U Rajlovcu ubijena dva vojnika Oružanih snaga BiH
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Re: U Rajlovcu ubijena dva vojnika Oružanih snaga BiH
Podrinjac, i ja mislim da nisu normalni ali uracunljivi jesu. Oni itekako znaju sto rade. Svjesno to rade i planiraju..Trebalo bi im svima suditi ali pobjednicima se uglavnom me sudi. Tko je presudio avanturizmu Amerike...
Zalosno je sto takvi vladaju svijetom. Njima je ovaj svijet bas kao racunalma igrica koju kreiraju...
Netko ce ipak suditi..ili nesto...
Zalosno je sto takvi vladaju svijetom. Njima je ovaj svijet bas kao racunalma igrica koju kreiraju...
Netko ce ipak suditi..ili nesto...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
...mene nesto posebno brine jer sam svjestan za razliku od nekih da ovo nije igra...vecina tih bombasa rodjena je i zivi u europi..uostalom ko i njihovi rodutelji..zasto se nis integrirali u civilizaciji koja ih je prihvatila..mozda dijelom i zbog teza koje se provlaci kroz ove postove o prljavom zapadu koji ih je njih njihove obitelji primio.po standardima dostojni covika..a oni pljuju li pljuju..i onda neki seru kako je drzava kriva sto se oni nisu integrirali ..ma nemoj..i odgovor onima koji ne zele polemizirat ne sumnjam u njihove profesionalne iliti bilo druge sposobnosti da privredjuju ali zacudo svi svoje sposobnosti koriste na prljavom zaoadu..a nije rusija na kraju svita..pa ni turska koja je ekonomska sila 
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Pobjedise mediji: utufise nam u glavu da je ovo ipak terorizam.
Ubjedise nas da ja frajer vehabija a izgleda nije znao fatihe proučit.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
- Status: Offline
drug...REMB wrote:Pobjedise mediji: utufise nam u glavu da je ovo ipak terorizam.
vjerovatno si mlad...
nisi jos spoznao snagu i moc medija......bilo kojeg....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
laganini wrote:...mene nesto posebno brine jer sam svjestan za razliku od nekih da ovo nije igra...vecina tih bombasa rodjena je i zivi u europi..uostalom ko i njihovi rodutelji..zasto se nis integrirali u civilizaciji koja ih je prihvatila..mozda dijelom i zbog teza koje se provlaci kroz ove postove o prljavom zapadu koji ih je njih njihove obitelji primio.po standardima dostojni covika..a oni pljuju li pljuju..i onda neki seru kako je drzava kriva sto se oni nisu integrirali ..ma nemoj..i odgovor onima koji ne zele polemizirat ne sumnjam u njihove profesionalne iliti bilo druge sposobnosti da privredjuju ali zacudo svi svoje sposobnosti koriste na prljavom zaoadu..a nije rusija na kraju svita..pa ni turska koja je ekonomska sila
i svi od ranije poznati-- onima koji brinu za nas
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
REMB wrote:Pobjedise mediji: utufise nam u glavu da je ovo ipak terorizam.
Ti si sad (nesvjesno) sam stavio znak jednakosti između vehabija i terorizma.
Ne čini li ti se, da bi nam lakše bilo da se ovo svari kao terorizam bez vjerske konotacije?
Mladi ljudi su nazalost sve labilniji a neki eto imaju ozbiljne probleme ili krize svoga identiteta..pa ga nalaze u tako groznim stvarima..laganini wrote:...mene nesto posebno brine jer sam svjestan za razliku od nekih da ovo nije igra...vecina tih bombasa rodjena je i zivi u europi..uostalom ko i njihovi rodutelji..zasto se nis integrirali u civilizaciji koja ih je prihvatila..mozda dijelom i zbog teza koje se provlaci kroz ove postove o prljavom zapadu koji ih je njih njihove obitelji primio.po standardima dostojni covika..a oni pljuju li pljuju..i onda neki seru kako je drzava kriva sto se oni nisu integrirali ..ma nemoj..i odgovor onima koji ne zele polemizirat ne sumnjam u njihove profesionalne iliti bilo druge sposobnosti da privredjuju ali zacudo svi svoje sposobnosti koriste na prljavom zaoadu..a nije rusija na kraju svita..pa ni turska koja je ekonomska sila
Zapravo netko im smisljeno ispere mozak pa oni misle da ce pronaci svrhu svoga zivljenja..
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
