Već sam se bio pobojao tvog komentara.Fuddo wrote: 18 Jul 2025, 17:23 Pa ja, i na audfidu se vidi kad je neko fin, kulturan i pristojan
Cestitam nam
Immuno![]()

Čestitam nam i ja.
Već sam se bio pobojao tvog komentara.Fuddo wrote: 18 Jul 2025, 17:23 Pa ja, i na audfidu se vidi kad je neko fin, kulturan i pristojan
Cestitam nam
Immuno![]()
Fuddo wrote: 18 Jul 2025, 17:23 Pa ja, i na audfidu se vidi kad je neko fin, kulturan i pristojan
Cestitam nam
Immuno![]()
Da, zovu se tako..plus puna je zivota u ovoj zadnjoj slici..Nice wrote: 18 Jul 2025, 23:31 Cure super
Julia meni se sviđaju te šalvare, ako se tako zovu, na tebi. Nekako ti pristaju, a i tebi se sviđa takav stil.
Immuno, lijepa haljina, a i torba mi se sviđa.
Sviraj ti mami mojojZana wrote: 14 Jul 2025, 19:38 Iskrenost bez poštovanja i obzira je drskost
Nit se ko takmiči ovdje niti nam treba odobrenje za outfit. Isto kao u stvarnosti, ako ne možeš reći ništa lijepo o nečijem izgledu, nemoj ništa ni govoriti a pogotovo nemoj govoriti "Ja ne komentarišem slike (izgled) inače bih imala svašta ružno za reći"
Meni je to bezveze a vi kako hoćete.
@Maja i Zizi
Curo, dobićeš degenekSibila wrote: 22 Jul 2025, 07:40 Vtf? Kakve cure ? Curama sebe zovete?
Ma Nice se pocela drogirat...sad mi je jasno !![]()
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests