"Branili smo Vukovar, a ne Bykobap"

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

laganini
Spamer
Spamer
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: "Branili smo Vukovar, a ne Bykobap"

Post by laganini » 22 Nov 2015, 13:23

..os rec malo nas je al smo govna :hihi
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

titicha
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by titicha » 22 Nov 2015, 14:00

@laganini
jedino šta se ja trudim je da ti dokažem da imaš teoriju,koja se sad u Hrvatskoj,popularno naziva,,teorija ispranog mozga,,
ona otprilike govori o tome da-samo hdz je stvarao hrvatsku,samo hdz voli hr,samo hdz su domoljubi (čak i kad kradu)
i zamisli samo hdz-ovci su bili na ratištu.
Tu teoriju imate vi,velika većina hdz-a :zid

Jučer u busu bilo je 20 pripadnika VŽ PUMA. To je 7.gardijska,da te podsjetim,koja je prošla sva bojišta u Hrvatskoj, koja je prva ušla u Knin,kojoj je zapovjedao Korade a u oluji direktno Gotovina.

I zamisli,od njih 20,njih 8 su SDP-ovci. Šta ti konkretno hoćeš onda dokazati??? Da oni nisu stvarali Hrvatsku??!!

Hrvatsku su stvarali svi,i lijevi i desni. Ne samo vi.

titicha
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by titicha » 22 Nov 2015, 14:05

Pišem ti jedan po jedan post...da ti je lakše razumjeti
Što se tiče Tuđmana,nebitno je moje mišljenje o njemu...neke stvari mu se ne mogu osporiti. Ali isto tako neke niti opravdati.
Napisala sam da je pustio Vukovar. Ne iz zlobe već zato što je to istina. Morao ili ne...slaba utjeha za ljude u Vukovaru koji su pobijeni poslije 87 dana borbe i preživljavanja.

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 22 Nov 2015, 14:11

Stvarali su ju i sinovi komunista i ustasa i domobrana i cetnika i nisu razmisljali tko je tko...a mozda bi nilo puno nolje mnogima da ju nisu stvarali..
Eno Putin navodno zahtijeva novj Jugoslaviju..svk se oni igrajums nama i boli ih k... za narod..sve redom..
I Most se eno dogovara i pregobara vazda, izmedju ostaloga oce poljoprivredu obnoviti..kako...uvjjek ce komandovati badzo onak kak mije ptavedno...daj boze da nece..

Tuđman je bjo pod šapom jacih sila...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi

titicha
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by titicha » 22 Nov 2015, 14:17

Bibo,niko mu ništa ne govori za to. Tuđman je pustio Vukovar da bi stvorio vojsku i obranio Osijek i ostala mjesta.
I na kraju je pod pritiskom većih sila abolirao zločine u istočnoj slavoniji da bi mirnim putem napravio integraciju. Sve ok. Nama,koji nismo nikog izgubili ili ranjeni ili...puno toga
Ali ne može mi napisati da ...račan,misleći na SDP nije stvarao hrvatsku.

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 22 Nov 2015, 14:22

Racan je bjo jedan od pravednijih politicara..sjecam se sto je za skolstvo napravio..jedini on je bio pravedan za nas...mislim 2002.

kuplung
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by kuplung » 22 Nov 2015, 15:00

titicha wrote:@laganini
jedino šta se ja trudim je da ti dokažem da imaš teoriju,koja se sad u Hrvatskoj,popularno naziva,,teorija ispranog mozga,,
ona otprilike govori o tome da-samo hdz je stvarao hrvatsku,samo hdz voli hr,samo hdz su domoljubi (čak i kad kradu)
i zamisli samo hdz-ovci su bili na ratištu.
Tu teoriju imate vi,velika većina hdz-a :zid

Jučer u busu bilo je 20 pripadnika VŽ PUMA. To je 7.gardijska,da te podsjetim,koja je prošla sva bojišta u Hrvatskoj, koja je prva ušla u Knin,kojoj je zapovjedao Korade a u oluji direktno Gotovina.

