Da li ste za ili protiv istospolnih veza?

Diskusije o ljubavi, vezama, prijateljima...

Moderator: spacebound

Da li ste za ili protiv istospolnih veza?

za
23
25%
protiv
30
33%
svejedno mi je
24
26%
mogu dvije ženske ali sa mnom
14
15%
mogu dva muška ali sa mnom
0
No votes

Total votes: 91

gospođa Brams
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 195 times
Been thanked: 842 times
Status: Offline

Re: Da li ste za ili protiv istospolnih veza?

Post by gospođa Brams » 24 Nov 2015, 21:02

Biba wrote:Mislim da je gospoďa Brams ovoga puta gadno fulala..
Sladoled mekad nisumdozvoljavali jesti kad boli grlo a sad ga daju kad se krajnixi operiraju...

Sladoled se pojede imsio pokaki i mema veze s drustvenom odgovornoscu...
Homoseksualnost je u porastu...nitko ne zna tocno uzrok ili je vise njih..geneticari i psihijatri su u dilemi...
Drustvo podrzavajuci ih samo skida odgovornost sacsebe a najlakse je gurati glavu u pijesak ili problem pod tepih..iliti linijom manjeg otpora.....
Lakse je glumiti da si dobar nego rjesavati problem..i to onaj koji je golem..puno lakse je smjeskati se kao dobrica...

Meni me smetaju al mislim da to nije normalno..uostalom nisam ni ja normalna..:biba
Kako bi ti riješila "problem" homoseksualnosti? Kojim demokratskim metodama bi se reguliralo tko s kime smije ući u vezu? Što je "društvena odgovornost" mene ili tebe po pitanju naših osobnih odnosa s drugima?
somehow I manage

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 24 Nov 2015, 21:07

Po teoriji vodecih psihijatara homoseksualnost se javlja upravo zbog zatajivanja pravilnog odgoja roditelja, posebice majke...Dakle oni su zrtve...a mema se volje za dubljim analizama...
U udzbenicima stoji da je uzrok genetika....a nitko ni to nije dokazao...
Problem ke sto drustvo odgovorno za to a ne rjesava problem vec velikodusno odobrava..
Biba nije stvorila taj problem, dakle nije ga duzna ni rjesavati ..rjesavam svoje probleme..
Evropa je dvolicna i ima duple dokumente o tome...jadno...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi

gospođa Brams
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by gospođa Brams » 24 Nov 2015, 21:11

Ukratko ne znaš kako bi riješila taj "problem", ali svakako smatraš da bi se to trebalo rješavati. Pa onda me baš zanima kako bi se to rješavalo u kontekstu demokratskog društva.
A ne bi bilo ni loše dati par relevantnih studija o utjecaju odgoja majke na formiranje seksualnosti, baš me interesira. Bez toga su to samo prazne priče.
somehow I manage

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 24 Nov 2015, 21:13

gospođa Brams wrote:Ukratko ne znaš kako bi riješila taj "problem", ali svakako smatraš da bi se to trebalo rješavati. Pa onda me baš zanima kako bi se to rješavalo u kontekstu demokratskog društva.
A ne bi bilo ni loše dati par relevantnih studija o utjecaju odgoja majke na formiranje seksualnosti, baš me interesira. Bez toga su to samo prazne priče.
Ja sam o tome puno pisala a nisam kriva sto tebe dugo nije bilo na forumu...

Nisam ja Švabo pa da stalno trubim tta la la :biba ..a ni papagajka biba...

gospođa Brams
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by gospođa Brams » 24 Nov 2015, 21:18

Kad iznosiš ambiciozne teze kao ta o porijeklu homoseksualnosti onda je normalno očekivati da ćeš ponuditi nekakve dokaze. Znanstvene, recenzirane, naravno. Jer koliko ja znam u struci ne postoji nikakav konsenzus o tome, i više manje je to otvorena knjiga. A ovdje na Bosanskom forumu se to "zna". :valja
somehow I manage

Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 6 times

Post by Heidi » 24 Nov 2015, 21:21

Nauka nista nije dokazala. Odnos hetreosexualaca prema homosexualcima ostaje individualan.
Treba poci od osnovne stvari, a to je, da su i oni ziva bica, i to treba postovati.
Gade mi se ljudi koji bez trunke razmisljanja imaju potrebu da ih biju. Eto, toliko o njima. Radije cu se druziti sa homicima.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by SPINERKA » 24 Nov 2015, 21:22

:rol

..... jednostavno, ja sam ZA

..sto ih vise upoznajem , manje se ''jezim''. kako su dosli do toga da se zaljube u iste, nisam jos saznala, al :hm pitat cu jednog.
.. za drustvo , komsiju , sasvim ok , vrlo zabavni,

...pomisao na sex --mi se gadi , no i u raznopolnim parovima ima cudnih stvari :rol tako , haj ga znaj

...o , da ..zenske -lezbijen --jos nisam svarila --one su odvratne ,namrgodjene,neljubazne , bas ---onako kivne
Image

