"Branili smo Vukovar, a ne Bykobap"

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma
Status: Offline

Re: "Branili smo Vukovar, a ne Bykobap"

Post by drugrankovic »

jel se i ti to ponasas ko djete?
ranko rijetko pije, jako rijetko popije

ne seri

aj ti opet malo tog spletkarenja...

ps

nijesi ti dana ozrenskog krvavog rata vidio ni 1993 ni 1994

a broj zrtava sa obe strane sve govori, plus sto smo mi u potpunom maltene okruzenju bili a gospoda su iz zavidovica i zenice jurisali ko sumanuti da skinu tu famu o neosvojivosti ozrena...

ali mi smo tako iz dana u dan, mjeseca u mjesec presli u slavnu pricu...

od koje su zenicani dobijali ospice...

pa ti brabonjaj sto god oces...

cuj razvalili nas?

rat je trajao od 1992 .... i tu saku jada niejste uspjeli 3 -4 godine... a zasto? jer saka jada do poslednjeg atoma ne da i brani svoje ognjiste... ja sam im se pridruzio iz postovanja i divljenja ...

malo je nas dobrovoljaca iz srbije gore bilo... kako sam dosao godinu dana me niko nije mogo nakanit da odem... brdjani su to...

ljudine
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3940 times
Been thanked: 2966 times

Post by Pasaga »

uhhh...jbt...kakav strasan zlocin u Doboju....

http://www.avaz.ba/clanak/206340/doboj- ... jabukovace
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
laganini
Spamer
Spamer
Been thanked: 1 time

Post by laganini »

..tek sad skonta da je rankec ko chetnik sudjelovao u zlocinima po bihu.. :cudi
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Krokoidi, opet mi gužva nemam kad pisati al bih ti postavio jedno pitanje...ti tvrdiš da su autonomije po ustavu 74. najviši standard ljudskog prava. Ako je tako koji qrac su Šiptari 1981. izašli na ulicu i tražili KOSOVO REPUBLJIK ??? Seti se da su prvo objavili da štrajkuj nezadovoljni studenti zbog hrane u studentskim menzama. Tek kasnije smo saznali pravu istinu sa ulica Prištine. Dakle i pored najviših standarda oni su hteli secesionizam. Prizrenska liga još od vremena kada je Bizmark odbrusio Englezima da su Albanci izmišljen narod. Takve je Tito ostavio na Kosovu , a Srbe i Crnogorce proterao. j.... te Aco (kralj Aleksandar Karađorđević)i tebe i Jugoslaviju, koji moj nisi napravio Srbiju a ostalim ,bivšim Austrougarima šta Bog da. U DSR Srbia ne bi ni učestvovala.
titicha
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by titicha »

laganini wrote:..tek sad skonta da je rankec ko chetnik sudjelovao u zlocinima po bihu.. :cudi
to,usput,govori i o tvojoj inteligenciji :hihi
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

..ko ce njega uspratit sve kad pise eseje..a to kazes ne mozes me vridjat jer imam crno na bilo.ako tribanad prosjecno sam inteligentan.tako rezultat kaze iskreno volio bi da sam manje ovim drugima prodje zivot u veselju..zato.uzivaj kad ti je bog da :zubi
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

sta imas crno na bjelo ?
izvoli poslat srecku ako ne vjerujes meni i ja cu mu poslat svoje

ja tvrdim da si ti obican seronja bio u tom toboz domoljubnom ratu i da si od branitelja video samo njihove uniforme na televiziji i kad prodju gradom...

busas se tipicnom hdzovskom propagandom o nekom domoljublju i vasim zaslugama dok su momci koji su zaista krvarili gace daleko od vas i vase politike... ni jedan hdzovac koji tolko laprda , a jedino sto ume kao argument je "crvena banda, dica jugo oficira..." akar tema bila i o australijskom pandi...

jos uvjek si nezreo ...

tvrdim da si svojoj domovini doprineo u domivnskom ratu koliko i paja patak...

u suprotnom dokazi, do tad nemoj vise da laprdas o domoljublju jer ti toga dostojan nijesi...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

titicha wrote:
laganini wrote:..tek sad skonta da je rankec ko chetnik sudjelovao u zlocinima po bihu.. :cudi
to,usput,govori i o tvojoj inteligenciji :hihi

Nemoj tako titicha, opet se kuvcis...jesi li ti mjerodavna spominjati neciju inteligenciju. Mozes jedino ako si radila i taj poso...uostalom takvi podaci se posalju licno osobi...ali ak je mjerena u skoli onda nastavnik ponekad izbrblja....a ne bi smio...
Osim toga zaboravljas kako ti rasuđujes ponekad....prema sebi blagonaklona a druge bi taslacila..ne ide to tak :jok
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

neke nijesu ucili da zabije nos u svoje dvoriste, i da nije lepo biti tudji advokat....
sta ces jezicina je to ...
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

...:hihi znaci priznajes rankec..ispravak navoda chetnik s petokrakom :zubi
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

drugrankovic wrote:neke nijesu ucili da zabije nos u svoje dvoriste, i da nije lepo biti tudji advokat....
Jel ja :ovaj

Covjece pa vidis da mi je nos u mojoj sobi i avliji..
Nijesam nixiji advokat. Da sam scela ucila bi to..a poso mi je brbljati... ma reko si mi i da mi je sin cetnik..
Aj....nema veze jesi li cetnik.. ..naš si....sta ces...niko nije savrsen... :biba
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

što mi je skinut post sa teme gde piše da se snima dokumentarac o Srebrenici, evo vam link

http://www.bktvnews.com/vaclav-dvorzak- ... ju-savest/
SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA »

Biba wrote:
drugrankovic wrote:neke nijesu ucili da zabije nos u svoje dvoriste, i da nije lepo biti tudji advokat....

Nijesam nixiji advokat. Da sam scela ucila bi to..a poso mi je brbljati... ma reko si mi i da mi je sin cetnik..
Aj....nema veze jesi li cetnik.. ..naš si....sta ces...niko nije savrsen... :biba
:D. :ok
Image
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

Biba wrote:

sin je jedini srbin koga si nazvala srbinom, u nekoj prici dje su mu se hrvatska djeca rugala... svi ostali su cetnici, kako si nayivala... nijesam jedini koji je to konstatovao...
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3940 times
Been thanked: 2966 times

Post by Pasaga »

Pasaga wrote:uhhh...jbt...kakav strasan zlocin u Doboju....

http://www.avaz.ba/clanak/206340/doboj- ... jabukovace
...jbt...narodu nikad dosta igara.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

bla bla ...
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 10000 times
Been thanked: 11890 times

Post by Krokodil Behko »

ZMAJ wrote:Krokoidi, opet mi gužva nemam kad pisati al bih ti postavio jedno pitanje...ti tvrdiš da su autonomije po ustavu 74. najviši standard ljudskog prava. Ako je tako koji qrac su Šiptari 1981. izašli na ulicu i tražili KOSOVO REPUBLJIK ??? Seti se da su prvo objavili da štrajkuj nezadovoljni studenti zbog hrane u studentskim menzama. Tek kasnije smo saznali pravu istinu sa ulica Prištine. Dakle i pored najviših standarda oni su hteli secesionizam. Prizrenska liga još od vremena kada je Bizmark odbrusio Englezima da su Albanci izmišljen narod. Takve je Tito ostavio na Kosovu , a Srbe i Crnogorce proterao. j.... te Aco (kralj Aleksandar Karađorđević)i tebe i Jugoslaviju, koji moj nisi napravio Srbiju a ostalim ,bivšim Austrougarima šta Bog da. U DSR Srbia ne bi ni učestvovala.

Ništa gosn Trol, zajebi.
Kulturno sam ti i strpljivo odgovarao i komentarisao sve što si napisao, citat po citat, a ti podviješ rep, zaobiđeš sve to i postavljaš nova pitanja.
Kako si krenuo, Skadar na Bojani je sljedeća tema, zar ne?
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

kralju oca ti ebem manitoga, dje nas i ujedini...

sto ne ostavi austrougarsku pascad porazene , na strani gubitasha i krvnika njemackih pa nek sa njima evropljani, posebno talijani gospodare i djele kako im volja...

svaku ti godinu j.... koju si tad imao :djed
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Krokodil Behko wrote:
ZMAJ wrote:Krokoidi, opet mi gužva nemam kad pisati al bih ti postavio jedno pitanje...ti tvrdiš da su autonomije po ustavu 74. najviši standard ljudskog prava. Ako je tako koji qrac su Šiptari 1981. izašli na ulicu i tražili KOSOVO REPUBLJIK ??? Seti se da su prvo objavili da štrajkuj nezadovoljni studenti zbog hrane u studentskim menzama. Tek kasnije smo saznali pravu istinu sa ulica Prištine. Dakle i pored najviših standarda oni su hteli secesionizam. Prizrenska liga još od vremena kada je Bizmark odbrusio Englezima da su Albanci izmišljen narod. Takve je Tito ostavio na Kosovu , a Srbe i Crnogorce proterao. j.... te Aco (kralj Aleksandar Karađorđević)i tebe i Jugoslaviju, koji moj nisi napravio Srbiju a ostalim ,bivšim Austrougarima šta Bog da. U DSR Srbia ne bi ni učestvovala.

Ništa gosn Trol, zajebi.
Kulturno sam ti i strpljivo odgovarao i komentarisao sve što si napisao, citat po citat, a ti podviješ rep, zaobiđeš sve to i postavljaš nova pitanja.
Kako si krenuo, Skadar na Bojani je sljedeća tema, zar ne?
pisem ti da je ustav 74. antisrpski a ti mi govoris da je evrpski, a ne komentarises ni slucaj Martinovic koji sam ti naveo ni demonstracije 1981. upucene protiv Srbije. I kakva je to autonomna pokrajina u sastavu Srbije kada Srbija nema nikakve ingerencije nad svojom pokrajinom.
Veceras cu ti natenane na sve odgovoriti sta si napisao.
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

drugrankovic wrote:kralju oca ti ebem manitoga, dje nas i ujedini...

sto ne ostavi austrougarsku pascad porazene , na strani gubitasha i krvnika njemackih pa nek sa njima evropljani, posebno talijani gospodare i djele kako im volja...

svaku ti godinu j.... koju si tad imao :djed
pridruzujem se ebanju blentavog Ace i ideje Jugoslovenstva.
Post Reply

Return to “EX YU”