I zamisli,od njih 20,njih 8 su SDP-ovci. Šta ti konkretno hoćeš onda dokazati??? Da oni nisu stvarali Hrvatsku??!!

Hrvatsku su stvarali svi,i lijevi i desni. Ne samo vi.
to je samo racunica kako dobit izbore.sve politicke partije su brabonjale,drzali pressice,izdavali direktive u toplim foteljama dok su oni malecki neprimjetini drzali crte

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 22 Nov 2015, 15:21

titicha wrote:Bibo,niko mu ništa ne govori za to. Tuđman je pustio Vukovar da bi stvorio vojsku i obranio Osijek i ostala mjesta.
I na kraju je pod pritiskom većih sila abolirao zločine u istočnoj slavoniji da bi mirnim putem napravio integraciju. Sve ok. Nama,koji nismo nikog izgubili ili ranjeni ili...puno toga
..mislio sam prekinut raspravu ali opet me tjeras da mislim da si zlocesta..
1.jasno je bilo da racan nije htio nezavisnu drzavu ok posli nije bilo problema od njega
2.svi i dica i partizana i dica ustasa su branili jer je tudjman inzistira pomirenju hrvata i to je povjesna cinjenica
3.vukovar se tada nije moga branit jer se sacica ljudi borila protiv tada trece vojne sile u evropi pomagnuta cetnicima i lokalnim srbima
4.ako se moze govorit o prodaji odnosno trgovini teritorijem moze se govorit samo o posavini jer su velike sile to uvjetovale jer da nije toga hv bi potaracala i b.luku i baranju
5.hrvatska je bila razbijena na tri djela i to zbog srba bandita i bez obzira na pojedinacna ucestovanja isti ne triba to zaboravit
6.tudjman je danas podjednako priznat u hr i od livi i od desni a nikad nece bit priznat od onih koji mu ne mogu oprostit sto je istu stvorio jer pijesaci u sahu su najslabije figure i tako je i danas ali preneseno u politici
7.prouci ovi sest tocki

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 22 Nov 2015, 15:25

Kakvo sranje...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 22 Nov 2015, 15:28

...boli a.. :zubi

kuplung
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by kuplung » 22 Nov 2015, 15:32

laganini wrote: 3.vukovar se tada nije moga branit jer se sacica ljudi borila protiv tada trece vojne sile u evropi pomagnuta cetnicima i lokalnim srbima
de neseruckaj branili su se ko lavovi dok im nisu ukinuli doturu

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 22 Nov 2015, 15:34

Nije sranje ono sto je laganini napisao.
Moj brat je otisao u Komletince i nije imao ni pusku. Armija je tukla po njima i bio je malo i ranjen ali nista nije tj. Nikakvu novvanu pomoc ni imao ni ttazio. On mi je pricao da su Srbi znali kak ovi nemaju oruzja, mogli su doxi i sve ih poklati...
Poslije je bio tenkista...
Moj rođak je izmišljao da je naš svecenik dijelio kalasnjikove. I moj rođak i snaja su cekali Armiju..psovala je mamku utasku..p.. joj materina..i pendrek pripremila za moga ujaka..to mi je ona rekla....ja znam za spisak u nasem selu i mjesto gdje su ga pisali...Nitko nije ni jednoga Srbina u selu ni okolini dirao...

