Pa ne moze sve u zivotu biti bajno i sjajno
Treba nekad nesto i kritikovat
Pa ne moze sve u zivotu biti bajno i sjajno
Mogu li ovu ukrast za slijedeci avatrShadow wrote: 18 Jul 2025, 11:32 Lepota ostaje samo skica...
Karakter ce od osobe napraviti remek delo.
c186e282179fb79ac14d595fb8502cd5.jpg
Sto si se napila bona, da ja sad moram Miku objasnjavati. Isto da znam. On se samo osjeti na svoj nacin.Skin wrote: 24 Jul 2025, 23:05 shadi.
mozda me casa vina zamantala, ali ja to nista ne razumijem. hoda li na rukama ili nogama? nosis zemlju pa ti svemir padne na glavu?
ma šta si rekla...Shadow wrote: 24 Jul 2025, 23:41Sto si se napila bona, da ja sad moram Miku objasnjavati. Isto da znam. On se samo osjeti na svoj nacin.Skin wrote: 24 Jul 2025, 23:05 shadi.
mozda me casa vina zamantala, ali ja to nista ne razumijem. hoda li na rukama ili nogama? nosis zemlju pa ti svemir padne na glavu?
Pa sta znam..
Hoda naglavacke, mimo mase. Mozda ima izokrenute poglede, i svijet SIGURNO posmatra drugacije.
Drzi zemlju na rukama - vrijedno mu je ono sto mnogi drugi jelte gaze. Ne pridaju znacaj. A zemlja je sila, zemlja je sve. Zemlja je moc. Nesto sveto. Moze da bude sta bilo i NISTA?Kako kome. Moze da bude cast? Pa kaze po zemlji se ne gazi - ne izdajes ono sto je sveto u nama?
Ako je ispustite, svemir ce vas zatrpati - ne odustajes od svog puta, ne izdajes svoje principe, drzis taj kompas..i onog istinskog sebe.
Ako ispustis... Ako se slomis, onda...pitaj sefiku i idi pijuckaj. Mene nasla.
Zanki wrote: 24 Jul 2025, 23:51ma šta si rekla...Shadow wrote: 24 Jul 2025, 23:41
Sto si se napila bona, da ja sad moram Miku objasnjavati. Isto da znam. On se samo osjeti na svoj nacin.
Pa sta znam..
Hoda naglavacke, mimo mase. Mozda ima izokrenute poglede, i svijet SIGURNO posmatra drugacije.
Drzi zemlju na rukama - vrijedno mu je ono sto mnogi drugi jelte gaze. Ne pridaju znacaj. A zemlja je sila, zemlja je sve. Zemlja je moc. Nesto sveto. Moze da bude sta bilo i NISTA?Kako kome. Moze da bude cast? Pa kaze po zemlji se ne gazi - ne izdajes ono sto je sveto u nama?
Ako je ispustite, svemir ce vas zatrpati - ne odustajes od svog puta, ne izdajes svoje principe, drzis taj kompas..i onog istinskog sebe.
Pa sefika je ona malena umjetnica u nje bonaZanki wrote: 25 Jul 2025, 10:02![]()
A mene je taman uvatia djin i super mi legla vasa konverzacija sve do zadnje recenice.
Nisan skuzila sta znaci i rekoh nista nema smisla sta sefika, one samo znaju
Ne mogu virovat da san pjesmu stavila na topik ovdje
Ekjkjuzmiii![]()
hvala, pametno moje. citam i da ako nemas dovoljno snage, fokusa, posvecenosti, zivot te moze smrviti.Shadow wrote: 24 Jul 2025, 23:41Sto si se napila bona, da ja sad moram Miku objasnjavati. Isto da znam. On se samo osjeti na svoj nacin.Skin wrote: 24 Jul 2025, 23:05 shadi.
Pa sta znam..
bebuskarevic je mensura
Nekad je bila sefika. Kako sad mensura?Skin wrote: 25 Jul 2025, 19:20hvala, pametno moje. citam i da ako nemas dovoljno snage, fokusa, posvecenosti, zivot te moze smrviti.Shadow wrote: 24 Jul 2025, 23:41
Sto si se napila bona, da ja sad moram Miku objasnjavati. Isto da znam. On se samo osjeti na svoj nacin.
Pa sta znam..
posip, nuic, preporucujem
Users browsing this forum: No registered users and 95 guests