...Krokodil Behko wrote:REMB wrote:Pobjedise mediji: utufise nam u glavu da je ovo ipak terorizam.
Ne čini li ti se, da bi nam lakše bilo da se ovo svari kao terorizam bez vjerske konotacije?
..meni je svatljibo da se muslimani cilog sbits ogradjuju od te sake jadnika..ka vjetnik znam da ni jedna vira to ne propagira..to mi je razumljivo ali cinjenica je da oni ubijaju oz poklic alahu pa ne mozes rec da to nema vjerskog elementa..a ako nije onda koja ideologija ih tira da to rade..komunisti nisu..dakle ima te elemente doduse u postocima zo je zanemariv dio muslimanske populacihe..
Ja nikad nista ne radim nesvjesno.Krokodil Behko wrote:REMB wrote:Pobjedise mediji: utufise nam u glavu da je ovo ipak terorizam.
Zar nisu mediji požurili sa kvalifikacijom dotičnog događaja; prvo da je riječ o vehabiji a potom da je terorizam.
Ja ne stavljam znak jednakosti, mediji stavljaju.
laganini wrote:...Krokodil Behko wrote:REMB wrote:Pobjedise mediji: utufise nam u glavu da je ovo ipak terorizam.
..meni je svatljibo da se muslimani cilog sbits ogradjuju od te sake jadnika..ka vjetnik znam da ni jedna vira to ne propagira..to mi je razumljivo ali cinjenica je da oni ubijaju oz poklic alahu pa ne mozes rec da to nema vjerskog elementa..a ako nije onda koja ideologija ih tira da to rade..komunisti nisu..dakle ima te elemente doduse u postocima zo je zanemariv dio muslimanske populacihe..
..ne kuzim te mozese sutra pojavit extremna skupina katolika i radit ludosti..s tim predznakom
..
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
Ama on je prvenstveno idiot i ne zna ništa o religiji. Više ja znam nego on, mada ne nosim ni bradu ni kratke hlačelaganini wrote:...Krokodil Behko wrote:REMB wrote:Pobjedise mediji: utufise nam u glavu da je ovo ipak terorizam.
Što se tiče tog uzvika, to sad kao neki trend, uzviknu to i počine nešto zbog toga što im je život bio takav kakav jeste, a ne zbog položaja ove ili one vjerske grupacije. sad je to slučaj za sociologe da opišu kako ovakvi slučajevi nastaju i iz kojih razloga, a ne za vjerske radnike. Mislim da je pozadina uglavnom bila potpuno odvojena od bilo kakve pobožnosti, živili su na rubovima društva asocijalizirani, zanemarivani i samozanemarivani i odjednom preskaču taj level pobožnosti, uzimaju oružje i postaju nekakvi borci za religiju.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Ne treba sad svaku petardu nazivati terorizmom,ali ne treba ni olako uzimati ubistva ni prijetnje.
Samo su budale neoprezne. Ovo sve treba dobro osluskivati. Ja ne bih bas tako nehajno odmahivala rukom ko neki.
Previse je ovdje nelijecenog ptsp-a,depresije,nagomilanog nezadovoljstva,nezaraslih rana,razlicitih sekti,da ne bi necim kulminiralo.
Ovo stanje nismo mi stvorili,nismo mi krivi,srusili su nam tvornice,pobili familije i uveli namjerno i prosirili ove sektase,kao zavrsni udarac,kad nas vec nisu mogli onako dotuci.
Mi ne znamo sa svime spomenutim izaci na kraj,a nema ko da nas povede i izbavi.
Mozda i nije planirano da se bas ovoliko namnoze ali sad neko bezbeli zadovoljno trlja ruke,dok svi odbacuju odgovornost ko vruc krompir.
@video,ko su ti ljudi za koje kazes da jedva cekaju ovakve dogadjaje i raduju se da ih bude sto vise?
Samo su budale neoprezne. Ovo sve treba dobro osluskivati. Ja ne bih bas tako nehajno odmahivala rukom ko neki.
Previse je ovdje nelijecenog ptsp-a,depresije,nagomilanog nezadovoljstva,nezaraslih rana,razlicitih sekti,da ne bi necim kulminiralo.
Ovo stanje nismo mi stvorili,nismo mi krivi,srusili su nam tvornice,pobili familije i uveli namjerno i prosirili ove sektase,kao zavrsni udarac,kad nas vec nisu mogli onako dotuci.
Mozda i nije planirano da se bas ovoliko namnoze ali sad neko bezbeli zadovoljno trlja ruke,dok svi odbacuju odgovornost ko vruc krompir.
@video,ko su ti ljudi za koje kazes da jedva cekaju ovakve dogadjaje i raduju se da ih bude sto vise?
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
..jebiga nek si i ti spomenuo kratke hlace
samo tebe nece popljuvat
..jebiga ja sam odvalio na to..ok 99 posto i ne cita ove duze postove pa udri po meni 