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 22 Nov 2015, 15:39

kuplung wrote:
laganini wrote: 3.vukovar se tada nije moga branit jer se sacica ljudi borila protiv tada trece vojne sile u evropi pomagnuta cetnicima i lokalnim srbima
de neseruckaj branili su se ko lavovi dok im nisu ukinuli doturu
...zasto ne obices temu ako nemas pojma ..slabo mi lovi u rikverc..zasto..:zubi

kuplung
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by kuplung » 22 Nov 2015, 15:43

zato sto to nije bila treca sila uopce niti su mogli uci lako.skidali su im oplotnjake,unosili nered...procitaj ispovjesti branitelja

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 22 Nov 2015, 15:48

..sine vazili su ili barem umisljali da jesu i po budjetu jesu bili mlad si raspitaj se..naravno borbi su i neki drugi faktori ali otprilike ti je bilo kao utrka fice i bmv..da bolje razumis.

titicha
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by titicha » 22 Nov 2015, 16:06

laganini wrote:
titicha wrote:Bibo,niko mu ništa ne govori za to. Tuđman je pustio Vukovar da bi stvorio vojsku i obranio Osijek i ostala mjesta.
..mislio sam prekinut raspravu ali opet me tjeras da mislim da si zlocesta..
1.jasno je bilo da racan nije htio nezavisnu drzavu ok posli nije bilo problema od njega
2.svi i dica i partizana i dica ustasa su branili jer je tudjman inzistira pomirenju hrvata i to je povjesna cinjenica
3.vukovar se tada nije moga branit jer se sacica ljudi borila protiv tada trece vojne sile u evropi pomagnuta cetnicima i lokalnim srbima
4.ako se moze govorit o prodaji odnosno trgovini teritorijem moze se govorit samo o posavini jer su velike sile to uvjetovale jer da nije toga hv bi potaracala i b.luku i baranju
5.hrvatska je bila razbijena na tri djela i to zbog srba bandita i bez obzira na pojedinacna ucestovanja isti ne triba to zaboravit
6.tudjman je danas podjednako priznat u hr i od livi i od desni a nikad nece bit priznat od onih koji mu ne mogu oprostit sto je istu stvorio jer pijesaci u sahu su najslabije figure i tako je i danas ali preneseno u politici
7.prouci ovi sest tocki
Dal ćeš ti misliti da sam ja zločesta a ne realna...manje bitno.
Zločesto je kad napišeš istinu?? Kako ti ono reče rankecu,,,boli a,,,?

Ja sam rekla da se Tuđmanu ne mogu osporiti neke zasluge! Ali Vukovar je pušten...iz viših,političkih interesa.
Da dečki su se borili ko lavovi i kad vidiš i čuješ s čim su se sve borili...ne možeš vjerovati. Vukovar je napadan iz zraka,s kopna i s Dunava.
Hrvatska nije imala organiziranu vojsku u to vrijeme a i bilo je tu zadarsko i dubrovačko ratište još. Taj dio si u pravu.
A konvoji s oružjem koji su išli prema Vukovaru su skretali prema Osijeku. To je istina. I ti je ne možeš promijeniti.
Vukovar ni srbima nije geostrateški bio važan,na njemu su htjeli dokazati snagu. Namučili su se jer su branitelji imali dobar motiv...obraniti svoj grad!

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 22 Nov 2015, 16:15

..ok vidis kako se slazu kockice..ako mislis "zrtvovan" u smislu da su ti ljudi obranili hrvatsku slazem se jer srbi sigurno a logotovo tzv...jna sigurno nije planirala da ce to trajat nekoliko miseci..i velike se isto..svi vojni analiticari su se slozili da je jna jednostavno ostavit vukovar u okruzenju i krenut dalje..da su to napravili vece posljedice bi bile za hrvatsku..

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 22 Nov 2015, 16:17

..a rankec sto bi s njim njegovi komentari su na nibou osmoskolca..jebiga ipak je to drot :zubi

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 22 Nov 2015, 16:17

[quote="laganini"]
[quote="titicha"]

Puno za macka govedja glava...zar mislis da je Sloba smeo posle Krajine pustiti i RS da padne??? Holbruk je znao da ce se i VJ ukljuciti u rat ako HV HVO i ABIH krenu jos korajk ka Banja Luci. Tu je i zavrsen rat i napravljen Dejton.

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 22 Nov 2015, 16:21

..zmaj ako znas nekog iz b.luke slobodno se raspitaj.. :ok

Post Reply

Return to “EX YU”