Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Stari mi produzio izlaz do 10. Ne znam sta sam dobro uradio ali lijepo je nakon tri mjeseca biti bar do 10 vani
🐽
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3900 times
- Been thanked: 2933 times
...navlakusa neka...Hannibal Lecter wrote:Stari mi produzio izlaz do 10. Ne znam sta sam dobro uradio ali lijepo je nakon tri mjeseca biti bar do 10 vani
sad ga se pricuvaj......
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
Brate ja sam prije 3 mjeseca reko da mi je ono zadnji put u zivotu da pravim gluposti i tako ce i bitPasaga wrote:...navlakusa neka...Hannibal Lecter wrote:Stari mi produzio izlaz do 10. Ne znam sta sam dobro uradio ali lijepo je nakon tri mjeseca biti bar do 10 vani
sad ga se pricuvaj......
🐽
kod nas klinci izlaze tek u 10...koliko godina imas?Hannibal Lecter wrote:Stari mi produzio izlaz do 10. Ne znam sta sam dobro uradio ali lijepo je nakon tri mjeseca biti bar do 10 vani
- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
ozbiljno tek tad pocinju izlaziti, ok ne radnim danima petkom i subotom.Mala_Mu wrote:meni je do 11 izlaz19 ipo godina..
cuj tek u 10 izlaze
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
I ja sam tako ranije. Poceo mi je popustat, jbg dosta je bilo. Kazna 3 mjesecaZMAJ wrote:ozbiljno tek tad pocinju izlaziti, ok ne radnim danima petkom i subotom.Mala_Mu wrote:meni je do 11 izlaz19 ipo godina..
cuj tek u 10 izlaze

🐽
- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
Mohr wrote:Mala_Mu wrote:meni je do 11 izlaz19 ipo godina..
Sta je smijesno

Planirala sam pitati da produze do 12

- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3900 times
- Been thanked: 2933 times

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
Mohr wrote:Mala_Mu wrote:Mohr wrote:Mala_Mu wrote:meni je do 11 izlaz19 ipo godina..
Sta je smijesno![]()
Planirala sam pitati da produze do 12![]()

Sreca ne pitas se ti

moji kad su postali punoltni ostajali su tu negde do 1 al sam cesto znao otici sa nekim drustvom u blizinu njihove dstinaije i poslati iz drustva "spijuna" da vidi sa kim su u drustvu sta se pije puse li , narocito cerki sam to cesto radio....normalno da nikada nije saznala za to.
ZMAJ wrote:moji kad su postali punoltni ostajali su tu negde do 1 al sam cesto znao otici sa nekim drustvom u blizinu njihove dstinaije i poslati iz drustva "spijuna" da vidi sa kim su u drustvu sta se pije puse li , narocito cerki sam to cesto radio....normalno da nikada nije saznala za to.

zar si sumnjao u svoj odgoj.

malo kontrole nikada nije na odmet... drustvo je danas pokvareno i zlo...ja kad sam, kao klinac, nekog istukao ili neko mene to je bil fer tuca ko prvi padne kraj , a danas dok ne zakolju ili ne ubiju od batina nema kraja... Sa 18 godina se gresi cesto u proceni nekog, zasto onda Hanibal ili Mala imaju ograniceno vreme izlaska? Hoces reci da roditelji nemaju poverenje u njih? Teska su vremena, a NS je jos u SFRJ posle Ljubljane bio grad sa najvise droge.SPINERKA wrote:ZMAJ wrote:moji kad su postali punoltni ostajali su tu negde do 1 al sam cesto znao otici sa nekim drustvom u blizinu njihove dstinaije i poslati iz drustva "spijuna" da vidi sa kim su u drustvu sta se pije puse li , narocito cerki sam to cesto radio....normalno da nikada nije saznala za to.![]()
Koja Ljubljana i droga u SFRJ?ZMAJ wrote:malo kontrole nikada nije na odmet... drustvo je danas pokvareno i zlo...ja kad sam, kao klinac, nekog istukao ili neko mene to je bil fer tuca ko prvi padne kraj , a danas dok ne zakolju ili ne ubiju od batina nema kraja... Sa 18 godina se gresi cesto u proceni nekog, zasto onda Hanibal ili Mala imaju ograniceno vreme izlaska? Hoces reci da roditelji nemaju poverenje u njih? Teska su vremena, a NS je jos u SFRJ posle Ljubljane bio grad sa najvise droge.SPINERKA wrote:ZMAJ wrote:moji kad su postali punoltni ostajali su tu negde do 1 al sam cesto znao otici sa nekim drustvom u blizinu njihove dstinaije i poslati iz drustva "spijuna" da vidi sa kim su u drustvu sta se pije puse li , narocito cerki sam to cesto radio....normalno da nikada nije saznala za to.![]()
a splitska dica

Habibti, ya nour el - ain... 

