Fuddo wrote: 25 Jul 2025, 22:14
Samo je vlaznost manje
Ovdje 68%
Isto u mocvari da sjedis, kako popijem pivu tako ona iz mene, al sva na ledja ode
Uzas
Nikad mi nece biti jasno kako su indijanci zivjeli u ovoj cumurani, nema klime, nema struje, nema nista, sam bizoni i rakuni.
zivjeli u skladu s prirodom, a ti ne jedes bas lako svarljivu hranu...recimo tako
moj dragi suprug je neki dan uspavao dijete tako sto joj je rekao da zamisli pricu, i ona je jadnica zamisljala i zaspala.
to je neki drugi problem ali zamisli da si apac u hladovini.
suhe borovnice elham
Fuddo wrote: 25 Jul 2025, 22:14
Samo je vlaznost manje
Ovdje 68%
Isto u mocvari da sjedis, kako popijem pivu tako ona iz mene, al sva na ledja ode
Uzas
Nikad mi nece biti jasno kako su indijanci zivjeli u ovoj cumurani, nema klime, nema struje, nema nista, sam bizoni i rakuni.
zivjeli u skladu s prirodom, a ti ne jedes bas lako svarljivu hranu...recimo tako
moj dragi suprug je neki dan uspavao dijete tako sto joj je rekao da zamisli pricu, i ona je jadnica zamisljala i zaspala.
to je neki drugi problem ali zamisli da si apac u hladovini.
suhe borovnice elham
Ne pomaze ovo
Mogu ja zamisljat
Jos sam resetovo internet u kutiji koja je u garazi, i to izvucem onaj kabal sto ima milion malesnih pipa u njemu, pa sam to sjebo sve iskrivio gurajuc nazad, nece
A znoj iz mene ko slauf
Da sam imo boNbu bacio je je u onu kutijetinu nek sve raznese
Ubo sam nekako
Skin wrote: 25 Jul 2025, 22:44