E pa ako koncerti po Evropi sa Divanhanom za nju nisu uspjeh a ocito za nju nisu .....spucala je autogol samo takavMasamune wrote: 23 Jul 2025, 11:33Imala je, ali je to bilo mnogo tanko i manje poznato.Krokodil Behko wrote: 23 Jul 2025, 10:13 Trebala je ostaviti. Imala je estradnu karijeru i prije toga.
Zvezde Granda
Moderator: Krokodil Behko
- immuno
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 13504 times
- Been thanked: 14707 times
- Status: Offline
Re: Zvezde Granda
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 25218 times
- Been thanked: 27977 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
Julia-Klara wrote: 23 Jul 2025, 11:10Krokodil Behko wrote: 23 Jul 2025, 10:13 Trebala je ostaviti. Imala je estradnu karijeru i prije toga.![]()
nesto i ne vidim da je popularnija u odnosu na nekad![]()
Sad nesto kontam - niko od Bosanaca koji su bili u ZG nije napravio amanzaman karijeru.
Ili ja nesto fulam![]()
Tačno tako.
One Year Wondersi.
Svi su potonuli. Ne samo oni nego i svi učesnici bilo kakvih programa u tom stilu.
Izađeš i pjevaš pjesme Bijelog Dugmeta, Drugog Načina, Filma, Joan Jett, Zeppelina, itd i normalno da će to biti dobro. Daj nam nešto svoje.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 54936 times
- Been thanked: 9781 times
- Status: Online
Proslo je doba kad se moglo u muzici startat od nule pa gradit karijeru do visina grupa i izvodjaca iz perioda jugoslavije. Sad imas raznih nacina zabave, sve se svodi na internet. Odes na kafu pljuni me odmah ako druga strana ne drzi mobitel u ruci 80% vremena, vjecito na drustvenim mrezama, doom scrolling i to.Krokodil Behko wrote: 23 Jul 2025, 15:23Julia-Klara wrote: 23 Jul 2025, 11:10
![]()
nesto i ne vidim da je popularnija u odnosu na nekad![]()
Sad nesto kontam - niko od Bosanaca koji su bili u ZG nije napravio amanzaman karijeru.
Ili ja nesto fulam![]()
Tačno tako.
One Year Wondersi.
Svi su potonuli. Ne samo oni nego i svi učesnici bilo kakvih programa u tom stilu.
Izađeš i pjevaš pjesme Bijelog Dugmeta, Drugog Načina, Filma, Joan Jett, Zeppelina, itd i normalno da će to biti dobro. Daj nam nešto svoje.
Danas da bi posto poznat moras silovat onim reklamama po internetu, na nivou kad su za dinu merlina vikali i iz pastete iskace, dzaba sve ove emisije i nakva takmicenja. Ako se o tebi ne cuje jedno vrijeme zaboravljen si jer takvih ko ti ima tamic pun.
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 1231 times
evo fubdalske klubove ugrozava YT i Twitch jer nemos djecu natjerat da gledaju sport kad su im igrice i razne gluposti zabavnije, i nemos ih krivit kad internet jest zabavniji od gledanja 90 minuta 0:0 utakmiceElTriconi wrote: 23 Jul 2025, 16:04Proslo je doba kad se moglo u muzici startat od nule pa gradit karijeru do visina grupa i izvodjaca iz perioda jugoslavije. Sad imas raznih nacina zabave, sve se svodi na internet. Odes na kafu pljuni me odmah ako druga strana ne drzi mobitel u ruci 80% vremena, vjecito na drustvenim mrezama, doom scrolling i to.Krokodil Behko wrote: 23 Jul 2025, 15:23
Tačno tako.
One Year Wondersi.
Danas da bi posto poznat moras silovat onim reklamama po internetu, na nivou kad su za dinu merlina vikali i iz pastete iskace, dzaba sve ove emisije i nakva takmicenja. Ako se o tebi ne cuje jedno vrijeme zaboravljen si jer takvih ko ti ima tamic pun.
i mi upalimo utakmicu pa skrolamo na mobitelu gluposti dok ne cujemo da je nesto bilo
ja mislim da ni to Dugme ne bi danas prnulo puno dalje od Sejle, jebo Bregu kad je Desingerica ludji i zabavniji za gledat
sad je na globalnom nivou sve konkurencija svemu a sve je teze biti originalan
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Muzika ko muzika ne pobudjuje u ljudima najnize strasti, to ti je nesta malo ko uzvisenije od tih strasti. To u danasnje doba ne pije vode, ne mozes gledat epizodu neke serije u trajanju od pola do sata bez prekida da si tito a da se fokusiras na muziku.