- Pasaga
- Hadžija

Nista nije slucajno....Zagorka wrote:Ne treba sad svaku petardu nazivati terorizmom,ali ne treba ni olako uzimati ubistva ni prijetnje.
Sad je tu,a morala je biti uvjek,odgovornost i pozornost gradjana,svakog gradjanina.
Cim se primjeti,vidi...ili naslucuje za nekog,ili komsiju...treba reagovati
..pokupiti ...
To je najbolji vid samozastite,sa visestrukom koristi.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Isto ko da kazes da si kriv kad udje ona moldavka pa prosiri sidu. Kazes prati dobro. Ako ce neko slati moldavke dzaba ti pratis,virus se siri.Pasaga wrote:Nista nije slucajno....Zagorka wrote:Ne treba sad svaku petardu nazivati terorizmom,ali ne treba ni olako uzimati ubistva ni prijetnje.
Sad je tu,a morala je biti uvjek,odgovornost i pozornost gradjana,svakog gradjanina.
Cim se primjeti,vidi...ili naslucuje za nekog,ili komsiju...treba reagovati
..pokupiti ...
To je najbolji vid samozastite,sa visestrukom koristi.
Sto je uopste dopustena jedna maoca i takva neka sela,zaseoci? Lako je to procesljati. No,to nisu glasaci i tamo nicija noga nece krociti. Prijavljuj koga hoces.
Policija izvrsi uvid i ode kuci,nekad ni to. Nije to nikakva tajna,znaju se njihova mjesta,znaju se oni imenom i prezimenom,imaju cak fb profile sa kojih svoje premudre poruke salju.
Sve je vidjeno,i nista nije u tajnosti,ali to ocito ministra policije ne zanima.
Da naprave ljudima asvalt,tvornice,ambulante ne bi podivljali u tim selendrama. Ovako imaju viska vremena,a dokon um djavolsko igraliste.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- drugrankovic
- Inventar foruma

pa dje je slucajno... poglej sinocni epilog pirotehnike... general vojske pazi koliki cin, prosao kroz dim kako kaze i on s takvim ciom ne zna sta je to i odmah obavestava policiju i daje podatke o autu koje je vidio da je tuda proslo...
jes general ne zna prepoznat o cemu se radi... ma i budala bi vidjela...
no s ciljem je to uradio , tj alarmirao i uspio je... za tili cas doslo je do "teroristickog napada" cak i do kratera...
general a ... nanu li mu...
i of kors prohrvatske lokalne medijske kuce su odmah obavestavale o bombaskom napadu na generala zdruzenih snaga BiH...
i vecernji, jutarnji list...
u srbiji je odmah receno, pirotehnika...
i sta sad kaze vecernji list o toj famoznoj bombi?
jes general ne zna prepoznat o cemu se radi... ma i budala bi vidjela...
no s ciljem je to uradio , tj alarmirao i uspio je... za tili cas doslo je do "teroristickog napada" cak i do kratera...
general a ... nanu li mu...
i of kors prohrvatske lokalne medijske kuce su odmah obavestavale o bombaskom napadu na generala zdruzenih snaga BiH...
i vecernji, jutarnji list...
u srbiji je odmah receno, pirotehnika...
i sta sad kaze vecernji list o toj famoznoj bombi?
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
..ukratko receno ti si glup..drz se sporta i poezije 
- Pasaga
- Hadžija

Prije svega,ono sto napisah,je jedan zajednicki vid samozastite.
Kako da se narod osloni na drzavu da ona to radi umjesto njih.
Poznate su IP adrese,ljudi koji animiraju takve....sta cekaju...
Takvi se setaju po gradu,ustanovama....dio su svakodnevnice....
...imaju svoja mjesta okupljanja...
Ipored sveg toga vlast nista ne cini....
Ako se bude cekalo,posle ove nesrece,i nastavi se po starom....tj...odmahivanja rukom....
...necemo daleko.....
Kako da se narod osloni na drzavu da ona to radi umjesto njih.
Poznate su IP adrese,ljudi koji animiraju takve....sta cekaju...
Takvi se setaju po gradu,ustanovama....dio su svakodnevnice....
...imaju svoja mjesta okupljanja...
Ipored sveg toga vlast nista ne cini....
Ako se bude cekalo,posle ove nesrece,i nastavi se po starom....tj...odmahivanja rukom....
...necemo daleko.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- drugrankovic
- Inventar foruma

laganini wrote:..ukratko receno ti si glup..drz se sporta i poezije
pa cekaj treba li da se postavljaju ti SENAZCIONALNI naslovi hrvatskih glasila???
i sta bi sad?
cak si i ti jutros poletio pred rudu i zlobno se smijao pozivajuci na tvoje price o isilu...
sta bi sad ? usro si se?
sad pojela maca a ?
pitam se samo kako sve gutate sto vam se poturi...
proso kroz dim? pa prikane ti da si ikad video bilo kakvu eksplozivnu napravu, od m75 pa do bilo kakvog sranja rucne proizvodnje, ili ti kucne radinosti
kakav narod takav i general...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”