci arcili i okupirali grad prije otvorenih sukoba

ljubi tebe ranko, al mene u tu propagandu hrvatsku koja nije nista drugo osim mrznja fasisticka koja opravdava klanje a posle kmeci ecete uvuc kao neko sazalioca...

mercep vam se kretao kao junak , stoga manimo se

zabole nas kita za ovcaru, malo je vjeruj mi malo je ... sve zlikovac do zlikovca

sta su ocekivali ? cvece od blesavog srbina koji ce da im dadne uslove odbrane i sudjenja? aha kao sto su i oni davali..

drugo, ovo su samo pojedinacni primjeri koji je premnogo... nemoj da ih nabrajam... i kad su tako srbi prolazili u junu julu dva tri mejseca prije otvorenog sukoba jasno je bila hrvatska politika ista ih ceka... ne znam samo oklen tolko obraza hrvatskoj posle kmecat?

mani se gorska, jer se ti u vukovar razzumijes koliko iz propagande i medija... vidjela si situaciju i cinioce vukovarske tragedije koliko i budu...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

..chetnik odjebi s teme..odjeeebi..
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

vila wrote:Kako me nerviras !
Koji klinac je jna imala traziti u vukovaru uopce?
Od koga ste nas oslobadali?
Hrvatska se referendumom izjasnila o neovisnosti,postotak proguglaj
Od koga ste nas branili?
i krenula ove srbe pokalt pobit, otpusti... eno ti gore navedneo... plus okupirala kasarnu....j es trebali smo mirno gledat kako sve tamanite... uostalom trzailo se samo da deblokirate kasarnu...

nisu to ucinili...

:cudi

malo je to u ovcari malo :djed

mnogi su utekli ili pusteni posle u razmjeni

kod ranka oni ne bi bili pusteni da se razumijemo , no bi propjevali i babicu koja ih je poradjala...

a potom zna se ...
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Na današnji dan nečeš srati više!
Habibti, ya nour el - ain... :srce
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

laganini wrote:..chetnik odjebi s teme..odjeeebi..
kiss me in the dupe

:poltron

ubijati , bez pardona jer je neko srbin, potom kmecati kad mu ovaj dadne po repu je cista mizerija

nece da moze da se pricaju sranja vasa... :jok

eno ti gore vasih postupaka, ok zabole te dupe

i mene za ovcaru i toboz "pad" vukovara jadnog i nesretnog... bla bla bla

blajburgasi jedni, nema zuluma a posle da drugi gleda i cuti...

evo vam sipak :djed
vila
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by vila »

Kad procitas mene da napisem da jasenovac nije zlocin,onda mi se obrati
A ti tu pljujes po ovcari i pricas meni o propagandi !!!
Covjece pazi da ne ides malen ispod zvijezda !
Najmlada zrtva ovcare 16 godina,najstarija 77 ,ubijena i trudnica!
Danas se obiljezava i odaje pocast i zrtvama skabrnje!
Mogu se ja razumit ili ne razumit ali meni ne tribas prodavat pricu
Ni teorije o dogovorima za rat,o izdajama i prodajama
To sacuvaj za nekog drugog
Za mene je jna izvrsila agresiju samo sa jednim ciljem
Tocka.
Nema ali
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Monstrume otrijezni se na šest sati... Pa cemo dalje...
Habibti, ya nour el - ain... :srce
dobre.vibracije
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by dobre.vibracije »

poceo sam jedan duzi post pisat, al sam ga izbriso jer jednostavno vise nisam imao snage. onda sam vidio da ti je vila odgovorila, a ne vjerujem da ti mogu bolje od nje ukazat na neke stvari.

evo u cemu je stvar, gospodine ranko i svi vi njemu slicni gadljivci. da previse ne duljim, ti nikad neces odat pocast vukovaru, ovcari, srebrenici i svim drugim mjestima, a mene bole i jasenovac, i srebrenica, i vukovar, i svi drugi! ides na lagani ignore jer takvi bestidnici ko ti samo narusavaju moj duhovni mir, a to ipak necu dopustit
Danas sam tu, a sutra daleko..
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

Moj brat se prijavio kao dragovoljac. Seoski hdz ga nije trebao ni uzeo. Mnogimsu nosali pistolje i po kaficima se kokorošili, ali kad se pravo zaratilo - svi su nasli izgovor da ne idu na ratište a onda su došli po moga brata. Skinulimsu ga s tavana u papučama i odveli. Nije dugo imao ni pušku. Kupio ju je sam a poslije je jednu dobio.

