Da li ste za ili protiv istospolnih veza?
Moderator: spacebound
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
- Status: Offline
Re: Da li ste za ili protiv istospolnih veza?
Rume, olizi mu pupak
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Ma ja sedeo pored citao nesto nisam ni video di ovaj zeva, tek mi napolju drug rece da zakopcam slic i jos me posle svi zajebavali da sam u shemi sa onim graficaremDante27 wrote:ZMAJ wrote:a sta bi da te startuju ko mene tri puta do sad u zivotu... dodje ti da mu otkines samar da mu uvo zvoni mesec dana... i neki dan odvedem druga u neku firmu graficki dizajn, nisam ni video da mi slic otkopcanDante27 wrote:Alooo, sta se tu ima razmisljati, za muskarca je stvorena zena a za zenu muskarac, svaka religija to zabranjuje samo savremena demokratija to odobrava..ja kad vidim muskarca da se ulicom uvija ko glista polomio bi mu noge.Heidi wrote:Nauka nista nije dokazala. Odnos hetreosexualaca prema homosexualcima ostaje individualan.
Treba poci od osnovne stvari, a to je, da su i oni ziva bica, i to treba postovati.
Gade mi se ljudi koji bez trunke razmisljanja imaju potrebu da ih biju. Eto, toliko o njima. Radije cu se druziti sa homicima.kad smo izasli drug mi kaze idiote gde me dovede kod ovog pedera sto je vise gledao u tvoj otkopcan slic no u crtez sto sam mu doneo da ga uradi
oo jbt i ovo da cujem
, arane, jednostavno, odvalis mu samarcinu da mu bale frknu
![]()

ova ili ovaj jos goriHeidi wrote:Rume, olizi mu pupak
A: Zalim ali morat cu da uzmem tu aktovku.
B: Morat ces je sam uzeti.
A: To sam upravo rekao.
B: Znam, samo te pokusavam iznervirati.
- Heidi
- Forum [Bot]
ON!
Priznaj da si se najezio
Priznaj da si se najezio
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41242 times
- Been thanked: 27953 times
Dante
u pupak oko 
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Heidi
- Forum [Bot]
Navuce se. Niko ne zna s pupkom k'o rum.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Mala jel ti radis kao lozac negde?Mala_Mu wrote:Idi Dante, na outfit vidi Rumove slike

hhaha ako volis dlakav pupak bujrum vala 
A: Zalim ali morat cu da uzmem tu aktovku.
- Heidi
- Forum [Bot]
Ne idi na temu muske guze. Alpha je opasna konkurencija rumu, nes znat jesil poso il si doso.
- dobre.vibracije
- Poneki mu pročitamo

ne razumijem zasto bih bio protiv istospolnih veza? ko sam ja da kvarim tudju srecu? doduse, gadi mi se vidjet kako se dva muskarca ljube, ali to je moj problem.
@zmaj
i kod zivotinja se u nezanemarivoj mjeri manifestira homoseksualno ponasanje. to je cinjenica. e sad, na to se moze gledat kao na devijaciju jer je isto tako cinjenica da musko-zenski par reproducira potomke. no, valja naglasit da cesto zaboravljamo da devijantno ponasanje ne znaci nuzno i lose.
offtopic
jednom sam bario dvije lezbejke, nazalost neuspjesno
@zmaj
i kod zivotinja se u nezanemarivoj mjeri manifestira homoseksualno ponasanje. to je cinjenica. e sad, na to se moze gledat kao na devijaciju jer je isto tako cinjenica da musko-zenski par reproducira potomke. no, valja naglasit da cesto zaboravljamo da devijantno ponasanje ne znaci nuzno i lose.
offtopic
jednom sam bario dvije lezbejke, nazalost neuspjesno
Danas sam tu, a sutra daleko..
ZMAJ wrote:a sta bi da te startuju ko mene tri puta do sad u zivotu... dodje ti da mu otkines samar da mu uvo zvoni mesec dana... i neki dan odvedem druga u neku firmu graficki dizajn, nisam ni video da mi slic otkopcan :grana kad smo izasli drug mi kaze idiote gde me dovede kod ovog pedera sto je vise gledao u tvoj otkopcan slic no u crtez sto sam mu doneo da ga uradiDante27 wrote:Alooo, sta se tu ima razmisljati, za muskarca je stvorena zena a za zenu muskarac, svaka religija to zabranjuje samo savremena demokratija to odobrava..ja kad vidim muskarca da se ulicom uvija ko glista polomio bi mu noge.Heidi wrote:Nauka nista nije dokazala. Odnos hetreosexualaca prema homosexualcima ostaje individualan.
Treba poci od osnovne stvari, a to je, da su i oni ziva bica, i to treba postovati.
Gade mi se ljudi koji bez trunke razmisljanja imaju potrebu da ih biju. Eto, toliko o njima. Radije cu se druziti sa homicima.
dobro si prosao -to je uhodani--pick up line --za istopolne
...kao

U ovom slučaju je bilo pitanje drugačije postavljeno, te je za zapravo protiv.
[ytube][/ytube]
[ytube][/ytube]
Ispod. I onaj ko to radi, u najmanju ruku treba doktoru.
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5195 times
- Been thanked: 7349 times
Ko je protiv trebao/la bi priupitati vlastite nemire. Da li te veze mogu i na kakvu
ruku, ugroziti ili bolje receno iskriviti necija toliko utemeljena uvjerenja?
Ukratko i opet isto:
Neka voli ko god koga hoce.
ruku, ugroziti ili bolje receno iskriviti necija toliko utemeljena uvjerenja?
Ukratko i opet isto:
Neka voli ko god koga hoce.
Svijest ima sidrište.
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4123 times
- Been thanked: 3091 times
Svaka ti cast.Sheval wrote:Dvolicni smi mi ljudi.Lafo veliki vjernici a 99% bi bez razmisljanja uletilo u krevet sa drugim/drugom bez obzira na bracni status...pa onda sutra fore,popilo se...ne znam sta mi bi.Svi se kunemo u Boga a nigdje se ne psuje Bog kao tu.Bio sam vani i stvarno je rijetkost cuti nekoga da to psuje...kod nas se to radi u svakodnevnom govoru.Ne volimo tudji uspjeh,ne volimo onog druge vjere,ne volimo ljude zbog obicnih stereotipa sto se prenose sa koljena na koljeno.Preko leseva se ide do vlastitog profita,samo je to bitno...prevari,ukradi...Dovoljno je pogledati profile ljudi koji su utjecajni...Mamic,Bandic,Dodik,Izetbegovic,Kerum...Pogledajte dobro te glave,nacin komunikacije...a to je kao krema.Danas je poenta biti starleta,sponzorusa,krimos.To su uzori mladima.Busamo se kako smo Bogom dani,i mi i ova priroda oko nas...a ustvari smo obicne karine.Preko 90% Balkana je zatucano,neosvjesteno,ksenofobicno,homofobicno i to su cinjenice.Volimo drugima nametati stil i nacin zivota,ne prezajuci uci najdublje u njihovu intimu.Je li to bolesno?
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Mohr
- Inventar foruma

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 21 times
Sve OK, ali (opet
) samo ću dodati, nije to nikakav balkanski ekskluzivitet
. Reality show nije naš proizvod; NSA nije naša agencija; gaženje (preko) leševa zarad profita tj. prvobitne (kao i sve naredne) akumulacije kapitala nije balkanski izum; mamići, bandići, dodici, izetbegovići, kerumi... su male mace za trumpove, berlusconije etc. O vjerničkom licemjerju da i ne govorimo...
Mislim da je Seval puno u pravu.
Pisala sam puno o tom problemu. Na ovo pitanje i nije bas lako odgovoriti.
Meni su grozni ljidi koji ma povoeku bacaju kamenje i tuku ih, ali grozni su mi i oni koji dodju matv i pricaju u smislu kl da su oni cak i normalniji od nas ostalih...
Mislim da vecina ljudi ne osuđuje i da zapravo nikog nkje pretjerano briga ko ce se s kim handrati..
Međutim problem me jer homoseksualnost jest u porastu...i nitko se ne pita zbog cega...
Izokrenut sustav svih vrijednosti koje je Seval lijepo opisao ..i jos neke more bit su jednim dijelom dovele i do pojave hmoseksualnost..
Zasto bi se drustvo time bavilo i priznalo da je odgovorno i krivo..lakse je biti u uvjerenjj da nismo nisat lose ucinili..
Neka voli ko koga hoce...pa ima i pedoila koji vole..je li normalno reci tu recenicu...
Neka ljubavi...al ja mislim da oni duboko u dusi pate...ima momak u familiji bivseg mog..pate oni...
Pisala sam puno o tom problemu. Na ovo pitanje i nije bas lako odgovoriti.
Meni su grozni ljidi koji ma povoeku bacaju kamenje i tuku ih, ali grozni su mi i oni koji dodju matv i pricaju u smislu kl da su oni cak i normalniji od nas ostalih...
Mislim da vecina ljudi ne osuđuje i da zapravo nikog nkje pretjerano briga ko ce se s kim handrati..
Međutim problem me jer homoseksualnost jest u porastu...i nitko se ne pita zbog cega...
Izokrenut sustav svih vrijednosti koje je Seval lijepo opisao ..i jos neke more bit su jednim dijelom dovele i do pojave hmoseksualnost..
Zasto bi se drustvo time bavilo i priznalo da je odgovorno i krivo..lakse je biti u uvjerenjj da nismo nisat lose ucinili..
Neka voli ko koga hoce...pa ima i pedoila koji vole..je li normalno reci tu recenicu...
Neka ljubavi...al ja mislim da oni duboko u dusi pate...ima momak u familiji bivseg mog..pate oni...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
I sta smo naucili... ? da smo nauceni pokvarenjaciMohr wrote:Sve OK, ali (opet) samo ću dodati, nije to nikakav balkanski ekskluzivitet
. Reality show nije naš proizvod; NSA nije naša agencija; gaženje (preko) leševa zarad profita tj. prvobitne (kao i sve naredne) akumulacije kapitala nije balkanski izum; mamići, bandići, dodici, izetbegovići, kerumi... su male mace za trumpove, berlusconije etc. O vjerničkom licemjerju da i ne govorimo...
Question everything.