Zato desingerica dodje i spusta muziku na taj feralni nivo, logicno da je zabavno, pogotovo djeci
Zato desingerica dodje i spusta muziku na taj feralni nivo, logicno da je zabavno, pogotovo djeci

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Loše vijesti, Šejla se vratila iz Beograda.
Taman smo bili mirni nekih pola godine, od njenih sranja i histerisanja
Bosanskohercegovačka pjevačica Šejla Zonić je tokom gostovanja u emisiji Grand specijal, između ostalog, govorila o tome zašto se odlučila preseliti iz Beograda.
Na pitanje voditeljice je li stacionirana u Beogradu, Šejla Zonić je uz osmijeh odgovorila: "U Tuzli sam. Vratila se. Otišao, vratio se. Sada sam na relaciji Tuzla - Beograd".
Dalje su je pitali zašto nije ostala da živi u glavnom gradu Srbije, a ona je bila iskrena:
"Ne mogu ja izdržati ovaj tempo ovdje. Ja ne mogu da u glavi sebi prelomim da meni treba sat i po vremena od tačke A do tačke B kada je ona gužva i sve ".
Dalje se našalila da joj mnogo lakše putovati dva i po sata iz Tuzle do Beograda.
"Puno mi je lakše to. Nema gužve. U suštini, to je taj ubrzani život", ispričala je i dodala da je prava Bosanka.
Šejla Zonić otkrila zašto se preselila iz Beograda: Ne mogu da prelomim
Bosanskohercegovačka pjevačica Šejla Zonić je tokom gostovanja u emisiji Grand specijal, između ostalog, govorila o tome zašto se odlučila preseliti iz Beograda.
Na pitanje voditeljice je li stacionirana u Beogradu, Šejla Zonić je uz osmijeh odgovorila: "U Tuzli sam. Vratila se. Otišao, vratio se. Sada sam na relaciji Tuzla - Beograd".
Dalje su je pitali zašto nije ostala da živi u glavnom gradu Srbije, a ona je bila iskrena:
"Ne mogu ja izdržati ovaj tempo ovdje. Ja ne mogu da u glavi sebi prelomim da meni treba sat i po vremena od tačke A do tačke B kada je ona gužva i sve ".
Dalje se našalila da joj mnogo lakše putovati dva i po sata iz Tuzle do Beograda.
"Puno mi je lakše to. Nema gužve. U suštini, to je taj ubrzani život", ispričala je i dodala da je prava Bosanka.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2798 times
- Been thanked: 5032 times
Vidjela da je i pored sve podrske cetnikusi, i pored svog upiranja da cetnicima dokaze kako ona nema zamjerki, kako voli Cecu, kako voli sve njih, oni je i dalje posmatraju kao obicnu balijku.Krokodil Behko wrote: 01 Dec 2025, 09:30 Loše vijesti, Šejla se vratila iz Beograda.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22755 times
- Been thanked: 20838 times
Tuzla je nju otkantala sa koncertom na kojem je trebala biti i Ceca... ovo čisto navodim da neko ne krene sa Tuzlaci ovakvi ili onakvi, jer se vazda nađe neko da to provuče.
Što se nje lično tiče ona se sa svojim odlukama sad treba nositi. Nije je niko prevario, već je sama svjesno donosila takve odluke.
Što se nje lično tiče ona se sa svojim odlukama sad treba nositi. Nije je niko prevario, već je sama svjesno donosila takve odluke.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Krokodil Behko wrote: 01 Dec 2025, 09:30 Loše vijesti, Šejla se vratila iz Beograda.
Nek joj je sretno i to

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Kao što rekoh nekidan
Pjevačica Šejla Zonić otkrila je na društvenoj mreži TikTok da je bila žrtva ucjene.
Ona se oglasila na ovoj društvenoj mreži i potvrdila da je njen TikTok profil bio hakovan.
Nepoznata osoba od nje je zatražila novac kako bi joj nalog bio vraćen.
Njenu objavu na TikToku prenosimo u cijelosti:
"Hakovali su mi TikTok profil prošle nedjelje i tražili novac! Otišla sam sa drugaricama nakon 100 godina u noćni provod. Opustila se, plešemo, zabavljamo se... Sve je bilo divno, krasno i u tom trenutku meni stižu neki mejlovi. Poslije toga mi se javio neki broj na Telegramu na engleskom jeziku i zahtijevao da platim 1.000 dolara ako želim svoj profil nazad. Ja onako gledam sva u šoku i ne vjerujem da sam ostala bez TikToka", priča Šejla Zonić.
Zatim je priznala da ju je situacija veoma emotivno pogodila.
"Preko 130.000 pratitelja je nestalo. U tom trenutku su mi sve lađe potonule. Otišla sam kući, ekstremno ljuta i tužna u isto vrijeme", dodala je Zonić.
