U Rajlovcu ubijena dva vojnika Oružanih snaga BiH

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma
Status: Offline

Re: U Rajlovcu ubijena dva vojnika Oružanih snaga BiH

Post by drugrankovic »

Krokodil Behko wrote:Image

Mensečini, da nam je IDIL objavio rat. Ne Srbima, ne Hrvatima nego nama Bošnjacima ili kako nas zovu - Murtedi.
Negiraju našu zemlju, našu vladu, policiju, vojsku, naše ponosno starinsko ime i sve što je naše i sve za šta smo prolili krv u 2000 godina.

Ne misle nam ništa bolje od četnika i ovih mantro-jugoslovena, poput ove dvojice iznad, pa spremte se spremte.
Volio bih da i mene pošalju u Maoču. O kako bih ja brzo riješio taj problem - zauvijek :ok

idi se lijeci bolesnice ne brukaj se tu

on i oko ovoga vidi opet cetnike ... spremi se ti za neku banju sa resetkama i onima koji jesto cetnika vide napoleone, miseve...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9925 times
Been thanked: 11766 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko »

Fala ti što si među nama :ok
Neprocjenjivo si dragocjen, kao svakodnevni naputak Bošnjama ko im šta sprema.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

laganini wrote:
Krokodil Behko wrote:
laganini wrote:..i sad ono cuveno ..ali...i preseravanja o trulom kapitalizmu i pokvarenom zapadu... :ok
A ti prvo počisti po svojoj avliji, Šimunića, crnokošuljaše i ostali ološ, pa i sebe samog.
...umirem od straha od njih a i ti se cuvaj krecu od sirokog :haha
Pa kretali su otuda i 93. j... ga, pa ih ne dočekasmo.
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

laganini crkni, i sto koji kurac yabadas nosinu dje mu ije mjesto...

normalo da sva ova stvar nije jednostavna... noralno da je isil tj radikalni islamu bosni, pa jos od 1993 je tamo... no i normalno je da su bosnjaci na udaru ovim kretenima jer oni yestoko opletu sada po "svojima" toboz muslimanima, da bi uterali strah u svojoj kuci ko sto rade i po arapskim zemljama...

ali prikane normalno je i to da su oni proizvod americke trule politike usrane koja je i cackala mjestu po avganistanu prvo ih koristivsi pa dobila kur od njih u iraku, pa potom libija sirija pa sad je problem jel?

normalnom covjeku nije isil samo problem, vec srz toga a naravno protiv zapada se ne smije jel? ma more mrsh...

nadao sam se da mozda ispadne nesto drugo ali s obzirom da je pucao manito i po autobusu ale su sanse bile da je to neki nereseni spor izmedju jega kladionice ili tih vojnika...

tako da jeste to ipak radikali islam i mee je zao bosnjaka jer je ovo ocito posle pariza dobilo hajku da se krene na istrebljenje muslimana tj isila, ali oni to i ocekuju posle akcije u parizu i sad ce udarati dje stignu a prije toga gazce po muslimanima kojiim se ne budu pokorili...

stvar je veoma jebena... i unistavanjem isila resicemo stvar za neko vreme jel? pa vec sjutra ce tvoja amerika kojoj dupe lizes izmisliti drugu siriju...

konju
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
laganini
Spamer
Spamer
Been thanked: 1 time

Post by laganini »

..zaboravio si na vatikan :cudi
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

ŠAHIN OMERAGIĆ Sinu Enesu neću otići na dženazu, žao mi je vojnika koje je ubio!

Image
Nakon sinoćnjeg ubistva dvojice vojnika, otac Enesa Omeragića, Šahin je progovorio za novinare.

Kazao je kako sa Enesom zadnjih nekoliko godina nije imao dobre odnose, te da je primijetio da se čudno ponaša. Također Šahin Omeragić je kazao kako je sinoćnje događaje pratio preko medija i da tijelo sina koji se sinoć raznio u prizemlju kuće nije ni vidio. Kako je rekao samo je na kratko sišao do mjesta gdje se to desilo i vidio lokvu krvi, što ga je natjeralo na plač.

- Jeste da nisam sa sinom baš nešto komunicirao. Živio je sam u prizemlju kuće. Nismo se svađali, ali nismo ni imali o čemu pričati, jer je on uvijek mene kritikovao kad bi vidio pivu. Govorio je "nosi tog šejtana", kazao nam je njegov otac.
Image
Mjesto gdje se Enes raznio bombom

Kroz suze priča da sinu neće otići na dženazu, te da mu je žao momaka koje je sinoć ubio. - Svako svoje dijete voli, pa i ja njega, ali ne mogu da mu oprostim što je ubio ovu mladost.

Koliko sam čuo poznavao je jednog od mladića kojeg je sinoć ubio, družio se sa njim. Znam da je riječ o momku koji je 81. godište, ali ne znam kako se zove - ispričao nam je Šahin. Potvrdio nam je i da nije imao dobre odnose sa zetom, koji je bio blizak vehabijskom pokretu.

- Od prije nekih četiri godine ne pričam ni sa zetom. Nisam podržavao to što je radio, a svaki kontakt prekinuli smo kad su me prije godinu ili dvije na Kovačima uhapsili i priveli na saslušanje zbog zeta. Od tada dolazio je par puta u našu kuću, ali nikad nismo zajedno sjedili - kazao nam je Šahin.
[ytube][/ytube]
Na pitanje novinara da li je njegov zet pripadao nekoj vehabijskoj grupi, odnosno da li je išao u Siriju, nije nam ništa mogao odgovoriti. Samo je potvrdio da je nosio dugu bradu i kratke pantalone.

Također, Šahin nam je rekao kako ga je potresao momenat kada je policija iznosila dokaze iz kuće, međutim otkrio nam je i da mu je nepoznato otkud oružje kod njegovog sina, jer nikad nije u kući držao ni puške, a ni bombe.

(avaz)
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

jadan covjek
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

..dugu bradu i kratke gace :888
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

Eno imama na laznom fb profilu to i izjavu nekog strucnjaka da je Balkan nahebo, te izjavu drugoga da je pred nama treci svjetski i clanak kak su se Putin i Obama dogovorili o kojim drzavama..ne da mi se citati majke mi...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi
Čarobni
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 13 times

Post by Čarobni »

Krokodil Behko wrote: Mensečini, da nam je IDIL objavio rat. Ne Srbima, ne Hrvatima nego nama Bošnjacima ili kako nas zovu - Murtedi.
Negiraju našu zemlju, našu vladu, policiju, vojsku, naše ponosno starinsko ime i sve što je naše i sve za šta smo prolili krv u 2000 godina.

Ne misle nam ništa bolje od četnika i ovih mantro-jugoslovena, poput ove dvojice iznad, pa spremte se spremte.
Volio bih da i mene pošalju u Maoču. O kako bih ja brzo riješio taj problem - zauvijek :ok
Meni se više ne čini, zapravo, uvjeren sam da je tako.
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

:hm Imamo mi jednoga u selu. Naveliko se pricalo da je bio u Bosni s džihadistima...al ja mislim da on tuga nije nimalo opasan. Zivi sam. Mama mu je negdje na psihijatriji odavno..mislim da je vise gladan..Prolazi cesto..A boji se i Bubija..
Ma nije dobro...najavili su da ce u Bosni puno gorcije biti..strasno, nisam sve citala...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi
Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1391 times

Post by Mala_Mu »

SIPA nakon ispitivanja pustila Muhameda Mecu

Image

SIPA je danas ispitala Muhameda Mecu zbog mogućnosti da je na određeni način uticao na Enesa Omeragića.

Da je Meco ispitan je potvrdio i direktor SIPA-e Perica Stanić. Kako saznajemo, pored pripadnika SIPA-e, ispitivanju su prisustvovali i tužitelji Tužilaštva BiH.

No, , Meco je nakon ispitivanja pušten na slobodu.

Meco je, kako je objavila Federalna televizija, 2013. boravio u Siriji. Također, 2008. je proveo tri mjeseca u pritvoru ali je oslobođen.

Meco je oženjen sestrom Enesa Omeragića koji je jučer ubio dvojicu vojnika Oružanih snaga BiH.

Otac Enesa Omeragića, Šahin Omeragić, rekao je danas da njegov sin, za razliku od njega, jeste održavao kontakte s Mecom, ali nije mogao potvrditi da je pripadao određenoj ekstremističkoj grupi.
REMB
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 7 times

Post by REMB »

Zet ce bit kriv za sve, ni kriv ni dužan.
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

REMB wrote:Zet ce bit kriv za sve, ni kriv ni dužan.
Ma da....dobrica takva, a gle šta mu rade sad :rol

...samo progone takve poput njega i Bilala bezveze....

staviti ih potpuno van zakona
btw jel vijesti ummeta još funkcioniraju?
Habibti, ya nour el - ain... :srce
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3929 times
Been thanked: 2961 times

Post by Pasaga »

storm wrote:
REMB wrote:Zet ce bit kriv za sve, ni kriv ni dužan.
Ma da....dobrica takva, a gle šta mu rade sad :rol

...samo progone takve poput njega i Bilala bezveze....

staviti ih potpuno van zakona
btw jel vijesti ummeta još funkcioniraju?
...mislim da su stopirani.....
izdali su bili gadno saopstenje u mp3.....
Ovog zeta mu......nasuho brijanje.....
...svako treci dan......
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
REMB
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 7 times

Post by REMB »

Zet je legenda. Ne zna čovjek sta ga snađe.
Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4125 times
Been thanked: 3096 times

Post by Lavlje_srce »

storm wrote:
Pasaga wrote: btw jel vijesti ummeta još funkcioniraju?
...mislim da su stopirani.....
Sad sam otvorila stranicu, stoji kako stoji. Eto, sve ce nas redom poubijati, pa ce biti sretni i veseli. Aferim. Dobricine, sta reci.
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

..meca je baš simpa :888
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

jebo zeta, taj je odavno otiso u kurcinu...

ovo pustanje je formalno nema direktnih dokaza , otuzbi jos, drugo niko nikog ne moze naterati da skoci sa zgrade ako nece tj po zakonu je tako... bice on na oku... i vrlo brzo ce opet bit u buvari...

u cjeloj prici izuzevsi porodice nastradalih ali s istom tugom posmatram i oca ubice...

covjek se zeta ogradio, vidijo je dje to ide, jos mu scer s takvim nije to lako... na kraju mu i sin ode... presto i snjim pricat... djecu rodio da bi sam ostao, s nikim rijec progovorio...

s nikim da na bajram kolac pojede u veselju niko praga da preskoci...

njegov zivot je vec bio tezak a sada je zavrsen na nikom pozelet nacin...

nadam se da nece svjet u sarajevu podlec toliko hajci da ne razlikuje babe i zabe i tragediju koja je pogodila ovog covjeka...

jadni covjece ne bo ti u kozi

ja evo cjeli dan od svog dogadjaja imam njega u glavi... to je ispravan covjek sto posto...

ps

lagani izrode, nesoju, konju ... svaka rijec mi malo?

roditelj si, imas sina , zlo ne vidjelo, man se podsmevanja gacama i bradi... i manitom meci...
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

...što je druže pa meca ti baca na chetnika :cudi
Post Reply

Return to “Politika u BiH”