ZMAJ wrote:malo kontrole nikada nije na odmet... drustvo je danas pokvareno i zlo...ja kad sam, kao klinac, nekog istukao ili neko mene to je bil fer tuca ko prvi padne kraj , a danas dok ne zakolju ili ne ubiju od batina nema kraja... Sa 18 godina se gresi cesto u proceni nekog, zasto onda Hanibal ili Mala imaju ograniceno vreme izlaska? Hoces reci da roditelji nemaju poverenje u njih? Teska su vremena, a NS je jos u SFRJ posle Ljubljane bio grad sa najvise droge.SPINERKA wrote:ZMAJ wrote:moji kad su postali punoltni ostajali su tu negde do 1 al sam cesto znao otici sa nekim drustvom u blizinu njihove dstinaije i poslati iz drustva "spijuna" da vidi sa kim su u drustvu sta se pije puse li , narocito cerki sam to cesto radio....normalno da nikada nije saznala za to.![]()

...razumijem te , danas odgajati djeci -- je zbilja tesko.
ovdje vecinom mame zovu --helikopter, ali svejedno , im djeca odrade sta hoce.
..ti si si sretan --dobri su ispali, ali, ima i roditelja

80.tih godina po svim statistikama koje su mi bile dostupne LJU pa NS ...e sad Split moguce da je bio na trecem mestu.storm wrote:Koja Ljubljana i droga u SFRJ?ZMAJ wrote:malo kontrole nikada nije na odmet... drustvo je danas pokvareno i zlo...ja kad sam, kao klinac, nekog istukao ili neko mene to je bil fer tuca ko prvi padne kraj , a danas dok ne zakolju ili ne ubiju od batina nema kraja... Sa 18 godina se gresi cesto u proceni nekog, zasto onda Hanibal ili Mala imaju ograniceno vreme izlaska? Hoces reci da roditelji nemaju poverenje u njih? Teska su vremena, a NS je jos u SFRJ posle Ljubljane bio grad sa najvise droge.SPINERKA wrote:ZMAJ wrote:moji kad su postali punoltni ostajali su tu negde do 1 al sam cesto znao otici sa nekim drustvom u blizinu njihove dstinaije i poslati iz drustva "spijuna" da vidi sa kim su u drustvu sta se pije puse li , narocito cerki sam to cesto radio....normalno da nikada nije saznala za to.![]()
a splitska dica
Eh da, ja sam imala izlazak do po noci al jednom momak nije doceko prijatelja koji je kasnio autom..pa ja ostala do jedan ujutro..
Dosla do kapije
Zakljucano.
Lupam ja mami u pendzer i vicem - Sta si zakljucala..Otvaraaaj..
Kaze ona - Nisam ja...a ono moj tata bio zakljuco...a sutio...
Dosla do kapije

Lupam ja mami u pendzer i vicem - Sta si zakljucala..Otvaraaaj..
Kaze ona - Nisam ja...a ono moj tata bio zakljuco...a sutio...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

Cerka je isla u srednju skolu kada je imala prvog momka i nikakav problem nije bio a on dodje kod nas kuci, jedino cega smo se bojali je lose drustvo i njihov uticaj na decu ali na srecu kretali su se sa svoojim vrsnjacima normalnom i pristojnom decom. Sestra od jedne mlade koleginice sa posla je narkomanka, nekoliko puta je dolazila kod nas u firmu, koji je to uzas...j.... ti drogu i ko je izmisli, ne znam ni da li ima malecka 20 godina...SPINERKA wrote:ZMAJ wrote:malo kontrole nikada nije na odmet... drustvo je danas pokvareno i zlo...ja kad sam, kao klinac, nekog istukao ili neko mene to je bil fer tuca ko prvi padne kraj , a danas dok ne zakolju ili ne ubiju od batina nema kraja... Sa 18 godina se gresi cesto u proceni nekog, zasto onda Hanibal ili Mala imaju ograniceno vreme izlaska? Hoces reci da roditelji nemaju poverenje u njih? Teska su vremena, a NS je jos u SFRJ posle Ljubljane bio grad sa najvise droge.SPINERKA wrote:ZMAJ wrote:moji kad su postali punoltni ostajali su tu negde do 1 al sam cesto znao otici sa nekim drustvom u blizinu njihove dstinaije i poslati iz drustva "spijuna" da vidi sa kim su u drustvu sta se pije puse li , narocito cerki sam to cesto radio....normalno da nikada nije saznala za to.![]()
zar si sumnjao u svoj odgoj.bila je droga i u moje vrijeme, pusenje , alkohol ......mozda sam ja sretna sto mi se od tog nista nije svidjelo --no iskreno nisam ni probala. ne znam zasto. sada mi je drago , zdog toga.
...razumijem te , danas odgajati djeci -- je zbilja tesko.
ovdje vecinom mame zovu --helikopter, ali svejedno , im djeca odrade sta hoce.
..ti si si sretan --dobri su ispali, ali, ima i roditelja