Kaže da je odlučila da ne pristane na ucjenu.
"Kada sam ujutro ustala, nisam htjela da budem žrtva ucjene, jer bih na taj način samo podstakla te ljude da nastave da ucjenjuju nekog drugog. Zato sam odlučila da krenem ispočetka. Možda mi je baš taj novi početak bio potreban", dodala je Šejla Zonić i zamolila svoje pratitelje za podršku.
Krokodil Behko wrote: 01 Dec 2025, 09:30 Loše vijesti, Šejla se vratila iz Beograda.
ŠEJLA ZONIĆ SVE ISPRIČALA: "Bila sam žrtva ucjene, tražili su 1.000 dolara"
Pjevačica Šejla Zonić otkrila je na društvenoj mreži TikTok da je bila žrtva ucjene.
Ona se oglasila na ovoj društvenoj mreži i potvrdila da je njen TikTok profil bio hakovan.
Nepoznata osoba od nje je zatražila novac kako bi joj nalog bio vraćen.
Njenu objavu na TikToku prenosimo u cijelosti:
"Hakovali su mi TikTok profil prošle nedjelje i tražili novac! Otišla sam sa drugaricama nakon 100 godina u noćni provod. Opustila se, plešemo, zabavljamo se... Sve je bilo divno, krasno i u tom trenutku meni stižu neki mejlovi. Poslije toga mi se javio neki broj na Telegramu na engleskom jeziku i zahtijevao da platim 1.000 dolara ako želim svoj profil nazad. Ja onako gledam sva u šoku i ne vjerujem da sam ostala bez TikToka", priča Šejla Zonić.
Zatim je priznala da ju je situacija veoma emotivno pogodila.
"Preko 130.000 pratitelja je nestalo. U tom trenutku su mi sve lađe potonule. Otišla sam kući, ekstremno ljuta i tužna u isto vrijeme", dodala je Zonić.
Kaže da je odlučila da ne pristane na ucjenu.
"Kada sam ujutro ustala, nisam htjela da budem žrtva ucjene, jer bih na taj način samo podstakla te ljude da nastave da ucjenjuju nekog drugog. Zato sam odlučila da krenem ispočetka. Možda mi je baš taj novi početak bio potreban", dodala je Šejla Zonić i zamolila svoje pratitelje za podršku.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Sta ce ona u nocnom provodu, dje joj je coek? Sumljivo da bog kae 

- Sioux
- Inventar foruma

- Has thanked: 1397 times
- Been thanked: 1708 times
Ćoek joj guši karijeru.. stajling treba da izmeni i bržu produkciju da aplouduje..
Pogled Joca Vujičića
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19309 times
Je li joj Ceca dodijeljena ili je sama izabrala. Nevezano za to, uvijek su joj bila puna usta hvale za Cecu.Masamune wrote: 23 Jul 2025, 08:58 Šejla je ok, ali ne mogu joj ljudi preći preko toga što je sarađivala sa Cecom i to je to u suštini. Bila je primorana i bilo je ili uzmi ili ostavi.
Djeca i omladina slusaju Cecu i ne mozes ti njima objasniti ko je. Jer kad ti nju gledas u Zvezdama a mlad si, rodjen daleko iza rata, Ceca je fina, kulturna, takmicarima govori duso, sva se topi od dobrote.
Doslo je dotle da sam slusala jednu curicu kako prica da je gledala video u kojem Ceca place na Arkanovom grobu i ona je za njom zaplakala jer je bilo tako tuuuuzno..
Onda sam se malo zakacila s malom i majkom ali nisam nista postigla
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14408 times
- Been thanked: 24186 times
I kamen bi zaplakaoMaja wrote: 05 Dec 2025, 20:44Je li joj Ceca dodijeljena ili je sama izabrala. Nevezano za to, uvijek su joj bila puna usta hvale za Cecu.Masamune wrote: 23 Jul 2025, 08:58 Šejla je ok, ali ne mogu joj ljudi preći preko toga što je sarađivala sa Cecom i to je to u suštini. Bila je primorana i bilo je ili uzmi ili ostavi.
Djeca i omladina slusaju Cecu i ne mozes ti njima objasniti ko je. Jer kad ti nju gledas u Zvezdama a mlad si, rodjen daleko iza rata, Ceca je fina, kulturna, takmicarima govori duso, sva se topi od dobrote.
Doslo je dotle da sam slusala jednu curicu kako prica da je gledala video u kojem Ceca place na Arkanovom grobu i ona je za njom zaplakala jer je bilo tako tuuuuzno..
Onda sam se malo zakacila s malom i majkom ali nisam nista postigla
Dozvolite da se obratimo
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Valjda je mala vise ljepa veg sto je pametna, pa ja