pa kao sto i jeste tako , oni su u virtuali a ovi u realnosti realno im nista ne mogu ...mogu jedino bankama nastetit..Biba wrote:Samo su se nasmijali na poruku Anonimusa i poručili im da su glupavi i pitali - Šta nam možete..itd.....
U Rajlovcu ubijena dva vojnika Oružanih snaga BiH
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
-
- Inventar foruma
- Status: Offline
Re: Anonymousi objavili rat teroristima u BiH (VIDEO)
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Sto onda ovo ne "ukinu"

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- Inventar foruma
mala sve je ovo politika.. nema nikakve veze sa bogom , jer jedan od grijehova je da nekom kazes da je nevjernik , jer nikad ne znas sta mu je u glavi.. ovo su isprani mozgovi .. jer vjera ne propagira nasilje , posebno ovakva ubistva..Mala_Mu wrote:Sto onda ovo ne "ukinu"
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
Re: U Rajlovcu ubijena dva vojnika Oružanih snaga BiH
..u hotelu radison u državi mali džihadisti zatočili 170 gostiju...prokleti ameri 

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Pa znam da nema, sto to meni govoris
Niti ko to misli.. Jasno je ko su oni.. nisu djaba i nama objavili rat.. Pravi vjernici su za njih, kako je ono pisalo... Otpadnici.. Izdajnici..
Al ovo sve, sta se desava ... Nece na dobro izaci...

-
- Inventar foruma
ma sve se to moze zaustaviti i i oni koji to mogu zaustaviti nije im u cilju , i ono u francuskoj na petak 13 je samo bio dio obreda.. ljudi ne svataju kakvi sve fantomi vode ovaj svijet i koliko su pojedine vlade spremne pucati po svojim gradjanima..Mala_Mu wrote:Pa znam da nema, sto to meni govorisNiti ko to misli.. Jasno je ko su oni.. nisu djaba i nama objavili rat.. Pravi vjernici su za njih, kako je ono pisalo... Otpadnici.. Izdajnici..
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
-
- Inventar foruma
i ono u rajlovcu niije terorizam vec obicni narkoman , lik nije dobre glave bio plus ljecen u ludari...
a ovi odma okrecu na terorizam da siju strah..

▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
..i puštaju one koji znaju kuran 

-
- Inventar foruma
kakve to veze ima sa ovom temom 

▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
-
- Inventar foruma
u pitanju je bio narkoman i psihicki bolesnik...
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
..pa srodno je 

-
- Inventar foruma
ma mjesas kruske i jabuke ...
treorizam opet ima neki cilj , ovaj sto je pucao je puko i bez ikakvoga cilja
treorizam opet ima neki cilj , ovaj sto je pucao je puko i bez ikakvoga cilja

▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
Mozda nesto Anonimusi i mogu...viftuala je i stvarnost...kad obrisu njihove hvalospjeve zbog uspjeha ipak je uzitak manji...njih raduju i komentari i pozornost bilo koje vrste...bolesnici vole paznju....
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

-
- Inventar foruma
ma sumljam da treba internet da bi nesto onako odjeknulo u svijetu ...
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
-
- Inventar foruma
cilj je strah jer ono je najjace oruzije 

▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
[ytube][/ytube]
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
Sarajevski imam efendija Muhamed Velić na društvenoj mreži Fejsbuk objavio je status u vezi sa ubistvom dvojice vojnika u sarajevskom naselju Rajlovac.
"Dragi prijatelji, želim vam se obratiti kao prijatelj, brat i kao vaš imam, kojeg pratite i sledite ovde na Fejsbuku.
Situacija u svetu, u kojem živimo i kojem pripadamo, nije nimalo dobra. A to znači da je tako i kod nas, posebno smo svedoci toga – nakon sinoćnjih stravičnih događanja i ubistava nedužnih ljudi u našem gradu.
Svet u kojem živimo toliko je sabijen da se gotovo sve događa (i) u našoj avliji. Nas kao da ništa ne može zaobići. Već dugo vremena se vode prljavi (bratoubilački) ratovi na Bliskom Istoku, mnogi su tu svoje prste umešali i ruke okrvavili.
Izrael takođe već dugo teroriše Palestince, u gradovima i državama oko nas gotovo svake sedmice pucaju bombe i ljudi se raznose ubijajući na stotine nedužnih ljudi. Preti se i našoj domovini i našim gradovima na isti način.
Te pretnje nisu uopšte bezazlene i štaviše – stvarne su. Ako ISIL/IDIL uputi takvu pretnju i našoj domovini, to znači da imaju regrutovane ljude za svoj prljavi naum. Nažalost, to se počinje i dokazivati.
Dragi prijatelji, s tim u vezi želim vam kazati da smo svi pastiri i da svako od nas ima svoje stado, koje mora čuvati i za koje je odgovoran. Na to nas je podsetio i upozorio Allahov poslanik Muhammed a.s., još pre 14 vekova. Tako vam sada i ja prenosim njegovu poruku – da smo svi pastiri i da svako od nas ima svoje stado za koje je odgovoran.
Čuvajmo svoja stada!
Ne dajmo da ih išta ugrozi!
Budimo pravi pastiri!
To od nas traži Allah, dž.š., i Njegov Poslanik, a.s.!
Isto kao što trebate, zbog dobra u društvu, cinkariti dilere, koji drogu dele i prodaju, tako trebate cinkariti i sve one koji vam nude lažne instant karte i prečice za Džennet.
To su oni za koje ne postoje nikakve svetinje. Koji ruše bogomolje, spaljuju žive ljude/zarobljenike i ubijaju nedužne ljude i decu. Koji ruše mir i selam. To su paklenii psi. Ti duhovni dileri su opasniji od bilo kojih drugih dilera. Cinkarite ih, javno, svima nama, glasno i hrabro, i svakoga koji se upeca na njihovu poganu udicu – otkrijte ga, da ga pokušamo spasiti.
Moramo shvatiti da je situacija krajnje ozbiljna i tako se moramo ponašati. Naravno, bez straha i panike.
Allah je naš najbolji saveznik i zaštitnik. Mi smo na Njegovom putu. On nas čuva, jedne s drugima i jedne preko drugih. Jer, mi smo milost jedni drugima i Allahova zaštita.
Allah neka vas čuva, draga braćo i sestre, poštovani prijatelji! Selam i svako dobro!" - napisao je sarajevski imam efendija Velić na svom Fejsbuk profilu.
"Dragi prijatelji, želim vam se obratiti kao prijatelj, brat i kao vaš imam, kojeg pratite i sledite ovde na Fejsbuku.
Situacija u svetu, u kojem živimo i kojem pripadamo, nije nimalo dobra. A to znači da je tako i kod nas, posebno smo svedoci toga – nakon sinoćnjih stravičnih događanja i ubistava nedužnih ljudi u našem gradu.
Svet u kojem živimo toliko je sabijen da se gotovo sve događa (i) u našoj avliji. Nas kao da ništa ne može zaobići. Već dugo vremena se vode prljavi (bratoubilački) ratovi na Bliskom Istoku, mnogi su tu svoje prste umešali i ruke okrvavili.
Izrael takođe već dugo teroriše Palestince, u gradovima i državama oko nas gotovo svake sedmice pucaju bombe i ljudi se raznose ubijajući na stotine nedužnih ljudi. Preti se i našoj domovini i našim gradovima na isti način.
Te pretnje nisu uopšte bezazlene i štaviše – stvarne su. Ako ISIL/IDIL uputi takvu pretnju i našoj domovini, to znači da imaju regrutovane ljude za svoj prljavi naum. Nažalost, to se počinje i dokazivati.
Dragi prijatelji, s tim u vezi želim vam kazati da smo svi pastiri i da svako od nas ima svoje stado, koje mora čuvati i za koje je odgovoran. Na to nas je podsetio i upozorio Allahov poslanik Muhammed a.s., još pre 14 vekova. Tako vam sada i ja prenosim njegovu poruku – da smo svi pastiri i da svako od nas ima svoje stado za koje je odgovoran.
Čuvajmo svoja stada!
Ne dajmo da ih išta ugrozi!
Budimo pravi pastiri!
To od nas traži Allah, dž.š., i Njegov Poslanik, a.s.!
Isto kao što trebate, zbog dobra u društvu, cinkariti dilere, koji drogu dele i prodaju, tako trebate cinkariti i sve one koji vam nude lažne instant karte i prečice za Džennet.
To su oni za koje ne postoje nikakve svetinje. Koji ruše bogomolje, spaljuju žive ljude/zarobljenike i ubijaju nedužne ljude i decu. Koji ruše mir i selam. To su paklenii psi. Ti duhovni dileri su opasniji od bilo kojih drugih dilera. Cinkarite ih, javno, svima nama, glasno i hrabro, i svakoga koji se upeca na njihovu poganu udicu – otkrijte ga, da ga pokušamo spasiti.
Moramo shvatiti da je situacija krajnje ozbiljna i tako se moramo ponašati. Naravno, bez straha i panike.
Allah je naš najbolji saveznik i zaštitnik. Mi smo na Njegovom putu. On nas čuva, jedne s drugima i jedne preko drugih. Jer, mi smo milost jedni drugima i Allahova zaštita.
Allah neka vas čuva, draga braćo i sestre, poštovani prijatelji! Selam i svako dobro!" - napisao je sarajevski imam efendija Velić na svom Fejsbuk profilu.
-
- Inventar foruma
pa dobro je i rekao
pa dobro je i rekao

▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
baš tako treba da im sve sajtove oboreBiba wrote:Mozda nesto Anonimusi i mogu...viftuala je i stvarnost...kad obrisu njihove hvalospjeve zbog uspjeha ipak je uzitak manji...njih raduju i komentari i pozornost bilo koje vrste...bolesnici vole paznju....