A nije te ni sramota braniti nekog debila i ljigavca?
To se valjda danas uzima kao pravo na iznosenje vlastitog misljenja.
Ono, sta god napišeš ili kazes, opcenito ne samo ovdje i sada, samo kazes da je to tvoje misljenje i cist si. Jel to uredu?
Moderator: Krokodil Behko
Bitisemo neki i preko decenije, i kad vi novopridosli na onako prljav način psujete majku nekom ko je dugo ovdje (kao sto je on Fudi) jako se iznerviramo.Komshija wrote: 23 Jul 2025, 23:10Ko je debil a ko nije to ne znam ako si na odmoru odmaraj,ne kontam cemu bitisanje ovde?Mister No wrote: 23 Jul 2025, 23:06
Evo sad ću prekinut godišnji da provjerim ima li nepoznatog forumskog debila negdje u Sarajevu.
Fudo ce u istoj namjeri da doleti iz Amerike.
Sve to da bi drugom forumskom debilu dokazali da smo kao hrabri.
Sto sam ga branio ako sam reko da je lako psovat,nit ga znam nit branim njegove stavove.Duminjo wrote: 23 Jul 2025, 23:19A nije te ni sramota braniti nekog debila i ljigavca?Komshija wrote: 23 Jul 2025, 23:13
Jebiga nikad nisam podguzna muha,imam svoje misljenje svidjalo se nekom ili ne....
Ono, sta god napišeš ili kazes, opcenito ne samo ovdje i sada, samo kazes da je to tvoje misljenje i cist si. Jel to uredu?
Ja nikad nisam nikom ovde nista opsovao,za razliku od vas pojedinaca, fino sam ti reko ne kontam sto se nerviras na temi ako si na odmoru,mani se foruma i uzivaj.Mister No wrote: 23 Jul 2025, 23:20Bitisemo neki i preko decenije, i kad vi novopridosli na onako prljav način psujete majku nekom ko je dugo ovdje (kao sto je on Fudi) jako se iznerviramo.Komshija wrote: 23 Jul 2025, 23:10
Ko je debil a ko nije to ne znam ako si na odmoru odmaraj,ne kontam cemu bitisanje ovde?
Nervira nas i taj debilni osnovnoskolski pokušaj podjebavanja koji si ti podmetno na istoj temi.
Dosta ti je ono što je Fudi za majku pisao. Za to ne možeš naći olakšicu niti opravdanje. Nema tu ''moje mišljenje''. Ako igdje možeš reći šta hoćeš, ovdje možeš, ali ono je gnusno. To više nije stvar ''Klixa, k...'', ili bilo čega.Komshija wrote: 23 Jul 2025, 23:21Sto sam ga branio ako sam reko da je lako psovat,nit ga znam nit branim njegove stavove.Duminjo wrote: 23 Jul 2025, 23:19
Nisi osto po strani tj neutralan. Ukljucio si se izmedju dvije strane i kritikovao samo jednuKomshija wrote: 23 Jul 2025, 23:21Sto sam ga branio ako sam reko da je lako psovat,nit ga znam nit branim njegove stavove.Duminjo wrote: 23 Jul 2025, 23:19
A dje si ti bio kad je meni taj isti fudo psovo,nesto vas nisam vidio da mene ovako branite?Quds wrote: 23 Jul 2025, 23:25Dosta ti je ono što je Fudi za majku pisao. Za to ne možeš naći olakšicu niti opravdanje. Nema tu ''moje mišljenje''. Ako igdje možeš reći šta hoćeš, ovdje možeš, ali ono je gnusno. To više nije stvar ''Klixa, k...'', ili bilo čega.Komshija wrote: 23 Jul 2025, 23:21
Sto sam ga branio ako sam reko da je lako psovat,nit ga znam nit branim njegove stavove.
Da je onako on tebi, rekao bih i njemu. Ali, nisam vidio.Komshija wrote: 23 Jul 2025, 23:25A dje si ti bio kad je meni taj isti fudo psovo,nesto vas nisam vidio da mene ovako branite?Quds wrote: 23 Jul 2025, 23:25
Dosta ti je ono što je Fudi za majku pisao. Za to ne možeš naći olakšicu niti opravdanje. Nema tu ''moje mišljenje''. Ako igdje možeš reći šta hoćeš, ovdje možeš, ali ono je gnusno. To više nije stvar ''Klixa, k...'', ili bilo čega.
Od koga u samoodbrani,ponavljam kako znas da je onaj mislio ozbiljno kad je reko da dodju,ja nesto ne znam da ima mangupa sto bi isto uradio nakon tuzle....Duminjo wrote: 23 Jul 2025, 23:25Nisi osto po strani tj neutralan. Ukljucio si se izmedju dvije strane i kritikovao samo jednuKomshija wrote: 23 Jul 2025, 23:21
Sto sam ga branio ako sam reko da je lako psovat,nit ga znam nit branim njegove stavove.
Zasto nisi prije toga, ovoj prvoj strani uputio kritiku jer bi bilo logicno da to uradiš, ako ces vec da se ukljucis neutralno, zato što je ta prva strana pocela da jede govna i prva prekrsila sva pravila foruma.
Bukvalno si kritikovao stranu koja je u samoodbrani.
A mozda ti uopste nisi upratio gdje je pocelo i zaštoKomshija wrote: 23 Jul 2025, 23:27Od koga u samoodbrani,ponavljam kako znas da je onaj mislio ozbiljno kad je reko da dodju,ja nesto ne znam da ima mangupa sto bi isto uradio nakon tuzle....Duminjo wrote: 23 Jul 2025, 23:25
Nisi osto po strani tj neutralan. Ukljucio si se izmedju dvije strane i kritikovao samo jednu
Zasto nisi prije toga, ovoj prvoj strani uputio kritiku jer bi bilo logicno da to uradiš, ako ces vec da se ukljucis neutralno, zato što je ta prva strana pocela da jede govna i prva prekrsila sva pravila foruma.
Bukvalno si kritikovao stranu koja je u samoodbrani.
Ne mogu, administracija mi naredila da tipkam svaku noć ovdje i da se nerviram zbog vas koji uletite kao padobranaci jer su vas protjerali ko zna sa kojeg foruma.Komshija wrote: 23 Jul 2025, 23:22Ja nikad nisam nikom ovde nista opsovao,za razliku od vas pojedinaca, fino sam ti reko ne kontam sto se nerviras na temi ako si na odmoru,mani se foruma i uzivaj.Mister No wrote: 23 Jul 2025, 23:20
Bitisemo neki i preko decenije, i kad vi novopridosli na onako prljav način psujete majku nekom ko je dugo ovdje (kao sto je on Fudi) jako se iznerviramo.
Nervira nas i taj debilni osnovnoskolski pokušaj podjebavanja koji si ti podmetno na istoj temi.
A vidim da ti fali.. bezveze si se uvalio u govna
viewtopic.php?t=99534&start=20
Pa vala ne znam da ti drmne majku a da na to ostanes imuna,onda izvini nesto sa tobom nije ok.Veca wrote: 23 Jul 2025, 23:33 Fudo i nama drmne svasta nesto, nekad je u tom elementu, ali on je nas i idemo dalje![]()
legendo ganjam je 45 godina ganjat cu je i ovde da sam danVeca wrote: 23 Jul 2025, 23:36 3 dana si ovdje i odmah posao ganjati neku "pravdu, e moj sinko, i govoriti nekom, sta da radi![]()
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests