Kako bi ti riješila "problem" homoseksualnosti? Kojim demokratskim metodama bi se reguliralo tko s kime smije ući u vezu? Što je "društvena odgovornost" mene ili tebe po pitanju naših osobnih odnosa s drugima?Biba wrote:Mislim da je gospoďa Brams ovoga puta gadno fulala..
Sladoled mekad nisumdozvoljavali jesti kad boli grlo a sad ga daju kad se krajnixi operiraju...
Sladoled se pojede imsio pokaki i mema veze s drustvenom odgovornoscu...
Homoseksualnost je u porastu...nitko ne zna tocno uzrok ili je vise njih..geneticari i psihijatri su u dilemi...
Drustvo podrzavajuci ih samo skida odgovornost sacsebe a najlakse je gurati glavu u pijesak ili problem pod tepih..iliti linijom manjeg otpora.....
Lakse je glumiti da si dobar nego rjesavati problem..i to onaj koji je golem..puno lakse je smjeskati se kao dobrica...
Meni me smetaju al mislim da to nije normalno..uostalom nisam ni ja normalna..
Da li ste za ili protiv istospolnih veza?
Moderator: spacebound
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 195 times
- Been thanked: 842 times
- Status: Offline
Re: Da li ste za ili protiv istospolnih veza?
somehow I manage
Po teoriji vodecih psihijatara homoseksualnost se javlja upravo zbog zatajivanja pravilnog odgoja roditelja, posebice majke...Dakle oni su zrtve...a mema se volje za dubljim analizama...
U udzbenicima stoji da je uzrok genetika....a nitko ni to nije dokazao...
Problem ke sto drustvo odgovorno za to a ne rjesava problem vec velikodusno odobrava..
Biba nije stvorila taj problem, dakle nije ga duzna ni rjesavati ..rjesavam svoje probleme..
Evropa je dvolicna i ima duple dokumente o tome...jadno...
U udzbenicima stoji da je uzrok genetika....a nitko ni to nije dokazao...
Problem ke sto drustvo odgovorno za to a ne rjesava problem vec velikodusno odobrava..
Biba nije stvorila taj problem, dakle nije ga duzna ni rjesavati ..rjesavam svoje probleme..
Evropa je dvolicna i ima duple dokumente o tome...jadno...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

- gospođa Brams
- Forum [Bot]
Ukratko ne znaš kako bi riješila taj "problem", ali svakako smatraš da bi se to trebalo rješavati. Pa onda me baš zanima kako bi se to rješavalo u kontekstu demokratskog društva.
A ne bi bilo ni loše dati par relevantnih studija o utjecaju odgoja majke na formiranje seksualnosti, baš me interesira. Bez toga su to samo prazne priče.
A ne bi bilo ni loše dati par relevantnih studija o utjecaju odgoja majke na formiranje seksualnosti, baš me interesira. Bez toga su to samo prazne priče.
somehow I manage
Ja sam o tome puno pisala a nisam kriva sto tebe dugo nije bilo na forumu...gospođa Brams wrote:Ukratko ne znaš kako bi riješila taj "problem", ali svakako smatraš da bi se to trebalo rješavati. Pa onda me baš zanima kako bi se to rješavalo u kontekstu demokratskog društva.
Nisam ja Švabo pa da stalno trubim tta la la

- gospođa Brams
- Forum [Bot]
Kad iznosiš ambiciozne teze kao ta o porijeklu homoseksualnosti onda je normalno očekivati da ćeš ponuditi nekakve dokaze. Znanstvene, recenzirane, naravno. Jer koliko ja znam u struci ne postoji nikakav konsenzus o tome, i više manje je to otvorena knjiga. A ovdje na Bosanskom forumu se to "zna". 

somehow I manage
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Nauka nista nije dokazala. Odnos hetreosexualaca prema homosexualcima ostaje individualan.
Treba poci od osnovne stvari, a to je, da su i oni ziva bica, i to treba postovati.
Gade mi se ljudi koji bez trunke razmisljanja imaju potrebu da ih biju. Eto, toliko o njima. Radije cu se druziti sa homicima.
Treba poci od osnovne stvari, a to je, da su i oni ziva bica, i to treba postovati.
Gade mi se ljudi koji bez trunke razmisljanja imaju potrebu da ih biju. Eto, toliko o njima. Radije cu se druziti sa homicima.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.

..... jednostavno, ja sam ZA
..sto ih vise upoznajem , manje se ''jezim''. kako su dosli do toga da se zaljube u iste, nisam jos saznala, al

.. za drustvo , komsiju , sasvim ok , vrlo zabavni,
...pomisao na sex --mi se gadi , no i u raznopolnim parovima ima cudnih stvari

...o , da ..zenske -lezbijen --jos nisam svarila --one su odvratne ,namrgodjene,neljubazne , bas ---onako kivne

Oprosti ali si dosla sa kritikom naslova i komentarem da se ti nemas sta petljati u temu homoseksualizma pa sam dao sebi za pravo i da te pitam cemu onda i komentar...izvini ako sam te time povrediogospođa Brams wrote:Često su djeca žrtve heteroseksualnog nasilja, ili nasilja koje nema nikakve veze sa seksualnošću.ZMAJ wrote: Cesto su i deca zrtve homosexualnog nasilja,nije uvek sve na dobrovoljnoj bazi ali zasto si dosla na temu ako te se ne doticu takva pitanje tj zivoti homosexualaca ?
Dajem svoje mišljenje na temu, budući da ja tebi ne određujem gdje ćeš i gdje nećeš pisati, bilo bi lijepo da učiniš isto.
Ja vjeeujem davsi ti sposobna znati imena poznatih i cijenjenih psihijatara i psiholoha. Ja sam ih nekoliko puta napisala.gospođa Brams wrote:Kad iznosiš ambiciozne teze kao ta o porijeklu homoseksualnosti onda je normalno očekivati da ćeš ponuditi nekakve dokaze. Znanstvene, recenzirane, naravno. Jer koliko ja znam u struci ne postoji nikakav konsenzus o tome, i više manje je to otvorena knjiga. A ovdje na Bosanskom forumu se to "zna".
Nitko od forumasa nije dijete da mu moram nesto sto puta ponoviti...
Ja ljude postujem ovisno o karakteru a ne o tome gdje cunu zavlaci...

Alooo, sta se tu ima razmisljati, za muskarca je stvorena zena a za zenu muskarac, svaka religija to zabranjuje samo savremena demokratija to odobrava..ja kad vidim muskarca da se ulicom uvija ko glista polomio bi mu noge.Heidi wrote:Nauka nista nije dokazala. Odnos hetreosexualaca prema homosexualcima ostaje individualan.
A: Zalim ali morat cu da uzmem tu aktovku.
B: Morat ces je sam uzeti.
A: To sam upravo rekao.
B: Znam, samo te pokusavam iznervirati.
Ti si mi neki opasan momak....dobro da si nas upozorioDante27 wrote:Alooo, sta se tu ima razmisljati, za muskarca je stvorena zena a za zenu muskarac, svaka religija to zabranjuje samo savremena demokratija to odobrava..ja kad vidim muskarca da se ulicom uvija ko glista polomio bi mu noge.Heidi wrote:Nauka nista nije dokazala. Odnos hetreosexualaca prema homosexualcima ostaje individualan.

Habibti, ya nour el - ain... 

a sta bi da te startuju ko mene tri puta do sad u zivotu... dodje ti da mu otkines samar da mu uvo zvoni mesec dana... i neki dan odvedem druga u neku firmu graficki dizajn, nisam ni video da mi slic otkopcanDante27 wrote:Alooo, sta se tu ima razmisljati, za muskarca je stvorena zena a za zenu muskarac, svaka religija to zabranjuje samo savremena demokratija to odobrava..ja kad vidim muskarca da se ulicom uvija ko glista polomio bi mu noge.Heidi wrote:Nauka nista nije dokazala. Odnos hetreosexualaca prema homosexualcima ostaje individualan.

- Heidi
- Forum [Bot]
I mene su barile. 

Momak sam bio vracam se sa doceka NG iz Beograda busom umoran ko pas. Taman zadremao kad neki covek pita jel slobodno...jeste.. opet zaspim kad me budi i pita jel sme svoj kaput pustiti i preko mojih nogu da se ne guzva....ma radi sta hoces pusti me da spavam... tek negde na Banstolu se budim i osetim njegovu ruku na mom... jbt pipo me je od Zemuna , Stare Pazove Indjije pa sve do Banstola e tad sam ga raspalio i odgurao sa sedista...Kondukter ga izbacio iz busa. Klosar pederski.storm wrote:I mene su barili
- Heidi
- Forum [Bot]
storm wrote:I mene su barile
OK. You are the winner.

ZMAJ wrote:a sta bi da te startuju ko mene tri puta do sad u zivotu... dodje ti da mu otkines samar da mu uvo zvoni mesec dana... i neki dan odvedem druga u neku firmu graficki dizajn, nisam ni video da mi slic otkopcanDante27 wrote:Alooo, sta se tu ima razmisljati, za muskarca je stvorena zena a za zenu muskarac, svaka religija to zabranjuje samo savremena demokratija to odobrava..ja kad vidim muskarca da se ulicom uvija ko glista polomio bi mu noge.Heidi wrote:Nauka nista nije dokazala. Odnos hetreosexualaca prema homosexualcima ostaje individualan.
Gade mi se ljudi koji bez trunke razmisljanja imaju potrebu da ih biju. Eto, toliko o njima. Radije cu se druziti sa homicima.kad smo izasli drug mi kaze idiote gde me dovede kod ovog pedera sto je vise gledao u tvoj otkopcan slic no u crtez sto sam mu doneo da ga uradi

- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40400 times
- Been thanked: 26548 times
Dante oko 

Sve za dunjaluk koji je prolazan, a mrvice za Ahiret koji je vječan.
xD