Moj susjed je dolazio i prijetio svojom armijom ...izmišljao da ustaše peku djecu u Vukovaru...a ona snaja koju rankec zeli da ja poljubim..sunce joj poljubim...kod njenog tate su bili sastanci i spiskovi se pravili...Srbi nisu bili ni na cijem spisku...
Rankovic nikad nece shvatiti jer ne zeli shvatiti...jadni goloruki narod ugrozeni...
U selu gdje sam rođena je bil gostionicarka Jerkuša...godinama jela i pila s Hrvatima...kolonistica iz Knina dobila švapsku kuću...kad je dosla armija, e ona se naubijala susjeda i mjestana...staraca.....moj ćiča Franmo njje bko ustasa..kolcima su ga zatukli a babatetku zivu zapalili..nisu bili ustase...
Nikad nisam branila Jasenovac, sacuvaj me boze ali ovl rankovicevo bleletanje je prevrsilo svaku mjeru..
Takvima ne vrijedi nista reci...jer nikad nece misliti drukcije...
Covjek kojem je moj brat spasio zivot doso nam je ubiti mater..treba li sta jos reci...fuj..
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

..majke mi rodjene ja njega zalim..ok digne zivac ali zalim..koji mentalni sklop..mogu mislit koje su sve konstrukcije i pranje mozga bili na njihovim medijima kad je zako zatrovan..
SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA »

laganini wrote:..majke mi rodjene ja njega zalim..ok digne zivac ali zalim..koji mentalni sklop..mogu mislit koje su sve konstrukcije i pranje mozga bili na njihovim medijima kad je zako zatrovan..
:rol

niko im nije isprao mozak niti moze---to je jedini narod -kad se uhvate za glavu-ostaju praznih saka.

cast -izuzecima-ima ih
ovakvih ko pomenuti--na pasja preskakala. nevjerovatni
Image
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

Nisam peocizala cijeli rankovicev post. Mom susjesu jesu minirali dvorisnu zgradu ali poslije je dobio odštetu. On je na spisku za ubiti imao svoga najboljeg prijatelja. To sam saznala od snaje. On je bio dobar s vragbabom. Ma loko je s njom. Isao je u Brcko i izdavao gdje su punktovi garde i prijetio. Nosao je slike Tuđmanove i svašta lajao. Inače je bio rabijatan...Vojnixunsu ga cekali u njivama da ga ubiju, a onda ih je moj brat spriječio...Ne znam cime su njemu napunili glavu, nikad mu nista nazao nismo ucinili. Moj brat nije nikada nikoga ni tračao. Čovjek koji mu je minirao zgradu postao je dobar prijatelj njegovom sinu...a nas je zamrzio....mislim da je vragbaba kumovala tome....zapravo znam...
Ma sadcskontah da ovo nije tema...tko zna kakvi su bili neki od ubijenih koje rankec spominje...
Ja ne znam i nije moje da sudim...za svog susjeda znam....
Znam da je snaja izmislila da je dobila prijetece pismo. Njima nitko nije prijetio vec je prijetila ona....i to znam..izlajala se sama....
Ponavljam, meni cirilica u Vukovaru apsolutno ne smeta a i znam ju citati...dosta sam literature imala na cirilici..
Doklegod se ne zna za grobove i nestale, razumijem da Vukovarci nece cirilicu..mada mislim da njima to zapravo i nije tako bitno..Ima dosta gladnih u Vukovaru...
Ali onako pljuvati po Ovcari i Srebrenici je izvan svake pameti...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi
titicha
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by titicha »

u subotu iz Varazdina idu tri autobusa u Vukovar odati počast žtrvama na Ovčari. To organiziraju varaždinske PUME kojih je dosta poginulo u obrani tog grada a kojeg je Tuđman pustio da padne da bi Hrvatska bila priznata.
22g.želim otići u taj grad i konačno sad u subotu idem. Najviše radi jednog čovjeka,Siniše Glavaševića,čovjeka koji je danima izvještaje slao iz podruma. Njegov glas mi se urezao u sjećanje jer jedino iz njegovih izvještaja smo mogli saznati šta se u Vukovaru događa.
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

...za razliku od druga ti se skrivas iza sarkazma... :ok
titicha
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by titicha »

laganini wrote:...za razliku od druga ti se skrivas iza sarkazma... :ok
ODHEBI...ako je ko sarkastičan to si ti. Zamisli idem s Pumama koji ne misle da sam sarkastična. A ko si ti uopće?
P.S. HDZ-ovac,danas nije dan da se s tobom prepirem
Pitanje...koliko puta si izdvojio novac i posjetio grad heroj,koji ti je omogućio da imaš državu?
Ne obraćaj mi se hijeno
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

..citam te ko sportske novosti... :ok hrvatice...
Post Reply

Return to “EX YU”