Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Krokodil Behko wrote: 16 Jul 2025, 08:54
Velikog Trumpa prati velika inflacija, ali vjerovatno je Biden na neki način kriv za to
Indeks potrošačkih cijena Ministarstva rada SAD-a za juni, koji će biti objavljen danas, će najvjerovatnije pokazati da je ukupna inflacija u Americi porasla za 2,6 posto u odnosu na juni 2024. godine.
Biden 2021 - 2025
4.95%
Moj Behko PO obicaju lupas ko maksim PO regimenti.
Za Bajde bilo 4.95% a Veliki Trump je sveo na 2.6% bice da je bolji nego Bajdo
usput:
Wage growth remains strong under President Trump. Real wages for production and nonsupervisory workers are up 1.3% over last year.
Imali dje kakav dokaz da je Trump ikoga silovao posebno Neko dijete? Ili je opet onako histerisanje , dzaba trud Veliki Trump je Predsjednik.
Pa, najlakše bi bilo rastjerati sve priče, tako što će se objaviti fajlovi. A, sve dok on sam viče, ''šta ste se toliko nakačili tih fajlova'', i to svojim glasačima, ljudi će pričati.
Imali dje kakav dokaz da je Trump ikoga silovao posebno Neko dijete? Ili je opet onako histerisanje , dzaba trud Veliki Trump je Predsjednik.
Pa, najlakše bi bilo rastjerati sve priče, tako što će se objaviti fajlovi. A, sve dok on sam viče, ''šta ste se toliko nakačili tih fajlova'', i to svojim glasačima, ljudi će pričati.
Znaci da pojednostavimo nema
A da objavi pa da hapse Billa pa ce da bude kujnjava sveti se Trump a da se rusi ugled ureda Predsjednika
Veliki Trump je sve odvagao
Last edited by rocko on 16 Jul 2025, 18:43, edited 1 time in total.
Zamisli, biti ponosan što si fašista,nacista, priželjkivati autokratiju... Ja mislim da je Mehdi kontao da će ovdje naići na neke mlađe konzervativne ljude. Jok, žali Bože zraka što udišu.