Znas zasto se zove Thompson..Anestzijaaa wrote: 06 Jul 2025, 04:35 Jest nacionalizam i tamo zagrizao strasno..tomson da Bog sacuva.
Hrvatska - aktuelnosti
Moderator: Krokodil Behko
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3758 times
- Been thanked: 6899 times
- Status: Offline
Re: Hrvatska - aktuelnosti
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Quds
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 3726 times
- Been thanked: 1492 times
Ma nebitno je to, Matane. Ali, tvrditi da on nije nacionalista, kao i da svi koji su ga otišli gledati, da je to sve omladina koja želi samo da se provede je totalna neistina. Sada da Dragojević i Monteno zajedno naprave koncert, i nakon ''uskrsnuća'' ne bi prodali pola miliona ulaznica. Bilo je tu mnogo ultra-desničarskih, a zasigurno i potpuno ustaški nastrojenih. Pa on sam stalno ponavlja ustačke slogane, jasno je zašto ga masa prati.Matan wrote: 06 Jul 2025, 04:37Znas zasto se zove Thompson..Anestzijaaa wrote: 06 Jul 2025, 04:35 Jest nacionalizam i tamo zagrizao strasno..tomson da Bog sacuva.
On je za mene otpad, i kao čovjek, i kao pjevač.
- Matan
- Sila nečista
Jebaji ga sada, necu vise o njemu..Quds wrote: 06 Jul 2025, 13:00Ma nebitno je to, Matane. Ali, tvrditi da on nije nacionalista, kao i da svi koji su ga otišli gledati, da je to sve omladina koja želi samo da se provede je totalna neistina. Sada da Dragojević i Monteno zajedno naprave koncert, i nakon ''uskrsnuća'' ne bi prodali pola miliona ulaznica. Bilo je tu mnogo ultra-desničarskih, a zasigurno i potpuno ustaški nastrojenih. Pa on sam stalno ponavlja ustačke slogane, jasno je zašto ga masa prati.
koji god portal otvorim iskace on...
a i meni nije normalno da dodje toliko ljudi na njegov koncert..
neobjasnjivo.
- Quds
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 3726 times
- Been thanked: 1492 times
Ma , ko ih zašto, de da mi vidimo koje su žene aktivne ovdje.Matan wrote: 06 Jul 2025, 13:03Jebaji ga sada, necu vise o njemu..Quds wrote: 06 Jul 2025, 13:00
Ma nebitno je to, Matane. Ali, tvrditi da on nije nacionalista, kao i da svi koji su ga otišli gledati, da je to sve omladina koja želi samo da se provede je totalna neistina. Sada da Dragojević i Monteno zajedno naprave koncert, i nakon ''uskrsnuća'' ne bi prodali pola miliona ulaznica. Bilo je tu mnogo ultra-desničarskih, a zasigurno i potpuno ustaški nastrojenih. Pa on sam stalno ponavlja ustačke slogane, jasno je zašto ga masa prati.
koji god portal otvorim iskace on...
a i meni nije normalno da dodje toliko ljudi na njegov koncert..
neobjasnjivo.

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9660 times
- Been thanked: 11398 times
HRVATSKI BRANITELJI TRAŽE ZABRANU NASTUPA LEPE BRENE: "Obukla je odoru srpskih terorističkih oružanih snaga..."
Nakon Siska još jedno otkazivanje koncerta Bajage i Instruktora, ma zahtjev branitelja, ovog puta u Solinu.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13958 times
- Been thanked: 23061 times
A sta kaze, ja se sam odem proveselit, slusat muziku, nemislim ja to za ozbiljno…
Pa dobro, et sad objasni hansu tamo
Dozvolite da se obratimo
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23753 times
- Been thanked: 6224 times
pa neko bi im stvarno treb'o stat u kraj 

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1509 times
- Been thanked: 1403 times
Konačno Hrvatska postaje malo pomalo hrvatska država i društvo, a ne jugoslavenska. 

Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2706 times
- Been thanked: 8390 times
Austrija je 2018 izglasala zakon po kojem je Ustašluk jednak ISILu i Al Kaidi.Fuddo wrote: 18 Jul 2025, 17:02
A sta kaze, ja se sam odem proveselit, slusat muziku, nemislim ja to za ozbiljno…
Pa dobro, et sad objasni hansu tamo
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2706 times
- Been thanked: 8390 times
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 22036 times
- Been thanked: 20093 times
Desetak osoba na benzinskoj pumpi kod Mostara napalo mladiće iz Hrvatske

NA BENZINSKOJ postaji u naselju Salakovac kod Mostara došlo je do fizičkog sukoba u kojem je, prema prijavi, sudjelovalo više osoba. Incident se dogodio u večernjim satima u četvrtak, 24. srpnja 2025. godine, a slučaj je prijavljen Policijskoj postaji Mostar Sjever, piše Hercegovina.info.
Po dolasku na mjesto događaja policijska patrola zatekla je pet osoba, državljana Republike Hrvatske: A.P. (1999.), N.B. (1992.), M.G. (2001.), B.M. (2007.) i Z.P. (2001.). Prema njihovim izjavama, napala ih je skupina od desetak nepoznatih osoba, nanijevši im tjelesne ozljede, pri čemu im je oštećen automobil te su im ukradene osobne stvari i dokumenti, priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.
Policija je obavila očevid na mjestu događaja i poduzela sve zakonom propisane mjere kako bi se utvrdio identitet napadača i rasvijetlile okolnosti incidenta.
Istraga je u tijeku.
index.hr

NA BENZINSKOJ postaji u naselju Salakovac kod Mostara došlo je do fizičkog sukoba u kojem je, prema prijavi, sudjelovalo više osoba. Incident se dogodio u večernjim satima u četvrtak, 24. srpnja 2025. godine, a slučaj je prijavljen Policijskoj postaji Mostar Sjever, piše Hercegovina.info.
Po dolasku na mjesto događaja policijska patrola zatekla je pet osoba, državljana Republike Hrvatske: A.P. (1999.), N.B. (1992.), M.G. (2001.), B.M. (2007.) i Z.P. (2001.). Prema njihovim izjavama, napala ih je skupina od desetak nepoznatih osoba, nanijevši im tjelesne ozljede, pri čemu im je oštećen automobil te su im ukradene osobne stvari i dokumenti, priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.
Policija je obavila očevid na mjestu događaja i poduzela sve zakonom propisane mjere kako bi se utvrdio identitet napadača i rasvijetlile okolnosti incidenta.
Istraga je u tijeku.
index.hr
- Bego
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 256 times
- Been thanked: 1657 times
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Bego
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 256 times
- Been thanked: 1657 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Navodno ova kuga nije štetna za ljude.NAKON što je opasni virus afričke svinjske kuge (ASK) potvrđen i na velikim farmama u Slavoniji, idućih dana bit će eutanazirano gotovo 12 tisuća svinja u Sokolovcu i Nemetinu te se uvode novi sigurnosni protokoli.
Farme s više od tisuću svinja u dvije slavonske županije, koje drže dvije trećine ukupnog svinjskog fonda u Hrvatskoj, bit će pod stalnim nadzorom policije i zaštitara, a u borbu protiv bolesti uključit će se i vojska.
- Matan
- Sila nečista
Pa sta onda ubijaju svinje..Masamune wrote: 22 Sep 2025, 13:30Navodno ova kuga nije štetna za ljude.NAKON što je opasni virus afričke svinjske kuge (ASK) potvrđen i na velikim farmama u Slavoniji, idućih dana bit će eutanazirano gotovo 12 tisuća svinja u Sokolovcu i Nemetinu te se uvode novi sigurnosni protokoli.
Farme s više od tisuću svinja u dvije slavonske županije, koje drže dvije trećine ukupnog svinjskog fonda u Hrvatskoj, bit će pod stalnim nadzorom policije i zaštitara, a u borbu protiv bolesti uključit će se i vojska.
ako nije stetna za ljude..
P.S.
Sigurno donijela neka svinja koja je bila na safariju u Africi..
- Matan
- Sila nečista
Javicu vam kad budem znao nekog ko je kaznjen..
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 50555 times
- Been thanked: 9000 times
Da nije ne bi se tolko stoke ubiloMasamune wrote: 22 Sep 2025, 13:30Navodno ova kuga nije štetna za ljude.NAKON što je opasni virus afričke svinjske kuge (ASK) potvrđen i na velikim farmama u Slavoniji, idućih dana bit će eutanazirano gotovo 12 tisuća svinja u Sokolovcu i Nemetinu te se uvode novi sigurnosni protokoli.
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio