In memoriam
Moderator: Krokodil Behko
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1511 times
- Been thanked: 1408 times
- Status: Offline
Re: In memoriam
Naš desničar, pravi američki hill billy, bijelac, caucasian...rip 

Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9675 times
- Been thanked: 11417 times
- Status: Online
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1220 times
- Been thanked: 3869 times
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40813 times
- Been thanked: 27263 times
Ovo sam lajko kao mali
Iskušenja pokažu koliko stvarno vrijedimo, pokažu ljude vrijednije od zlata i pokažu ljude jeftinije od blata.
- Zana
- Gospođetina
- Has thanked: 9247 times
- Been thanked: 9200 times
- Zanki
- saudade
- Has thanked: 27308 times
- Been thanked: 31295 times
ajme daaa, kolko nisan mogla virovat da su namištene te borbeMasamune wrote: 24 Jul 2025, 18:32
Ode i Hulk Hogan. Kao klinac dok sam religiozno gledao kečere bio mi je najdraži, pa je postao i akciona figura. Kako je ono vikao... eat your vitamins brother.
Bilo je i skandala vezano za njega od rasizma do ostalog, ali je on ipak bio Michael Jordan kečera svojevremeno bez ikakve sumnje.
RIP

Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Dabome, namještene, isto ko slijetanje na mjesec.Zanki wrote: 24 Jul 2025, 21:03ajme daaa, kolko nisan mogla virovat da su namištene te borbeMasamune wrote: 24 Jul 2025, 18:32
Ode i Hulk Hogan. Kao klinac dok sam religiozno gledao kečere bio mi je najdraži, pa je postao i akciona figura. Kako je ono vikao... eat your vitamins brother.
Bilo je i skandala vezano za njega od rasizma do ostalog, ali je on ipak bio Michael Jordan kečera svojevremeno bez ikakve sumnje.
RIP![]()

Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Zanki
- saudade
- Has thanked: 27308 times
- Been thanked: 31295 times
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40813 times
- Been thanked: 27263 times
Zaredalo nesto ,ko sutra leti pa ja
Iskušenja pokažu koliko stvarno vrijedimo, pokažu ljude vrijednije od zlata i pokažu ljude jeftinije od blata.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4346 times
- Been thanked: 3277 times
Kvantna fizika mijenja način na koji vidimo svemir - a možda čak i kako vidimo smrt. Neka od njenih najnevjerovatnijih otkrića sugeriraju da granica između života i smrti možda nije tako konačna kao što mislimo. Šta ako smrt, barem na način na koji je mi definiramo, nije kraj?
U svojoj srži, kvantna fizika otkriva svemir koji je sve samo ne fiksan. Vrijeme, prostor i materija - koncepti koje uzimamo zdravo za gotovo - počinju se zamagljivati pod mikroskopom kvantne teorije. U određenim eksperimentima, čestice kao da postoje u više stanja istovremeno, mijenjaju ponašanje na osnovu posmatranja, pa čak i izgleda da su pod utjecajem budućih događaja. To je stvarnost u kojoj je sve povezano, a uloga posmatrača - naše svijesti - odjednom postaje centralna.
Šta se onda dešava ako svijest nije samo nusprodukt mozga, već nešto fundamentalnije? Neka tumačenja sugeriraju da bi svijest mogla trajati čak i nakon fizičke smrti. U tom svjetlu, kraj tijela možda nije kraj samog bića. To bi mogla biti promjena - nešto što se nastavlja izvan granica prostora i vremena.
Ova ideja odražava teorije poput biocentrizma, koja tvrdi da svijest nije nešto što je stvorio svemir, već nešto što stvara svemir. Iz ove perspektive, smrt nije nestanak - to je tranzicija. Ne kraj, već možda prelazak u drugi sloj stvarnosti unutar prostranstva multiverzuma.
Samo vrijeme se također ne ponaša onako kako ga mi percipiramo. Kvantni eksperimenti su pokazali da čestice mogu "odlučiti" o svom stanju retroaktivno, kao da se vrijeme može kretati i naprijed i nazad. Ako vrijeme nije linearno, možda ni život nije. A ako život ne prati pravu liniju, smrt bi mogla biti manje zid, a više vrata.
Kvantna fizika ne nudi konkretan dokaz života nakon smrti - ali potresa temelje našeg materijalnog pogleda na postojanje. Poziva nas da razmislimo da bi svijest mogla nadživjeti tijelo, da je stvarnost fluidnija nego što smo zamišljali i da smrt možda nije ono u što smo oduvijek vjerovali. Možda je ono što se čini kao kraj samo početak nečeg mnogo misterioznijeg.
U svojoj srži, kvantna fizika otkriva svemir koji je sve samo ne fiksan. Vrijeme, prostor i materija - koncepti koje uzimamo zdravo za gotovo - počinju se zamagljivati pod mikroskopom kvantne teorije. U određenim eksperimentima, čestice kao da postoje u više stanja istovremeno, mijenjaju ponašanje na osnovu posmatranja, pa čak i izgleda da su pod utjecajem budućih događaja. To je stvarnost u kojoj je sve povezano, a uloga posmatrača - naše svijesti - odjednom postaje centralna.
Šta se onda dešava ako svijest nije samo nusprodukt mozga, već nešto fundamentalnije? Neka tumačenja sugeriraju da bi svijest mogla trajati čak i nakon fizičke smrti. U tom svjetlu, kraj tijela možda nije kraj samog bića. To bi mogla biti promjena - nešto što se nastavlja izvan granica prostora i vremena.
Ova ideja odražava teorije poput biocentrizma, koja tvrdi da svijest nije nešto što je stvorio svemir, već nešto što stvara svemir. Iz ove perspektive, smrt nije nestanak - to je tranzicija. Ne kraj, već možda prelazak u drugi sloj stvarnosti unutar prostranstva multiverzuma.
Samo vrijeme se također ne ponaša onako kako ga mi percipiramo. Kvantni eksperimenti su pokazali da čestice mogu "odlučiti" o svom stanju retroaktivno, kao da se vrijeme može kretati i naprijed i nazad. Ako vrijeme nije linearno, možda ni život nije. A ako život ne prati pravu liniju, smrt bi mogla biti manje zid, a više vrata.
Kvantna fizika ne nudi konkretan dokaz života nakon smrti - ali potresa temelje našeg materijalnog pogleda na postojanje. Poziva nas da razmislimo da bi svijest mogla nadživjeti tijelo, da je stvarnost fluidnija nego što smo zamišljali i da smrt možda nije ono u što smo oduvijek vjerovali. Možda je ono što se čini kao kraj samo početak nečeg mnogo misterioznijeg.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4346 times
- Been thanked: 3277 times
Pa vi vidte..
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4034 times
- Been thanked: 3697 times
I kod mene je slično.Masamune wrote: 24 Jul 2025, 18:32
RIP
Prije sam i ja bio opsjednut sa kečerima. Danas i dalje gledam ali većinom pogledam na YouTube kratak pregled sedmice šta je se dešavalo ili prelistam rezultate. Mada sam siguran da ću i za 20 godina koliko-toliko pratiti.
Mislio sam više puta i otvoriti temu vezanu za kečere, možda nekada i uradim.
Da, zadnjih godina je se desila hrpa skandala vezanog za osobu koja stoji iza lika Hulk Hogan što mu je uništilo reputaciju, ali ko voli to pratiti ne može ga mrziti jer bez njega ne bi kečeri bili toliko popularni.
Napisati da je crklo pseto i yebat ga, može samo neko napisati ko ne prati uopšte kečere ili generacija koja je počela pratiti nakon što je Hulk podigao kečere na najviši nivo, pa ne znaju ko je zaslužan za to.
Za takve je Hulk Hogan samo polupoznati čiča koji se vucara po Trumpovim nastupima, ali lik je bez pretjerivanja u Americi na nivou John Waynea i Mike Tysona, čije je ime samo okupilo 10 miliona pred TV ekrane i skoro 100.000 u arenama.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4034 times
- Been thanked: 3697 times
Za razliku od slijetanja na mjesec, kečeri ne kriju da je sve šou.
Najbolja zabava od kada je izmišljen TV.
Atletika, sapunica, borilački sportovi, cirkus i pozorište, sve kombinovano u jedno.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- ironman
- sirius
- Has thanked: 25562 times
- Been thanked: 26075 times
Naseef Mushroom wrote: 25 Jul 2025, 08:19Za razliku od slijetanja na mjesec, kečeri ne kriju da je sve šou.
Atletika, sapunica, borilački sportovi, cirkus i pozorište, sve kombinovano u jedno.

dream of spring...
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13975 times
- Been thanked: 23107 times
Izvini, al ja stvarno ne mogu da shvatim kako neko moze gledati ovo a da je pri zdravom razumu?Naseef Mushroom wrote: 25 Jul 2025, 08:19Za razliku od slijetanja na mjesec, kečeri ne kriju da je sve šou.
Na stranu ovo rasisticko smece sto je mandrknilo
Dozvolite da se obratimo
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Masamune je to gledo još od malih nogu.Fuddo wrote: 25 Jul 2025, 09:43Izvini, al ja stvarno ne mogu da shvatim kako neko moze gledati ovo a da je pri zdravom razumu?Naseef Mushroom wrote: 25 Jul 2025, 08:19
Zato je ispo takav kakav je.

Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Anestzijaaa
- Forum [Bot]
- Has thanked: 6781 times
- Been thanked: 4728 times
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 22079 times
- Been thanked: 20131 times
Pa isto kad sam Zagora čitao kad smo jednom svi familijarno đuture bili na moru, a otac mi poče vikati imaš preko 30 godina ti i dalje čitaš stripove. I moja hanuma ga podrža u tome.Fuddo wrote: 25 Jul 2025, 09:43Izvini, al ja stvarno ne mogu da shvatim kako neko moze gledati ovo a da je pri zdravom razumu?Naseef Mushroom wrote: 25 Jul 2025, 08:19
Istovremeno on gleda onu zadrugu na Pinku. One elite, farme i slično. Je li gore Zagor Tenej strip ili to... al et.
O ukusima se ipak ne raspravlja. Tebi što je nešto bezveze budi siguran da ima na stotine hiljada ili miliona ljudi koji to vole i to je jednostavno tako.