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 24 Nov 2015, 21:28

gospođa Brams wrote:
ZMAJ wrote: Cesto su i deca zrtve homosexualnog nasilja,nije uvek sve na dobrovoljnoj bazi ali zasto si dosla na temu ako te se ne doticu takva pitanje tj zivoti homosexualaca ?
Često su djeca žrtve heteroseksualnog nasilja, ili nasilja koje nema nikakve veze sa seksualnošću.
Dajem svoje mišljenje na temu, budući da ja tebi ne određujem gdje ćeš i gdje nećeš pisati, bilo bi lijepo da učiniš isto.
Oprosti ali si dosla sa kritikom naslova i komentarem da se ti nemas sta petljati u temu homoseksualizma pa sam dao sebi za pravo i da te pitam cemu onda i komentar...izvini ako sam te time povredio

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 24 Nov 2015, 21:36

gospođa Brams wrote:Kad iznosiš ambiciozne teze kao ta o porijeklu homoseksualnosti onda je normalno očekivati da ćeš ponuditi nekakve dokaze. Znanstvene, recenzirane, naravno. Jer koliko ja znam u struci ne postoji nikakav konsenzus o tome, i više manje je to otvorena knjiga. A ovdje na Bosanskom forumu se to "zna". :valja
Ja vjeeujem davsi ti sposobna znati imena poznatih i cijenjenih psihijatara i psiholoha. Ja sam ih nekoliko puta napisala.
Nitko od forumasa nije dijete da mu moram nesto sto puta ponoviti...
Ja ljude postujem ovisno o karakteru a ne o tome gdje cunu zavlaci...

Dante27
Na probnom
Na probnom

Post by Dante27 » 24 Nov 2015, 21:39

Heidi wrote:Nauka nista nije dokazala. Odnos hetreosexualaca prema homosexualcima ostaje individualan.
Treba poci od osnovne stvari, a to je, da su i oni ziva bica, i to treba postovati.
Gade mi se ljudi koji bez trunke razmisljanja imaju potrebu da ih biju. Eto, toliko o njima. Radije cu se druziti sa homicima.
Alooo, sta se tu ima razmisljati, za muskarca je stvorena zena a za zenu muskarac, svaka religija to zabranjuje samo savremena demokratija to odobrava..ja kad vidim muskarca da se ulicom uvija ko glista polomio bi mu noge.
A: Zalim ali morat cu da uzmem tu aktovku.
B: Morat ces je sam uzeti.
A: To sam upravo rekao.
B: Znam, samo te pokusavam iznervirati.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 24 Nov 2015, 21:40

Dante27 wrote:
Heidi wrote:Nauka nista nije dokazala. Odnos hetreosexualaca prema homosexualcima ostaje individualan.
Alooo, sta se tu ima razmisljati, za muskarca je stvorena zena a za zenu muskarac, svaka religija to zabranjuje samo savremena demokratija to odobrava..ja kad vidim muskarca da se ulicom uvija ko glista polomio bi mu noge.
Ti si mi neki opasan momak....dobro da si nas upozorio ;)
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 24 Nov 2015, 21:45

Dante27 wrote:
a sta bi da te startuju ko mene tri puta do sad u zivotu... dodje ti da mu otkines samar da mu uvo zvoni mesec dana... i neki dan odvedem druga u neku firmu graficki dizajn, nisam ni video da mi slic otkopcan :grana kad smo izasli drug mi kaze idiote gde me dovede kod ovog pedera sto je vise gledao u tvoj otkopcan slic no u crtez sto sam mu doneo da ga uradi :D.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 24 Nov 2015, 21:47

I mene su barili :kafa

Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Heidi » 24 Nov 2015, 21:50

I mene su barile. :jutarnja

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 24 Nov 2015, 21:51

I mene su barile :kafa

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 24 Nov 2015, 21:51

storm wrote:I mene su barili :kafa
Momak sam bio vracam se sa doceka NG iz Beograda busom umoran ko pas. Taman zadremao kad neki covek pita jel slobodno...jeste.. opet zaspim kad me budi i pita jel sme svoj kaput pustiti i preko mojih nogu da se ne guzva....ma radi sta hoces pusti me da spavam... tek negde na Banstolu se budim i osetim njegovu ruku na mom... jbt pipo me je od Zemuna , Stare Pazove Indjije pa sve do Banstola e tad sam ga raspalio i odgurao sa sedista...Kondukter ga izbacio iz busa. Klosar pederski.

Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Heidi » 24 Nov 2015, 21:53

storm wrote:I mene su barile :kafa

OK. You are the winner. :123

Dante27
Na probnom
Na probnom

Post by Dante27 » 24 Nov 2015, 21:57

ZMAJ wrote:
Dante27 wrote:
a sta bi da te startuju ko mene tri puta do sad u zivotu... dodje ti da mu otkines samar da mu uvo zvoni mesec dana... i neki dan odvedem druga u neku firmu graficki dizajn, nisam ni video da mi slic otkopcan :grana kad smo izasli drug mi kaze idiote gde me dovede kod ovog pedera sto je vise gledao u tvoj otkopcan slic no u crtez sto sam mu doneo da ga uradi :D.
:haha oo jbt i ovo da cujem :haha , arane, jednostavno, odvalis mu samarcinu da mu bale frknu :haha :haha

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40400 times
Been thanked: 26548 times

Post by Rum » 24 Nov 2015, 21:58

Dante oko :harlekin
Sve za dunjaluk koji je prolazan, a mrvice za Ahiret koji je vječan.

Dante27
Na probnom
Na probnom

Post by Dante27 » 24 Nov 2015, 22:00

xD

Post Reply

Return to “Ljubav & Prijateljstvo”